Stedentrip Romantisch Maastricht
o.v.v. wijzigingen 743 €
Maastricht, The Netherlands

Stedentrip Romantisch Maastricht

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 12 april 2023 - Vertrek : vrijdag 13 oktober 2023
Ref ID: 1040473
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.486 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 12 april 2023 - Vertrek : vrijdag 13 oktober 2023

Beschrijving

Over de bestemming

Maastricht is een van de gezelligste steden van Nederland. Een veelzijdige stad waar geschiedenis, cultuur, mode en Bourgondische gezelligheid samenkomen. Omdat Maastricht in het zuidelijkste puntje ligt doet de stad ook wel een heel klein beetje internationaal aan. Hoewel je weet dat je in Nederland bent krijg je toch, mede ook door de zachte tongval van de Maastrichtenaren, een beetje een vakantiegevoel. Maastricht is een van de oudste steden van Nederland, reeds al bewoond door de Romeinen, en staat dus bol van de geschiedenis. Prachtige kerken, kleine straatjes en de Sint Servaasbrug brengen deze historie dichtbij. Maar Maastricht gaat ook zeker met zijn tijd mee. Het kent moderne straatkunst en enkele prachtige staaltjes van hedendaagse architectuur. Het moderne Bonnefantenmuseum en de nabijgelegen wijk horen hier zeker bij. Bourgondisch is Maastricht ook absoluut. Men kan hier altijd terecht voor een hapje en een drankje, met carnaval vloeit het bier rijkelijk en de stad is gezegend met maar liefst vijf Michelin sterren restaurants. Maastricht is een prima bestemming voor een gezellig dagje uit of een lang weekend genieten van alles wat deze leuke stad te bieden heeft en wat ons betreft een van de leukste steden van Nederland.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

13 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
Kruisherenhotel Maastricht 8,9 Heel goed
Maastricht - Op 0,6 km van het centrumBED & BREAKFAST Kruisherengang 19-23, Maastricht 6211 NW Signature | casa nova, 1 kingsize bed
Met een verblijf bij Kruisherenhotel Maastricht bevind je je centraal in Maastricht, op slechts 4 min. lopen van Universiteit van Maastricht en op 6 min. lopen van Sint Servaasbasiliek. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 0,6 km van Vrijthof en op 0,6 km van Dominicanenkerk. Plezier gegarandeerd dankzij fietsenverhuur of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Overnacht in één van de 60 kamers met een flatscreentelevisie. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers beschikken over een bad of douche, gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.486 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes