Ultieme luxe | Marbella
o.v.v. wijzigingen 2.870 €
Marbella, Spain

Ultieme luxe | Marbella

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 31 oktober 2022 - Vertrek : vrijdag 8 september 2023
Ref ID: 1073974
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.740 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 31 oktober 2022 - Vertrek : vrijdag 8 september 2023

Beschrijving

Over de bestemming

Marbella is een van de meest representatieve toeristische locaties van de Middellandse Zee en een topfavoriet voor reizigers dankzij de hoge kwaliteit van de faciliteiten en diensten die het biedt. Deze stad was een klein wit dorp van vissers en is nu een van de meest kosmopolitische badplaatsen aan de Costa del Sol in Spanje. De stad heeft ook een belangrijk archeologisch erfgoed, verschillende musea en uitvoeringsruimten, en een culturele kalender met evenementen variërend van reggaeconcerten tot operavoorstellingen. Puerto Banús in Marbella werd ingehuldigd in mei 1970 en is de focus geworden van de nationale en internationale toeristische belangstelling. Deze plaats is een van de belangrijkste brandpunten voor toeristen in de stad, herbergt een exclusief recreatiegebied in de uitstekende faciliteiten van de jachthaven. Het stuwmeer van La Concepción ligt in de Sierra de las Nieves. Ondanks dat het door de hand van de mens in de vallei is opgelegd, heeft het gediend om een unieke plek te creëren waar u kunt genieten van een breed scala aan biologische hulpbronnen.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

08 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6119
15:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:10 - Malaga, Malaga (AGP)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV6119
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
08 sep
Transfer
Transfer van Malaga (AGP) naar Puente Romano Beach Resort

Privé

Luxe Privé premium auto (Auto type)
  • Geen wachttijd
08 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Puente Romano Beach Resort 9 Heel goed
Marbella - Op 3,9 km van het centrumBED & BREAKFAST Bulevar Principe Alfonso Von HohenloheS/N, Marbella 29602 Junior suite
Met een verblijf bij Puente Romano Beach Resort in Marbella, in Golden Mile, bevind je je op 4 min. rijden van Playa Puerto Banús en op 5 min. van Winkelcentrum El Corte Inglés. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 4,3 km van Puerto Banús en op 3,9 km van Plaza de los Naranjos.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 5 buitenzwembaden, een healthclub en een sauna. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 162 klimaatgeregelde kamers met tablets en een minibar. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. Badkamers beschikken over designer toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.Ga iets eten bij Sea Grill, een van de 20 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Heb je dorst? Bestel een lekker drankje in één van de 2 strandbars of 3 poolbars. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 11.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
15 sep
Transfer
Transfer van Puente Romano Beach Resort naar Malaga (AGP)

Privé

Luxe Privé premium auto (Auto type)
  • Geen wachttijd
15 sep
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6120
19:55 - Malaga, Malaga (AGP)
23:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV6120
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.740 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes