Home
Strandvakantie Fuerteventura | Spanje

Strandvakantie Fuerteventura | Spanje

Hotel Labranda Corralejo Village is een perfecte vakantieplek met een ideale ligging. Het hotel bevindt zich op slechts enkele minuten lopen van het strand en ook het zwembad is een heerlijke plek om te vertoeven. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats. De kamers zijn comfortabel en zijn standaard uitgerust met een balkon of terras. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht over de mooie tuinen. Er zijn hier veel sportactiviteiten, vervelen is er niet bij.


Deze reis is inclusief vlucht, huurauto en hotel met een all-in formule. Pas de reis geheel naar wens aan of neem contact met ons op.

Thema's: Strandvakanties All inclusive Spanje

Van dag tot dag

05/06/2021 ECONOMY
Düsseldorf
Fuerteventura
Duitsland
Dusseldorf / 12:25
Eurowings EW 9552 Eurowings
4uur 40min 1 PC Rechtstreeks
Spanje
16:05 Fuerteventura
05/06/2021 12/06/2021

Fuerteventura

Informatie over de stad

Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het ligt het meest zuidoostelijk van deze tot Spanje behorende eilandengroep. Het ruim zeventienhonderd vierkante kilometer tellende eiland heeft een vulkanische oorsprong. Dat is zeer duidelijk te zien aan het glooiende landschap waarbij je op veel plekken kunt zien hoe de lavastromen de heuvels en bergen gevormd hebben. Hoe betrekkelijk schoonheid is merk je in hoe mensen het landschap beoordelen. Veel toeristen die Fuerteventura bezoeken vinden dat er een duidelijk tekort is aan 'groen', dat de natuur saai en dor is en dat eilanden zoals Gran Canaria en Tenerife mooier zouden zijn. Houd hier wel rekening mee. Maar Fuerteventura kent meerdere natuurparken met elk hun eigen karakter. Ook vind je hier de grootste witte zandstranden van de Canarische eilanden waar zonaanbidders en watersporters vele dagen in het jaar genieten in een prachtige setting. De hoeveelheid zonne-uren maken van Fuerteventura een strandbestemming pur sang. 

Meer informatie

LABRANDA Corralejo Village - All Inclusive

84%
  • Op 46,6 km van het centrum
  • Calle marcelino camacho abad 2corralejo, La oliva 35660
When you stay at LABRANDA Corralejo Village - All Inclusive in La Oliva, you'll be by the ocean, within a 5-minute drive of Corralejo Dunes Natural Park and Acua Water Park. This 4-star property is 3.1 mi (5 km) from Corralejo Beach and 11.4 mi (18....
Meer informatie
  • APARTMENT ONE BEDROOM 2 ADULTS (1)

  • alles inclusief

  • 7 Aantal hotelovernachtingen

 

Citroën C1 Of gelijkwaardig

Sixt

Fuerteventura

Fuerteventura Airport
5 jun. 2021 17:15

Fuerteventura

Fuerteventura Airport
12 jun. 2021 15:00
12/06/2021 ECONOMY
Fuerteventura
Düsseldorf
Spanje
Fuerteventura / 17:00
Eurowings EW 9553 Eurowings
4uur 30min 1 PC Rechtstreeks
Duitsland
22:30 Dusseldorf

Overzicht

Strandvakantie Fuerteventura | Spanje
Strandvakantie Fuerteventura | Spanje