Carlton Beach Scheveningen | Strandvakantie
o.v.v. wijzigingen 517 €
Scheveningen, The Netherlands

Carlton Beach Scheveningen | Strandvakantie

Incl. excursie
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 28 mei 2020 - Vertrek : vrijdag 11 september 2020
Ref ID: 1040476
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.033 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 28 mei 2020 - Vertrek : vrijdag 11 september 2020
Thema

Beschrijving

Over de bestemming

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Het is er zowel in de zomer als in de winter heerlijk vertoeven. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard, maar de badplaats heeft ook een keur aan attracties en musea. Zoals het Casino, het Circustheater, een megabioscoop, de gerenoveerde pier en een overdekt winkelcentrum. Kortom, voor wie iets anders wil doen dan zonnebaden zijn er voldoende mogelijkheden. Scheveningen staat bekend om het imposante Kurhaus en het strand, maar er is nog veel meer te beleven in deze gezellige badplaats. Er zijn verschillende musea en bezienswaardigheden, cultuur snuiven behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Als u van lekker eten houdt zult u ook flink genieten in Scheveningen, er zijn verschillende restaurants te vinden, waaronder veel visrestaurants. Bezoek tijdens uw verblijf in deze geliefde kustplaats ook eens het centrum van de Hofstad Den Haag. Het strand is in zomer en winter bij veel mensen geliefd. Er zijn dan ook volop strandpaviljoens en terrassen. Wilt u een spectaculair uitzicht over zee? Loop dan de Pier eens op. Onderweg komt u allerlei winkeltjes tegen. Als u wat meer rust zoekt kunt u beter in noordelijke richting naar het Zwarte Pad lopen. Hier liggen planken op het zand zodat rolstoelen en kinderwagens makkelijk het strand op kunnen. Wilt u surfen, paardrijden of vliegeren? In Scheveningen bent u aan het goede adres.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

11 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Carlton Beach 7,8 Goed
The Hague - Op 1,9 km van het centrumALLEEN KAMERGevers Deynootweg 201Scheveningen, The Hague 2586 HZ DOUBLE SUPERIOR DUNE VIEW ROOM
Carlton Beach ligt in Den Haag, in de buurt Scheveningen, op 5 min. lopen van Scheveningse Pier en op 9 min. lopen van Strand van Scheveningen. Dit 4-sterrenhotel ligt op 1,1 km van Sea Life Scheveningen en op 2,6 km van Madurodam. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een healthclub, een binnenzwembad en een sauna. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, huwelijksservices en een open haard in de lobby. Doe of je thuis bent in één van de 183 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers.
15 sep
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Discover Madurodam
Discover Madurodam
Flexible Ticket
Niet vergoedbaar
Zie details
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.033 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1
Activiteiten 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes