Fly & Drive de kastelen rondom Lissabon
o.v.v. wijzigingen 1.454 €

Fly & Drive de kastelen rondom Lissabon

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 12 maart 2024 - Vertrek : vrijdag 4 oktober 2024
Ref ID: 1084702
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.907 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 12 maart 2024 - Vertrek : vrijdag 4 oktober 2024
Bestemmingen: Lissabon, Sintra, Ericeira, Peniche, Nazaré, Batalha, Fátima, Santarém, Lissabon

Beschrijving

04 okt
Reizen van Amsterdam naar Lissabon
Vertrek
TAP Air Portugal
TAP Air Portugal TAP Air Portugal - TP671
17:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:25 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
3uur 5min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  TP671
Reisklasse: Economy
04 okt
Autoverhuur
Fiat 500
Car Rental Company
A/C 3 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Fiat 500 (MDMRA)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Als klant heeft u de keuze hoe te betalen voor brandstof.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. De klant wordt anders doorbelast voor de ontbrekende brandstof, plus een toeslag voor het bijtanken.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
Prepaid brandstof - Deze optie geeft de klant de mogelijkheid bij aankomst te betalen voor een volle tank brandstof en de huurauto leeg in te leveren.
Algemene betalingsvoorwaarden
De hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard op zijn/haar naam. Een borgsom wordt van de creditcard afgeschreven om de benzine en het eigen risico te dekken.Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard,  Diners Club creditcard,  Mastercard creditcard,  Visa creditcard Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant, Prepaid kaarten,  Debetkaarten, Debet- en creditcards gemarkeerd als: electronic use only, Maestro, Kaarten niet uitgegeven door een bank,  Kaarten zonder reliëf, Solo,  Virtuele kaarten, Visa electronCreditcards moeten minimaal 2 maand(en) geldig zijn vanaf de einddatum van de huur.Tenzij anders aangegeven zijn alle kosten in deze voorwaarden onderhevig aan lokale belastingen en fees.
1.400,00 €
Bescherming tegen diefstal
1.400,00 €
Verzekering cascoschade
1.400,00 €
Huurauto ophalen

Meet & Greet - Telefoonnummer: +351 910 628 505

Meet & Greet, Terminal 1

Openingsuren: 07:00 - 22:59

De vertegenwoordiger van CRC is aanwezig in de Vodaphone winkel in de aankomsthal. Het is ongeveer 5 minuten met de shuttlebus naar het verhuurstation.
Terugbrengen

Meet & Greet - Telefoonnummer +351 910 628 505

Meet & Greet, Terminal 1

Openingsuren: 07:00 - 22:59

De vertegenwoordiger van CRC is aanwezig in de Vodaphone winkel in de aankomsthal. Het is ongeveer 5 minuten met de shuttlebus naar het verhuurstation.
04 okt
1. Overnachten in Lissabon
Overnachten
Over de bestemming: Lissabon is een stad waar u met plezier alle wijken en straten zult verkennen. Het is een aangename en veilige, relatief kleine stad, waar veel te zien is. De stad is verdeeld over 7! heuvels. Een ideale bestemming om de rondreis door het land te starten. Het is een oude en toch moderne stad die je ongetwijfeld zal verrassen.
Meer informatie
04 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
07 okt
Autoreis van 28 Kilometers - 33min
Lissabon
Sintra
07 okt
2. Overnachting in Sintra
Tussenstop
Over de bestemming: Sintra is een geweldig mooi stadje aan de voet van het gebergte met dezelfde naam; de unieke kenmerken van Sintra zorgden ervoor dat het door de UNESCO erkend is als werelderfgoed van de mensheid, in een daartoe nieuw gecreëerde categorie van "cultureel landschap"; de erkenning heeft betrekking op de natuurlijke rijkdom alsook op het gebouwde erfgoed in Sintra en het gebergte. Het gebergte, dat een weelderige vegetatie heeft, is onderdeel van het natuurpark Parque Natural Sintra-Cascais.
Meer informatie
07 okt
Autoreis van 26 Kilometers - 38min
Sintra
Ericeira
07 okt
3. Overnachting in Ericeira
Overnachten
Over de bestemming: Ericeira is van oudsher een visserstadje en is voornamelijk in de 20ste eeuw gegroeid door de toenemende vraag naar zomerbadplaatsen, maar het heeft zijn originele karakteristieken en een heel eigen sfeer behouden. De stranden van Ericeira, op 50 km van Lissabon, liggen in een makkelijk te bereiken gebied en worden veel bezocht in de zomer; zij horen tot de beste surfstranden van Europa. Noemenswaard is het strand Praia de Ribeira d`Ilhas, waar jaarlijks één van de wedstrijden van het Wereldkampioenschap Surfen worden gehouden. Een wandeling door Ericeira bied je ook de gelegenheid om de verschillende gerechten met vis en zeevruchten te proeven, die de specialiteit van deze regio zijn.
Meer informatie
09 okt
Autoreis van 18 Kilometers - 29min
Ericeira
Praia Porto Chão
09 okt
4. Praia Porto Chão
NATURE - Tussenstop
Over de bestemming: Het is een mooi Oceanisch strand gelegen aan de kust in de gemeente Torres Vedras. Praia de Porto Chão Beach heeft een smalle en zeer uitgebreide strook zand van ongeveer 1,5 km. De rotsachtige steile klif volgt het hele strand. Voor getijdenperiodes is voorzichtigheid geboden, want bij vloed wordt het zand volledig ondergedompeld, zorg dan dat je niet aan het wandelen bent!
09 okt
Autoreis van 27 Kilometers - 42min
Praia Porto Chão
Praia do Zimbral
09 okt
5. Praia do Zimbral
NATURE - Tussenstop
Over de bestemming: Een ander stuk mooi strand is Praia do Zimbral Beach. De klif lijkt op een schaakbord vanwege het formaat van verschillende boerderijvelden die hier bestaan. Dit strand is ideaal voor mensen die willen ontspannen zonder de drukte van andere plaatsen. Toegang wordt verleend via het zand van de naburige stranden
09 okt
Autoreis van 23 Kilometers - 29min
Praia do Zimbral
Peniche
09 okt
6. Overnachten in Peniche
Overnachten
Over de bestemming: Peniche is onlosmakelijk verbonden met de zee. Het is een van de belangrijkste Portugese vissershavens voor ambachtelijke visvangst en een groot watersportcentrum aan de Atlantische Oceaan. Op een boottocht afstand ligt het natuurreservaat van Ilha das Berlengas. Het heldere water is ideaal voor duikers die hier een schat aan natuurlijke zeefauna en -flora ontdekken. De wilde zee en de afzondering van het eiland zijn ook een bron van mysterieuze verhalen over vissers en boten die hier voor de kust zijn gezonken.
Meer informatie
11 okt
Autoreis van 63 Kilometers - 45min
Peniche
Nazaré
11 okt
7. Overnachten in Nazaré
Overnachten
Over de bestemming: Nazaré is een karakteristiek vissersstadje dat tegenwoordig voornamelijk als badplaats wordt bezocht maar zijn zeetradities heeft behouden. De Sítio, het hoogste punt van het stadje (waar u met een lift kunt komen), is zonder meer het beste uitkijkpunt over de stad. In de buurt ligt de kapel Capela de São Gião (7e eeuw), één van de zeldzame westgotische tempels in Portugal.
Meer informatie
11 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
13 okt
Autoreis van 32 Kilometers - 28min
Nazaré
Batalha
13 okt
8. Bezichtiging Batalha
Tussenstop
Over de bestemming: Batalha is een klein stadje in de heuvels van het Leiria gebied en is bekend vanwege het prachtig gebouwde klooster. De plaats Batalha begon te groeien vanaf de aanvang van de bouw van het klooster Mosteiro de Santa Maria da Vitória, in 1386 in opdracht van D. João I, koning van Portugal, die de Heilige Maagd had beloofd dit klooster te bouwen als hij Castilië zou verslaan tijdens de slag Batalha de Aljubarrota op 14 augustus 1385. Jaarlijks in augustus zijn er grootse vieringen bij het klooster waar men deze memorabele overwinning gedenkt. Rond het klooster staan nog enkele huizen uit de 18e eeuw; één daarvan is omgetoverd tot Pousada. Ook de moederkerk (Igreja Matriz), met een prachtige manuelijnse poort, is een vermelding waard.
Meer informatie
13 okt
Autoreis van 20 Kilometers - 28min
Batalha
Fátima
13 okt
9. Bezichtiging Fátima
Tussenstop
Over de bestemming: Fátima heeft een lang verleden. Onder de Arabische bezetting kreeg de plaats deze naam en ontwikkelde zich. Volgens de overlevering zou tijdens de christelijke Reconquista de tempelridder Gonçalo Hermingues, ook wel bekend als Traga-Mouros, verliefd zijn geworden op Fátima, een Moorse vrouw die in een hinderlaag gelokt werd en gevangen was genomen. De liefde was wederzijds; zij bekeerde zich tot het christendom en nam de naam Oureana aan.
Meer informatie
13 okt
Autoreis van 61 Kilometers - 40min
Fátima
Santarém
13 okt
10. Overnachten in Santarém
Overnachten
Over de bestemming: De rivier de Taag en het vruchtbare broekland in de laagvlakte, die om de hoogvlakte van Santarém liggen, hebben invloed gehad op de bevolking van dit gebied in een ver verleden. De Romeinen noemden haar Scalabis, hebben het stratenplan ontworpen en maakten haar één van de belangrijkste steden van Lusitânia. Vanaf de bergtop heb je heel mooi uitzicht op de bocht van de rivier de Taag
Meer informatie
14 okt
Autoreis van 81 Kilometers - 56min
Santarém
Lissabon
14 okt
11. Vertrek vanuit Lissabon
Tussenstop
Over de bestemming: Lissabon is de hoofdstad en de grootste stad van Portugal. De stad ligt in het westen van het Iberisch Schiereiland op de rechteroever van de Taag, op korte afstand van de Atlantische Oceaan, in de streek Estremadura. Lissabon is de meest westelijke grote stad en hoofdstad van continentaal Europa.
Meer informatie
14 okt
Reizen van Lissabon naar Amsterdam
Terug
TAP Air Portugal
TAP Air Portugal TAP Air Portugal - TP670
12:30 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
16:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
3uur 5min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  TP670
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.907 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vlucht 2
Accommodaties 5
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes