Fly & Drive Best of the Northeast & Canada
o.v.v. wijzigingen 5.213 €

Fly & Drive Best of the Northeast & Canada

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 19 november 2022 - Vertrek : vrijdag 8 september 2023
Ref ID: 1087646
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 10.425 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 19 november 2022 - Vertrek : vrijdag 8 september 2023
Bestemmingen: New York City NY, Newport RI, Hyannis MA, Boston MA, Portland ME, Bar Harbor ME, Quebec, Montreal, Ottawa, Toronto, Niagara Falls, Gettysburg PA, Washington DC, New York City NY

Beschrijving

08 sep
Reizen van Amsterdam naar New York City NY
Vertrek
Aer Lingus
Aer Lingus Aer Lingus
13:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:20 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
12uur 5min 1 tussenstop
EI
EI Aer Lingus - EI 605
13:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:55 - Dublin, Dublin (DUB)
Vervoer:  EI605
Reisklasse: Economy
Tarief: Saver
2uur 50min - Aansluiting op het vliegveld Dublin, Dublin (DUB)
EI
EI Aer Lingus - EI 107
16:45 - Dublin, Dublin (DUB)
19:20 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
Vervoer:  EI107
Reisklasse: Economy
Tarief: Saver
08 sep
Autoverhuur
Kia Rio
AVIS
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 5 Personen
Kia Rio (ECAR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. De klant wordt anders doorbelast voor de ontbrekende brandstof, plus een toeslag voor het bijtanken.
Algemene betalingsvoorwaarden
De minimale borg bedraagt: Alle Categorieën 300.00 USD
Bovenop de borg voor de huurauto, kan klanten gevraagd worden naar een extra borg voor brandstof en/of lokaal gekochte extra's.Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard,  Diners Club creditcard,  Mastercard creditcard,  Visa creditcard Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant, Prepaid kaarten,  Debetkaarten, Debet- en creditcards gemarkeerd als: electronic use only, Maestro, Kaarten niet uitgegeven door een bank, Solo, Visa electronTenzij anders aangegeven zijn alle kosten in deze voorwaarden onderhevig aan lokale belastingen en fees.
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
Er is geen eigen risico (let op, niet gedekt is schade aan de onderkant en binnenkant van de auto, verlies van sleutels, nalatigheid)
Verzekering cascoschade
Er is geen eigen risico (let op, niet gedekt is schade aan de onderkant en binnenkant van de auto, verlies van sleutels, nalatigheid)
Huurauto ophalen

Building #305 Federal Circle Jfk International Airport - Telefoonnummer: 718-244-5400

Building #305 Federal Circle Jfk International Airport, Jamaica, New York

Openingsuren: 00:00 - 23:59

Terugbrengen

Building #305 Federal Circle Jfk International Airport - Telefoonnummer 718-244-5400

Building #305 Federal Circle Jfk International Airport, Jamaica, New York

Openingsuren: 00:00 - 23:59

08 sep
1. Overnachten in New York City (New York)
Overnachten
Over de bestemming: New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. Dankzij de leidinggevende en invloedrijke rol in handel, financiën, media, public relations, kunst, mode en educatie geldt zij als een van de belangrijkste wereldsteden. New York is niet de hoofdstad van die staat, dat is Albany. De stad is de dichtstbevolkte grote stad in de Verenigde Staten met meer dan 9,5 miljoen inwoners verspreid over een gebied van 789,43 km². De stad New York bestaat uit vijf boroughs of stadsdelen: The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island. Veel monumenten en wijken van de stad zijn wereldberoemd en staan vaak symbool voor de Verenigde Staten in het algemeen. Zo zijn er het Vrijheidsbeeld, Wall Street, wolkenkrabbers zoals het Empire State Building en het Chrysler Building.
Meer informatie
08 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
09 sep
Autoreis van 286 Kilometers - 3uur 26min
New York City NY
Newport RI
09 sep
2. Overnachten in Newport RI
Overnachten
Over de bestemming: De havenhoofdstad van Amerika, zo wordt Newport ook wel genoemd. Vanwege zijn prachtige ligging aan de kust, de aanwezigheid van de haven en de koloniale sfeer die de stad overal nog uitademt is Newport een populaire plaats om te bezoeken. Bellevue Avenue: The Breakers, Newport Rhode IslandAan deze laan, die benoemd is tot nationaal monument, zijn veel grote verblijven te vinden die stammen uit de zogenaamde 'Gilded Age', een periode na de Amerikaanse Burgeroorlog waarin de economie razendsnel groeide. Aan de Bellevue Avenue kun je onder andere The Breakers, Belcourt Castle, Chateau-sur-Mer, The Elms, Marble House, Rosecliff, Rough Point en het William Watts Sherman House bekijken, waarvan sommige panden geopend zijn voor rondleidingen.
Meer informatie
10 sep
Autoreis van 123 Kilometers - 1uur 33min
Newport RI
Hyannis MA
10 sep
3. Overnachten in Hyannis MA
Overnachten
Over de bestemming: Hyannis is de grootste van de zeven dorpen in de stad Barnstable, Massachusetts, in de Verenigde Staten. Het is het handels- en transportcentrum van Cape Cod en werd vanaf de volkstelling van 1990 aangewezen als een stedelijk gebied. Daarom verwijzen velen naar Hyannis als de "hoofdstad van de Kaap". Het bevat een meerderheid van de kantoren van Barnstable Town en twee belangrijke winkelstraten: de historische binnenstad Main Street en het commerciële district Route 132, waaronder Cape Cod Mall en Independence Park, het hoofdkantoor van Cape Cod Potato Chips. Cape Cod Hospital in Hyannis is het grootste op Cape Cod. Hyannis is een belangrijke toeristische bestemming en de primaire veerboot en algemene luchtvaartverbinding voor passagiers en vracht naar Nantucket Island. Hyannis biedt ook secundaire passagierstoegang tot het eiland Martha's Vineyard, met de primaire passagierstoegang tot Martha's Vineyard in Woods Hole, een dorp in de nabijgelegen stad Falmouth. Vanwege de grote natuurlijke haven is Hyannis de grootste pleziervaart en de op een na grootste commerciële vissershaven op Cape Cod, achter alleen Provincetown. Het dorp is de naamgenoot van het voormalige marineschip USS Hyannis (YTB-817).
Meer informatie
10 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 sep
Autoreis van 119 Kilometers - 1uur 24min
Hyannis MA
Boston MA
12 sep
4. Overnachten in Boston (Massachusetts)
Overnachten
Over de bestemming: Boston is de hoofdstad en grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Het wordt ook beschouwd als de officieuze hoofdstad van New England. Boston is een van de oudste en rijkste steden van de Verenigde Staten, met een economie gebaseerd op financiële diensten, verzekeringen, onderwijs, hightechproducten en -research, en medische diensten en research.
Meer informatie
13 sep
Autoreis van 172 Kilometers - 1uur 49min
Boston MA
Portland ME
13 sep
5. Overnachten in Portland ME
Overnachten
Over de bestemming: Two hours north of Boston is Portland, the capital of the state of Maine, known for its gastronomic offer and beer production. We can stroll through the cobbled streets of Puerto Viejo and visit shops and art galleries. To eat you should go to J's Oyster, an old school place where you can taste a good lobster and other seafood. In Eventide, a much more modern and modern restaurant, the offer of oysters that welcome us as soon as we enter will leave us wanting to return. From Portland you can take a ferry to some island of Casco Bay, such as Peaks Island, where only 15 minutes from the capital seems to time slows down. You can rent a golf cart to walk around or get our bike to the boat. You should visit the state's oldest lighthouse, Portland Head Light.
Meer informatie
13 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
14 sep
Autoreis van 257 Kilometers - 3uur 0min
Portland ME
Bar Harbor ME
Langs de afwisselende kustlijn reist u naar Bar Harbor, de toegangspoort tot het Acadia National Park op Mt. Desert Island.
14 sep
6. Overnachten in Bar Harbor ME
Overnachten
Over de bestemming: Bar Harbor is een klein kuststadje ten noorden van Acadia National Park. Vroeger was Bar Harbor hét vakantieoord van welgestelde Amerikanen, tegenwoordig komen er veel toeristen met de ferry vanuit Nova Scotia. In het toeristische stadje bestaat er veel aandacht voor de natuur: zo rijden er milieuvriendelijke bussen rond en is het College of the Atlantic volledig gericht op de studie naar de relatie tussen mens en natuur. Een must-do in Bar Harbor is versgevangen kreeft eten. Ook vertrekken er vanuit de haven diverse walvisexcursies en kreeftenboten.
Meer informatie
17 sep
Autoreis van 449 Kilometers - 5uur 44min
Bar Harbor ME
Quebec
17 sep
7. Overnachten in Quebec
Overnachten
Over de bestemming: De stad Quebec is de hoofdstad van de Canadese gelijknamige provincie, omstreeks 250 km ten noordoosten van Montreal. Quebec telt circa 500.000 inwoners en ligt op de Kaap Diamant aan de oever van de Saint Lawrencerivier, die bij de stad een breedte van 800 meter bereikt.
Meer informatie
17 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
19 sep
Autoreis van 255 Kilometers - 2uur 48min
Quebec
Montreal
19 sep
8. Overnachten in Montreal
Overnachten
Over de bestemming: Montreal is de grootste stad van de provincie Quebec en na Toronto de grootste stad van Canada. De stad telt circa 1.700.000 inwoners en ligt op een sikkelvormig eiland in de rivier de Saint Lawrence.
Meer informatie
21 sep
Autoreis van 199 Kilometers - 2uur 4min
Montreal
Ottawa
21 sep
9. Overnachten in Ottawa
Overnachten
Over de bestemming: Ottawa is de hoofdstad van Canada. De stad ligt aan de gelijknamige rivier in het zuidoosten van de provincie Ontario tegen de grens van de provincie Quebec. De stad telt circa 883.391 inwoners.
Meer informatie
22 sep
Autoreis van 412 Kilometers - 4uur 38min
Ottawa
Toronto
22 sep
10. Overnachten in Toronto
Overnachten
Over de bestemming: Toronto is de grootste stad van Canada en de hoofdstad van de provincie Ontario. De stad telt circa 2,6 miljoen waarmee het de vijfde stad van Noord-Amerika is, na Mexico-Stad, New York, Los Angeles en Chicago. Toronto is het economische centrum van Canada en is de belangrijkste stad van het land op het gebied van financiën, telecommunicatie, media, softwareontwikkeling en medische wetenschap. De CN Tower was tot 2007 het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld op land. De stad wordt vaak genoemd als een van de meest leefbare steden ter wereld, onder andere door de milieuvriendelijkheid, hoge welvaart en relatief weinig misdaad.
Meer informatie
24 sep
Autoreis van 125 Kilometers - 1uur 23min
Toronto
Niagara Falls
24 sep
11. Overnachten in Niagara Falls
Overnachten
Over de bestemming: Niagara Falls is een stad in de Canadese provincie Ontario met circa 78.815 inwoners. De stad ligt aan de rivier Niagara tegenover de gelijknamige Amerikaanse stad Niagara Falls in de staat New York. Bijna allesbepalend in de stad zijn de Niagarawatervallen.
Meer informatie
24 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
25 sep
Autoreis van 565 Kilometers - 6uur 17min
Niagara Falls
Gettysburg PA
25 sep
12. Overnachten in Gettysburg, PA
Overnachten
Over de bestemming: Gettysburg is a borough and the county seat of Adams County in the U.S. state of Pennsylvania. The Battle of Gettysburg (1863) and President Abraham Lincoln's Gettysburg Address are named for this town. The town hosts visitors to the Gettysburg National Battlefield in the Gettysburg National Military Park. As of the 2010 census, the borough had a population of 7,620 people.
Meer informatie
25 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
26 sep
Autoreis van 139 Kilometers - 1uur 33min
Gettysburg PA
Washington DC
26 sep
13. Overnachten in Washington DC
Overnachten
Over de bestemming: Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. De stad heeft vele bezienswaardigheden en is een grote trekpleister van de Verenigde Staten. De National Mall is een groot open park in het midden van de stad en heeft veel monumenten gewijd aan Amerikaanse leiders.
Meer informatie
28 sep
Autoreis van 367 Kilometers - 4uur 6min
Washington DC
New York City NY
28 sep
14. Luchthaven Newark Liberty
Tussenstop
Over de bestemming: New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. Dankzij de leidinggevende en invloedrijke rol in handel, financiën, media, public relations, kunst, mode en educatie geldt zij als een van de belangrijkste wereldsteden. New York is niet de hoofdstad van die staat, dat is Albany. De stad is de dichtstbevolkte grote stad in de Verenigde Staten met meer dan 9,5 miljoen inwoners verspreid over een gebied van 789,43 km². De stad New York bestaat uit vijf boroughs of stadsdelen: The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island. Veel monumenten en wijken van de stad zijn wereldberoemd en staan vaak symbool voor de Verenigde Staten in het algemeen. Zo zijn er het Vrijheidsbeeld, Wall Street, wolkenkrabbers zoals het Empire State Building en het Chrysler Building.
Meer informatie
28 sep
Reizen van New York City NY naar Amsterdam
Terug
Aer Lingus
Aer Lingus Aer Lingus
21:05 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
12:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 30min 1 tussenstop
EI
EI Aer Lingus - EI 106
21:05 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
08:45 - Dublin, Dublin (DUB)
Vervoer:  EI106
Reisklasse: Economy
Tarief: Smart
1uur 10min - Aansluiting op het vliegveld Dublin, Dublin (DUB)
EI
EI Aer Lingus - EI 604
09:55 - Dublin, Dublin (DUB)
12:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  EI604
Reisklasse: Economy
Tarief: Smart
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 10.425 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 14
Vlucht 2
Accommodaties 13
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes