Strandvakantie Aruba, Divi Dutch Village
o.v.v. wijzigingen 627 €
Aruba, Aruba

Strandvakantie Aruba, Divi Dutch Village

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 18 juli 2020 - Vertrek : vrijdag 5 maart 2021
Ref ID: 1087695
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.253 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 18 juli 2020 - Vertrek : vrijdag 5 maart 2021

Over de bestemming

Zoekt u een fijne plek om te genieten van zon, zee en een schitterend strand? Dan bent u op Aruba aan het goede adres. Lange poederzachte stranden witter dan wit en mooie kleine baaien tussen kalkstenen kliffen wisselen elkaar af. Het zeewater heeft een aangename temperatuur van gemiddeld 29 graden Celsius en de onderwaterwereld is kleurrijk. Op het water zijn vele watersportactiviteiten te ondernemen.

Verken natuurwonderen zoals de Fontein grot en de Natural Pool, of het nationaal park Arikok. De overgang in dit nationale park van schitterend zandstrand naar ruig woestijnland met torenhoge groene cactussen en kalkstenen kliffen is uniek. 

Drink een vrolijke cocktail met de voetjes in het zand, geniet van het typisch Antilliaanse kaasgerecht Keshi Yena, of eet vis recht uit zee. Naast de Antilliaanse keuken vindt u ook de Spaanse, Afrikaanse en Aziatische keuken terug. Genoeg om uit te kiezen dus.  

Aruba bruist volop en biedt als vakantieland oneindig veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Je vakantie vieren op Aruba is altijd een goed idee! 

Meer informatie

Inbegrepen diensten

05 mrt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Divi Dutch Village Beach Resort 8 Heel goed
Oranjestad - Op 7,4 km van het centrumALLEEN KAMERJ.E. Irausquin Blvd 47, Oranjestad TWEEPERSOONSKAMER King Efficiency
Wanneer je verblijft bij Divi Dutch Village Beach Resort in Oranjestad bevind je je aan het strand, op een kwartiertje lopen van Divi Golf and Beach Resort en Manchebo strand. Dit hotel bij het strand ligt op 2,9 km van Eagle Beach en op 2,3 km van Renaissance Mall Aruba.Duik in één van de 3 buitenzwembaden of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals fitnessfaciliteiten. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 123 kamers met een koelkast en een magnetron. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit hotel. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Gasten van Divi Dutch Village Beach Resort kunnen genieten van een lekker diner bij Tiki Tiki of iets halen bij de snackbar/deli. Ontspan met je favoriete drankje in een bar/lounge of een poolbar. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.253 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes