Ultieme luxe Bucuti&Tara Beach Resort | Aruba
o.v.v. wijzigingen 1.638 €
Oranjestad, Aruba

Ultieme luxe Bucuti&Tara Beach Resort | Aruba

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 18 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021
Ref ID: 1087723
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.276 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 18 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Oranjestad is de hoofdstad en grootste stad van Aruba, een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het ligt aan de zuidkust, nabij het westelijke einde van het eiland. In de lokale taal, Papiamento, wordt Oranjestad vaak "Playa" genoemd. Er is enige Nederlandse koloniale architectuur. Door de toegenomen overheidsbelangstelling voor het behoud van het cultureel erfgoed van het eiland, zijn een aantal oude gebouwen en huizen in het centrum van de stad omgetoverd tot kleurrijk gerestaureerde monumenten, zoals het limoenkleurige Burgerlijk Register aan de Wilhelminastraat. Er zijn verschillende moderne recreaties ontstaan, waaronder het openlucht winkelcentrum bij Royal Plaza, en een paar verspreide gebouwen langs Main Street en op het Hoofdplein. Fort Zoutman is een van de attracties van de stad, andere zijn de belastingvrije haven en de Willem III Toren, gelegen nabij het fort. Er zijn ongeveer acht musea op het eiland.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

06 mrt
Geselecteerd hotel:
6 Nachten
Bucuti & Tara Beach Resort 9,6 Grandioos
Oranjestad - Op 3,6 km van het centrumBED & BREAKFAST L.g. smith boulevard , 55b, eagle beach, Oranjestad 0 Standard Room
Hotel íntimo y con buen gusto, para aquellos que buscan la paz ininterrumpida y un ambiente tranquilo, es la mejor opción y es solo para adultos. Cuenta con 104 espaciosas habitaciones, vestíbulo, tienda, bar, restaurante y conexión a Internet gratis.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.276 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes