Autovakantie Kroatië
o.v.v. wijzigingen 1.531 €

Autovakantie Kroatië

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 9 mei 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Ref ID: 1051576
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.062 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 9 mei 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Bestemmingen: Salzburg, Pula, Krk Island, Mestre, Colmar

Beschrijving

07 okt
Autoreis van 932 Kilometers - 9uur 22min
Utrecht
Salzburg
07 okt
1. Salzburg
Overnachten
Over de bestemming: Salzburg is een stad in Oostenrijk en is de hoofdstad van de gelijknamige deelstaat. De stad is beroemd als de geboortestad van Mozart en organiseert 's zomers de Salzburger Festspiele. De veelbezochte binnenstad staat in haar geheel op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Ze wordt gedomineerd door barokgebouwen, waaronder de dom, en door de vesting Hohensalzburg, een middeleeuwse burcht op een heuvel 120 m boven de stad.
Meer informatie
07 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
10 okt
Autoreis van 478 Kilometers - 4uur 45min
Salzburg
Pula
10 okt
2. Pula
Overnachten
Over de bestemming: Bij de meeste mensen staat Pula vooral bekend om haar indrukwekkende amfitheater en de vele andere ruïnes uit de Romeinse tijd. Pula is de grootste stad in Istrië en een geliefde vakantiebestemming. Dit heeft de stad niet alleen te danken aan haar rijke cultuur en geschiedenis maar ook aan het milde klimaat, de ongerepte natuur, de schone zee en de vele stranden. .
Meer informatie
17 okt
Autoreis van 153 Kilometers - 2uur 2min
Pula
Krk Island
17 okt
3. Krk Island
Overnachten
Over de bestemming: Het grote eiland Krk is een populaire bestemming voor vakantiegangers, mede te danken aan de gunstige ligging. In de zomer stromen duizenden toeristen uit Midden-Europa richting de vele campings, hotels en vakantiehuizen. Het eiland is met een grote brug verbonden met het vasteland en daardoor ook erg praktisch voor de vele autoreizigers. Uiteraard vind je op het Krk eiland genoeg mooie stranden, kustplaatsen en mooie dorpjes. Wij geven je onze tips voor een bezoek aan Krk.
Meer informatie
24 okt
Autoreis van 267 Kilometers - 3uur 33min
Krk Island
Mestre
Venetie
24 okt
4. Venetie
Overnachten
Over de bestemming: Venetië is misschien wel de meest sprookjesachtige stad van heel Italië. De honderden bruggen en bruggetjes, het klotsende water, de kleurrijke huizen en de smalle steegjes met vrolijk wapperende was, de Moorse bouwstijl… je waant je echt even in een andere wereld.
Meer informatie
24 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
26 okt
Autoreis van 660 Kilometers - 7uur 0min
Mestre
Colmar
26 okt
5. Colmar
Overnachten
Over de bestemming: Colmar ligt in het noordoosten van Frankrijk en is een van de grootste steden van de Elzas. De stad ligt met ten oosten van de grote “ballons “van de Vogezen. Bij een vakantie in deze streek behoort Colmar zeker tot een van de leukste bezienswaardigheden. Colmar is een mooie oude en gezellige stad. De stad ontstond in de vroeger middeleeuwen en groeide tijdens de late middeleeuwen, nadat het van de Duitse keizer een speciale status had gekregen, uit tot bloeiden handelsstad. Veel van de oude handelshuizen uit de periode zijn nog steeds bewaard gebleven. Lopend door Colmar heb je het gevoel dat de tijd stil heeft gestaan.
Meer informatie
28 okt
Autoreis van 639 Kilometers - 6uur 34min
Colmar
Utrecht
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.062 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 5
Accommodaties 5

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes