Rondreis de Landschappen | Canada en USA
o.v.v. wijzigingen 2.160 €

Rondreis de Landschappen | Canada en USA

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: vrijdag 6 maart 2020 - Vertrek : maandag 21 september 2020
Ref ID: 1003509
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.319 €
Dit reisidee is gemaakt op: vrijdag 6 maart 2020 - Vertrek : maandag 21 september 2020
Bestemmingen: Seattle WA, Wenatchee WA, osoyoos, Vernon, Kamloops, Blue River, Jasper, Banff, Calgary, Great falls MT, Coeur D'Alene ID, Walla Walla WA, Seattle WA

Beschrijving

Van dag tot dag

21 sep
Reizen van Amsterdam naar Seattle WA
Vertrek
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL145
14:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:40 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
10uur 10min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL145
Reisklasse: Economy
21 sep
1. Seattle WA
Overnachten
Over de bestemming:

Omringd door water en bergen is Seattle één van de mooist gelegen steden van Amerika. De stad ligt in de westelijke staat Washington en is de thuishaven van Boeing, koffieketen Starbucks en Microsoft. Er is hier genoeg te beleven!

Het symbool en de grote eyecatcher van de stad is de Space Needle. Deze 184 meter hoge toren in het Seattle Centre is ontworpen voor de wereldtentoonstelling van 1962. De glazen lift brengt u naar het observatieplatform met een prachtig uitzicht over de stad, de Cascade Mountains, Mount Rainier en de Puget Sound. Een andere aanrader in de stad is de Pike Place Market. Deze actieve boerenmarkt bestaat al 100 jaar en is daarmee de oudste van de Verenigde Staten. Hier vindt u verse etenswaren waaronder kaas, vis, vlees, pasta en nog veel meer.

Rond Pioneer Square, in het oude centrum van Seattle, kunt u het ondergrondse deel van de stad verkennen tijdens een van de Underground Tours. Als u even weg wilt uit de drukke binnenstad, kunt u een van de eilandjes in de Puget Sound bezoeken. Daarnaast biedt de omgeving van Seattle schitterende natuurlijke landschappen die zeker het verkennen waard zijn.

Meer informatie
21 sep
Autoverhuur
Ford Escape
Seattle Tacoma Intl
Seattle?Tacoma International Airport
16:45 - 21 sep 2020
Seattle Tacoma Intl
Seattle?Tacoma International Airport
10:00 - 12 okt 2020
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Vol-vol: Ophalen en inleveren met een volle tank. Indien de auto niet teruggebracht wordt met een volle tank zal de verhuurder brandstof en bijtankkosten aanrekenen.

Algemene betalingsvoorwaarden
Voorafbetaling: Volledige huurbedrag te betalen bij reservering. Bij ophaling moet de kaarthouder (BESTUURDER) een geldige kredietkaart tonen. Prepaid-of debetkaarten als Maestro, Visa electron, Visa Premier of Carte Bleue worden niet aanvaard.
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
Bij het afhalen van een voertuig wordt meestal een waarborg geblokkeerd op de credit kaart van de chauffeur. De waarborg wordt bepaald door de leverancier en hangt af van de gekozen voertuigcategorie. Deze waarborg kan alleen worden geblokkeerd op een geldige credit kaart (prepaid debit kaarten, prepaid credit kaarten en contant geld worden niet geaccepteerd). Voor luxe voertuigen zijn twee credit kaarten op dezelfde naam verplicht voor alle verhuur. Deze credit kaarten mogen niet van dezelfde financiële instantie zijn. We wijzen u erop dat bepaalde leveranciers geen American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier of Diners Club credit kaarten accepteren, we raden u aan Via of Mastercard te gebruiken. In geval u geen geldige credit kaart kunt overleggen of uw saldo onvoldoende is, kan de verhuuragent weigeren u het voertuig ter schikking te stellen. In dat geval wordt geen geld terugbetaald.Geschatte borgbedrag: bedrag eigen risico naargelang de selectie plus USD 168,48
Bescherming tegen diefstal
met eigen risico volgens de geselecteerde categorie
Verzekering cascoschade
met eigen risico volgens de geselecteerde categorie
Huurauto ophalen

Seattle?Tacoma International Airport - Telefoonnummer: 206-433-5231

3150 South 160th Street Seattle-tacoma Intl Airport

Openingsuren: 00:00 - 23:59
Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Terugbrengen

Seattle?Tacoma International Airport - Telefoonnummer 206-433-5231

3150 South 160th Street Seattle-tacoma Intl Airport

Openingsuren: 00:00 - 23:59
Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Reizen van Seattle WA naar Wenatchee WA
Op eigen gelegenheid
Ca 225 kilometer met de huurauto
23 sep
2. Wenatchee WA
Overnachten
Over de bestemming: De stad is vernoemd naar de nabijgelegen Wenatchi-indianenstam. De naam is een Sahaptin-woord dat betekent "rivier die afkomstig is [of waarvan de bron is] uit canyons" of "mantel van de regenboog". Awenatchela betekent "mensen bij de bron [van een rivier]". De stad Wenatchee deelt zijn naam met de Wenatchee River, Lake Wenatchee en het Wenatchee National Forest. Wenatchee staat bekend als de 'Apple Capital of the World' vanwege de vele boomgaarden in de vallei. De stad wordt ook wel de "Buckle of the Power Belt of the Great Northwest" genoemd. De "Power Belt of the Great Northwest" is een metafoor voor de reeks hydro-elektrische dammen op de Columbia River. Rock Island Dam bevindt zich het dichtst bij het midden van deze "gordel", en werd zo de "Buckle" genoemd. Dit gezegde staat bovenaan elke uitgave van Wenatchee's krant, de Wenatchee World, en wordt elders niet meer algemeen gebruikt.
Meer informatie
Reizen van Wenatchee WA naar osoyoos
Op eigen gelegenheid
Ca 230 kilometer met de huurauto
24 sep
3. osoyoos
Overnachten
Over de bestemming: Osoyoos ligt in een droog gebied met veel wijngaarden en is een van de belangrijkste fruitteeltgebieden van Canada. Er worden vooral veel zachte vruchten geteeld, zoals perziken en kersen. Het landschap zorgt samen met de bouwstijl van de huizen voor een mediterrane uitstraling. Het water in Osoyoos Lake is het warmste van heel Canada (in de zomer 24 graden) en daarom zeer geschikt voor zomerse activiteiten. De flora en fauna hebben zich aangepast aan het voor Canada warme klimaat. Je vindt er kolibries, ratelslangen, schildpadden, coyotes en cactussen.
Meer informatie
Reizen van osoyoos naar Vernon
Op eigen gelegenheid
Ca 175 kilometer met de huurauto
26 sep
4. Vernon
Overnachten
Over de bestemming: Vernon is een stad in de Canadese provincie Brits-Columbia. De stad ligt ten noorden van Kelowna, aan het Okanaganmeer. De stad telt circa 39.000 inwoners. Jaarlijks wordt in Vernon het Vernon Winter Carnival gehouden. Een ander jaarlijks evenement is het Komasket Music Festival, dat in augustus plaatsvindt.
Meer informatie
26 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Vernon naar Kamloops
Op eigen gelegenheid
Ca 120 kilometer met de huurauto
28 sep
5. Kamloops
Overnachten
Over de bestemming: Kamloops is het dichtstbevolkte gebied in het hart van Britsh Columbia. De stad is het ontmoetingspunt van de North- en South Thompson-rivier en draagt met trots de bijnaam 'Canada's Tournament Capital'. De stad is namelijk het hele jaar door het toneel van allerlei grote sporttoernooien, culturele evenementen en (inter)nationale competities. Er is nog veel erfgoed aanwezig van de inheemse bevolking, onder andere in het Secwepemc Museum & Heritage Park.
Meer informatie
Reizen van Kamloops naar Blue River
Op eigen gelegenheid
Ca 230 kilometer met de huurauto
29 sep
6. Blue River
Overnachten
Over de bestemming: De mensen van de First Nations bewoonden dit gebied allang voordat de ontdekkingsreizigers en kolonisten begonnen te komen. Blue River ligt in een ruig natuurlijke omgeving, met een overvloed aan dieren in het wild.
Meer informatie
29 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Blue River naar Jasper
Op eigen gelegenheid
Ca 220 kilometer met de huurauto
30 sep
7. Jasper
Overnachten
Over de bestemming:

Midden in de Rocky Mountains ligt het Jasper National Park. De natuur in dit park is zeer indrukwekkend, met diepe valleien, gletsjers, ijsblauwe meren en woeste rivieren met watervallen. In het park is ruim 1200 kilometer aan wandelpaden uitgezet, van korte wandelingen tot meerdaagse trekkingen.

Een van de mooiste routes om te rijden is de Scenic Drive naar Lake Maligne. Na een kwartier rijden, is de Maligne Canyon te zien, een van de diepste kloven in de Rockies. Via een wandelroute van ongeveer 4 kilometer is een viewpoint te bereiken.

Verder loopt de Scenic Drive via Medicine Lake naar Maligne Lake, een van de grootste meren van het Jasper National Park. Het meer is vooral bekend vanwege het kleine Spirit Island. Het uitzicht op het kleine eilandje is een van de meest beroemde uitzichten van de Canadese Rocky Mountains.

Voor de mooiste uitzichten over Jasper wordt aangeraden de Jasper Skytram te nemen. De kabelbaan brengt bezoekers in zeven minuten naar een hoogte van 2263 meter op de Whistler Mountain.

Jasper National Park is een van de mooiste plekken in Canada.

Meer informatie
Reizen van Jasper naar Banff
Op eigen gelegenheid
Ca 290 kilometer met de huurauto
03 okt
8. Banff
Overnachten
Over de bestemming:

Banff National Park, het oudste nationale park van Canada, is een aaneenschakeling van ongekend natuurschoon. Het adembenemende berglandschap, met felblauwe gletsjermeren, groene bossen en de vele wilde dieren, maakt van het Banff National Park een hoogtepunt van een reis door Canada.

Een rit in de Banff Gondola naar de top van de Sulphur Mountain, op een hoogte van 2281 meter, is een echte must-do. Hier kan genoten worden van een schitterend uitzicht over maar liefst zes bergketens. Er zijn verschillende observatieplatformen, die door middel van korte wandelroutes met elkaar zijn verbonden.

In het park zijn vele wandelroutes uitgezet. Een aanrader is de zeer goed toegankelijke Johnston Canyon, een smalle kloof waar een onstuimige rivier met watervallen doorheen loopt. Een van de populairste wandelingen is de Lake Agnes Trail, van het Fairmont Chateau Lake Louise naar het Lake Agnes Teahouse. Ook zijn er schitterende wandelingen te maken bij het Lake Minnewanka, waarbij grizzlyberen, zwarte beren, herten en dikhoornschapen gespot kunnen worden. Na alle wandelingen is het heerlijk ontspannen in de Upper Hot Springs.

In het Banff National Park zult u zich geen moment vervelen!

Meer informatie
Reizen van Banff naar Calgary
Op eigen gelegenheid
Ca 130 kilometer met de huurauto
06 okt
9. Calgary
Overnachten
Over de bestemming: Calgary is een van de grootste steden van West-Canada. Het is de oostelijke toegangspoort tot de Rocky Mountains en de nationale parken Banff en Jasper. Een van de bekendste evenementen is de tiendaagse Calgary Stampede, een wildwestfestival in juli waarbij rodeo’s, veemarkten en shows het middelpunt vormen. De skyline van de stad vormt een mooi contrast met de achterliggende bergen. Leuke bezienswaardigheden in Calgary zijn de Calgary Tower, het Heritage Park en de locaties van de Olympische Spelen.
Meer informatie
Reizen van Calgary naar Great falls MT
Op eigen gelegenheid
Ca 500 kilometer met de huurauto
07 okt
10. Great falls MT
Overnachten
Over de bestemming: Het plaatsje Great Falls draagt de bijnaam 'Electric City' vanwege de grote hoeveelheid dammen en energiecentrales. Hier, aan de Missouri-rivier, treed je in de voetsporen van Lewis en Clark en de Blackfoot-indianen. Bewandel een van de vele trails, of huur een mountainbike of kajak en verken de omgeving. Waar ooit bizons en grizzlyberen liepen, herleeft het verleden in het Lewis & Clark Interpretive Center. Dicht bij het plaatsje Great Falls vind je de gelijknamige waterval.
Meer informatie
07 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Great falls MT naar Coeur D'Alene ID
Op eigen gelegenheid
Ca 530 kilometer met de huurauto
09 okt
11. Coeur D'Alene ID
Overnachten
Over de bestemming: Ingeklemd tussen rivier, woud en water ligt de stad Coeur d’Alene; het educatieve, industriële en recreatieve centrum van noordelijk Idaho. De stad met als bijnaam 'Lake City' wordt omringd door tientallen meren, die in de ijstijd zijn ontstaan. Cultuur- en geschiedenisliefhebbers kunnen terecht in het North Idaho Museum en golfers kunnen een van de beste golfterreinen van het land betreden: Coeur d'Alene Resort Golf Course. De veertiende hole is 's werelds enige verplaatsbare en drijvende hole.
Meer informatie
Reizen van Coeur D'Alene ID naar Walla Walla WA
Op eigen gelegenheid
Ca 300 kilometer met de huurauto
10 okt
12. Walla Walla WA
Overnachten
Over de bestemming: Walla Walla is de grootste stad in het gelijknamige graafschap Washington, VS. Volgens de volkstelling van 2000 had het een bevolking van 29.686 mensen, terwijl dit cijfer in 2008 31.350 bedroeg. Walla Walla ligt in de zuidoostelijke regio van Washington, op ongeveer vijf uur rijden van Seattle en op loopafstand van de grens met Oregon. Walla Walla staat bekend om zijn zoete uien en de thuisbasis van talloze wijnhuizen.
Meer informatie
Reizen van Walla Walla WA naar Seattle WA
Op eigen gelegenheid
Ca 440 kilometer met de huurauto
11 okt
13. Seattle WA
Overnachten
Over de bestemming:

Omringd door water en bergen is Seattle één van de mooist gelegen steden van Amerika. De stad ligt in de westelijke staat Washington en is de thuishaven van Boeing, koffieketen Starbucks en Microsoft. Er is hier genoeg te beleven!

Het symbool en de grote eyecatcher van de stad is de Space Needle. Deze 184 meter hoge toren in het Seattle Centre is ontworpen voor de wereldtentoonstelling van 1962. De glazen lift brengt u naar het observatieplatform met een prachtig uitzicht over de stad, de Cascade Mountains, Mount Rainier en de Puget Sound. Een andere aanrader in de stad is de Pike Place Market. Deze actieve boerenmarkt bestaat al 100 jaar en is daarmee de oudste van de Verenigde Staten. Hier vindt u verse etenswaren waaronder kaas, vis, vlees, pasta en nog veel meer.

Rond Pioneer Square, in het oude centrum van Seattle, kunt u het ondergrondse deel van de stad verkennen tijdens een van de Underground Tours. Als u even weg wilt uit de drukke binnenstad, kunt u een van de eilandjes in de Puget Sound bezoeken. Daarnaast biedt de omgeving van Seattle schitterende natuurlijke landschappen die zeker het verkennen waard zijn.

Meer informatie
12 okt
Reizen van Seattle WA naar Amsterdam
Terug
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL144
17:44 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
12:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 46min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL144
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.319 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 13
Vlucht 2
Accommodaties 13
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes