Rondreis Het noord-westen | USA
o.v.v. wijzigingen 1.669 €

Rondreis Het noord-westen | USA

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: vrijdag 6 maart 2020 - Vertrek : zaterdag 12 september 2020
Ref ID: 1003017
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.338 €
Dit reisidee is gemaakt op: vrijdag 6 maart 2020 - Vertrek : zaterdag 12 september 2020
Bestemmingen: Seattle WA, Port Angeles WA, Astoria OR, Lincoln City OR, Eugene OR, Ashland OR, Redmond OR, Portland OR, Olympia WA, Seattle WA

Beschrijving

Van dag tot dag

12 sep
Reizen van Amsterdam naar Seattle WA
Vertrek
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL143
09:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:11 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
10uur 16min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL143
Reisklasse: Economy
12 sep
1. Seattle (Washington)
Overnachten
Over de bestemming: Seattle, bijgenaamd ‘Emerald City’, ligt aan de Grote Oceaan en is omringd door rivieren, meren en bossen. Het is de thuishaven van Boeing, de espressomachine, Starbucks en Microsoft. De stad werd begin jaren negentig wereldwijd bekend toen bands als Nirvana, Pearl Jam en Alice in Chains er de basis voor de grunge rock legden. Naast bekende tv-series als Frasier en Grey’s Anatomy vormde Seattle ook het decor voor de film Sleepless in Seattle, met Meg Ryan en Tom Hanks in de hoofdrol.
Meer informatie
12 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 sep
Autoverhuur
Volkswagen Jetta
Seattle Tacoma Intl
Seattle?Tacoma International Airport
12:15 - 12 sep 2020
Seattle Tacoma Intl
Seattle?Tacoma International Airport
10:00 - 27 sep 2020
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Vol-vol: Ophalen en inleveren met een volle tank. Indien de auto niet teruggebracht wordt met een volle tank zal de verhuurder brandstof en bijtankkosten aanrekenen.

Algemene betalingsvoorwaarden
Voorafbetaling: Volledige huurbedrag te betalen bij reservering. Bij ophaling moet de kaarthouder (BESTUURDER) een geldige kredietkaart tonen. Prepaid-of debetkaarten als Maestro, Visa electron, Visa Premier of Carte Bleue worden niet aanvaard.
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
Bij het afhalen van een voertuig wordt meestal een waarborg geblokkeerd op de credit kaart van de chauffeur. De waarborg wordt bepaald door de leverancier en hangt af van de gekozen voertuigcategorie. Deze waarborg kan alleen worden geblokkeerd op een geldige credit kaart (prepaid debit kaarten, prepaid credit kaarten en contant geld worden niet geaccepteerd). Voor luxe voertuigen zijn twee credit kaarten op dezelfde naam verplicht voor alle verhuur. Deze credit kaarten mogen niet van dezelfde financiële instantie zijn. We wijzen u erop dat bepaalde leveranciers geen American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier of Diners Club credit kaarten accepteren, we raden u aan Via of Mastercard te gebruiken. In geval u geen geldige credit kaart kunt overleggen of uw saldo onvoldoende is, kan de verhuuragent weigeren u het voertuig ter schikking te stellen. In dat geval wordt geen geld terugbetaald.Geschatte borgbedrag: bedrag eigen risico naargelang de selectie plus USD 168,48
Bescherming tegen diefstal
met eigen risico volgens de geselecteerde categorie
Verzekering cascoschade
met eigen risico volgens de geselecteerde categorie
Huurauto ophalen

Seattle?Tacoma International Airport - Telefoonnummer: 206-433-5231

3150 South 160th Street Seattle-tacoma Intl Airport

Openingsuren: 00:00 - 23:59
Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Terugbrengen

Seattle?Tacoma International Airport - Telefoonnummer 206-433-5231

3150 South 160th Street Seattle-tacoma Intl Airport

Openingsuren: 00:00 - 23:59
Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Reizen van Seattle WA naar Port Angeles WA
Op eigen gelegenheid
Ca 135 kilometer met de huurauto
14 sep
2. Port Angeles WA
Overnachten
Over de bestemming: De middelgrote stad Port Angeles dankt zijn bekendheid voornamelijk aan het nabijgelegen Olympic National Park. De stad is gelegen op Olympic, een schiereiland in de staat Washington. Port Angeles is genoemd naar de haven, van waaruit veel boten richting het Canadese Victoria vertrekken. Het is dan ook een typisch vissersstadje, waar je bovendien van veel ongerepte natuur kunt genieten. Olympic Discovery Trail: Sol Duc Valley, OlympicEen erg populaire route om te fietsen of te wandelen is de Olympic Discovery Trail, een circa 209 kilometer lange route die dwars over het schiereiland Olympic en door het centrum van Port Angeles loopt. Vanaf de route heb je een mooi uitzicht op de zee, besneeuwde bergtoppen, bossen en verschillende rivieren en meren.
Meer informatie
Reizen van Port Angeles WA naar Astoria OR
Op eigen gelegenheid
Ca 335 kilometer met de huurauto
15 sep
3. Astoria OR
Overnachten
Over de bestemming: Astoria is de oudste nederzetting ten westen van de Rocky Mountains. Victoriaanse huizen die uitkijken over de Columbia-rivier, Scandinavische tintjes en een bosrijke omgeving maken een bezoek aan deze authentieke havenplaats in Oregon de moeite waard. Astoria is genoemd naar Amerika's eerste miljonair: John Jacob Astor. Het is een uitstekend beginpunt voor een roadtrip langs de 584 kilometer lange kustlijn van Oregon.
Meer informatie
15 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Astoria OR naar Lincoln City OR
Op eigen gelegenheid
Ca 185 kilometer met de huurauto
17 sep
4. Lincoln City OR
Overnachten
Over de bestemming: Lincoln City is een stad in Lincoln County, Oregon, Verenigde Staten. Het is vernoemd naar het graafschap, dat werd genoemd ter ere van de voormalige Amerikaanse president Abraham Lincoln. Het gebied waar de binnenstad nu ligt, was historisch de thuisbasis van land van de Siletz-stam. Lincoln City werd opgericht op 3 maart 1965 en verenigde de steden Delake, Oceanlake en Taft, en de niet-opgenomen gemeenschappen van Cutler City en Nelscott. Dit waren aangrenzende gemeenschappen langs de Amerikaanse Route 101, die dienst doet als hoofdstraat van Lincoln City. De naam "Lincoln City" werd gekozen uit wedstrijdinzendingen die werden ingediend door lokale schoolkinderen. De wedstrijd was een held toen werd vastgesteld dat het gebruik van een van de namen van de vijf gemeenschappen te controversieel zou zijn Het culturele centrum van Lincoln City, gevestigd in het historische gebouw van DeLake School, biedt het hele jaar door een breed scala aan lessen en evenementen Jaarlijks worden twee vliegerfestivals gehouden in Lincoln City, het Summer Kite Festival in juni en het Fall Kite Festival in oktober. Beide festivals zijn elke held op D River Wayside, waar verschillende andere kite-evenementen van wereldklasse worden gehouden. De stad staat bij sommigen bekend als de "Vliegerhoofdstad van de wereld". Het Siletz Bay Music Festival is een held in Lincoln City, eind juni en tot juli, op verschillende locaties in de stad.
Meer informatie
Reizen van Lincoln City OR naar Eugene OR
Op eigen gelegenheid
Ca 200 kilometer met de huurauto
18 sep
5. Eugene OR
Overnachten
Over de bestemming: Een frisse energie, liberale politiek en alternatieve levensstijlen maken Eugene een leuke stop aan de Interstate 5. De bevolking van Eugene is een mengelmoes van ex-hippies, eco-anarchisten, intelligente IT’ers en eigenzinnige ondernemers. Niet voor niets is Eugene de geboorteplaats van sportmerk Nike. Het stadje is trots op haar vele restaurants, bruisende festivals en indrukwekkende natuur. Er zijn fijne wandelpaden langs de rivier en een aantal stadsparken. Direct ten noorden van downtown Eugene ligt deze heuvel. Wandel naar de bergtop voor een mooi uitzicht over de omgeving. De berg is vernoemd naar Eugene Skinner, die de eerste bedrijven stichtte langs de Willamette-rivier in het centrum. Hier ligt nu Skinner Butte Park. Als je het wandelpad naar de noordkant van Skinner Butte volgt, kun je de Owens Memorial Rose Garden bezoeken: een lieflijk park met picknicktafels en rozentuinen – die tussen juni en augustus in bloei staan. Een van de hoogtepunten is een kersenboom uit 1847. Aan de zuidelijke punt van Eugene ligt Spencer Butte: een 627 meter hoge rotspunt in het gelijknamige park. Ook hier zijn wandelroutes naar de top.
Meer informatie
18 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Eugene OR naar Ashland OR
Op eigen gelegenheid
Ca 290 kilometer met de huurauto
19 sep
6. Ashland OR
Overnachten
Over de bestemming: Ashland, de grootste stad in Boyd County, ligt aan de zuidelijke oever van de rivier de Ohio. Ashland maakt deel uit van het grootstedelijk gebied Huntington, West Virginia. Nieuwe definities van 28 februari 2013 plaatsten de bevolking op 363.000. Ashland is de tweede grootste stad binnen de MSA, na Huntington, West Virginia. Ashland fungeert als een belangrijk economisch en medisch centrum voor Noordoost-Kentucky en maakt deel uit van het op vier na grootste grootstedelijke gebied in Kentucky.
Meer informatie
Reizen van Ashland OR naar Redmond OR
Op eigen gelegenheid
Ca 325 kilometer met de huurauto. Maak een stop onderweg bij Crater Lake
20 sep
7. Redmond OR
Overnachten
Over de bestemming: Redmond is een plaats in de Amerikaanse staat Oregon, en valt bestuurlijk gezien onder Deschutes County.
Meer informatie
Reizen van Redmond OR naar Portland OR
Op eigen gelegenheid
Ca 235 kilometer met de huurauto
22 sep
8. Portland (Oregon)
Overnachten
Over de bestemming: ‘Keep Portland weird’, zo luidt het motto van de groene stad. Geen wonder dus dat het prettig gestoorde Portland aantrekkingskracht heeft op creatievelingen met haar cultuur-, muziek- en kunstscene. Het barst er van de boerenmarkten en Portland heeft een neus voor street food. Behalve de 65 brouwerijen in ‘Beervana’ Portland, is de stad ook bezaaid met wijnhuizen, wijnbars en fijne restaurants. De vrijzinnige stad is verder rijk aan musea, boetiekjes, festivals en evenementen. Natuurliefhebbers kunnen terecht in de Rose Garden of in het Mount Tabor Park voor een wandeling op een (uitgedoofde) vulkaan of bij de Columbia River Gorge National Scenic Area die zich ten oosten van de stad uitstrekt. Ook fijn: anders dan in de meeste Amerikaanse steden kun je in Portland wél zonder gevaar voor eigen leven op de fiets stappen.
Meer informatie
22 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Portland OR naar Olympia WA
Op eigen gelegenheid
Ca 185 kilometer met de huurauto
24 sep
9. Olympia WA
Overnachten
Over de bestemming: Olympia is een stad waar iedereen iets kan vinden om van te houden. Het is een stad gevoed door overheidsactiviteiten, maar waar mensen genieten van het buitenleven tijdens de milde winters en warme zomers. Spatten door de stad, wandel- en fietspaden dwalen door de altijd groene bossen en leiden naar zoutwaterstranden. We zijn misschien klein als een stad gaat, maar we hebben tal van activiteiten voor elke interesse. Met een rijke geschiedenis, levendige cultuur, moderne voorzieningen en een prachtige omgeving met het geluid van Puget, is Olympia een geweldige plek om te bezoeken voor werk of spel. Talloze unieke restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden zijn gunstig gelegen in het historische centrum van Olympia, net ten noorden van de Capitol Campus. De Olympia Downtown Association biedt meer informatie op de externe link van DowntownOlympia.com. De GRATIS Dash Shuttle, rijdt door Intercity Transit, rijdt van 12 tot 15 minuten van het Capitool naar het centrum, van maandag tot zaterdag.
Meer informatie
24 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Olympia WA naar Seattle WA
Op eigen gelegenheid
Ca 100 kilometer met de huurauto
26 sep
10. Seattle WA
Overnachten
Over de bestemming:

Omringd door water en bergen is Seattle één van de mooist gelegen steden van Amerika. De stad ligt in de westelijke staat Washington en is de thuishaven van Boeing, koffieketen Starbucks en Microsoft. Er is hier genoeg te beleven!

Het symbool en de grote eyecatcher van de stad is de Space Needle. Deze 184 meter hoge toren in het Seattle Centre is ontworpen voor de wereldtentoonstelling van 1962. De glazen lift brengt u naar het observatieplatform met een prachtig uitzicht over de stad, de Cascade Mountains, Mount Rainier en de Puget Sound. Een andere aanrader in de stad is de Pike Place Market. Deze actieve boerenmarkt bestaat al 100 jaar en is daarmee de oudste van de Verenigde Staten. Hier vindt u verse etenswaren waaronder kaas, vis, vlees, pasta en nog veel meer.

Rond Pioneer Square, in het oude centrum van Seattle, kunt u het ondergrondse deel van de stad verkennen tijdens een van de Underground Tours. Als u even weg wilt uit de drukke binnenstad, kunt u een van de eilandjes in de Puget Sound bezoeken. Daarnaast biedt de omgeving van Seattle schitterende natuurlijke landschappen die zeker het verkennen waard zijn.

Meer informatie
26 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
27 sep
Reizen van Seattle WA naar Amsterdam
Terug
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL142
13:55 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
08:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 50min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL142
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.338 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vlucht 2
Accommodaties 10
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes