Strandvakantie, ultieme luxe, Griekenland,Kreta, swim-up, adults only, Tui Blue Elounda Village
o.v.v. wijzigingen 563 €
Agios Nikolaos, Lasithi, Greece

Strandvakantie, ultieme luxe, Griekenland,Kreta, swim-up, adults only, Tui Blue Elounda Village

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1096043
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.126 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Agios Nikolaos is een kustplaats op het Griekse eiland Kreta. Agios Nikolaos heeft een van de meest spectaculaire landschappen in Griekenland. De traditionele dorpen van de regio, vertegenwoordigen het prachtige Griekse landschap, met zijn pittoreske havens en dorpen met comfortabele hotels, archeologisch en mythologisch erfgoed.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Tui Blue Elounda Village Resort & Spa by Aquila 8,7 Heel goed
Agios Nikolaos - Op 5,7 km van het centrumBED & BREAKFAST Pigadakia Elounda, Agios Nikolaos GR-72053 TWIN OR DOUBLE BUNGALOW SEA VIEW PRIVATE POOL
Tui Blue Elounda Village Resort & Spa by Aquila ligt in Agios Nikolaos bij de zee, op 4 min. rijden van Kwelders van Elounda en op 6 min. van Molens van Elounda. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 3,3 km van Christelijke Basiliek van Poros Elounda en op 3,7 km van Chiona-strand. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Werk aan je kleurtje op het privéstrand of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een binnenzwembad en een sauna. Andere voorzieningen in dit hotel in mediterraanse stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Doe of je thuis bent in één van de 208 kamers met een minibar en een dvd-speler. Dankzij een flatscreentelevisie kun je lekker op de kamer ontspannen. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.126 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes