Fly & Drive Noordoost USA
o.v.v. wijzigingen 2.423 €

Fly & Drive Noordoost USA

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 18 april 2023 - Vertrek : zondag 15 oktober 2023
Ref ID: 1088083
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.845 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 18 april 2023 - Vertrek : zondag 15 oktober 2023
Bestemmingen: Washington DC, Jersey City, Boston MA, Albany NY, Geneva, NY, Niagara Falls NY, Lancaster PE, Washington DC

Beschrijving

15 okt
Reizen van Amsterdam naar Washington DC
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA947
12:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:10 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Alternatieve luchthaven
8uur 10min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA947
Reisklasse: Economy
15 okt
Autoverhuur
FORD FOCUS
Hertz
A/C 5 Personen
FORD FOCUS (CCAR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Unlimited Mileage
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
If the rental vehicle is returned with less fuel than there was at the pickup time, the customer will be charged for the missing fuel and for a refuelling fee.
It’s important the customer refuels within 10 kilometers from the drop-off point and keep the fuel station ticket.

It will be necessary that the customers show the petrol station receipt on return, confirming they have refilled the tank. If the vehicle is not returned with a full tank, the refund of the amount paid will have a deduction equal to the value of the missing litres of fuel (according to the current petrol station prices).
Algemene betalingsvoorwaarden
The following deposit will be debited at the start of the rental: All Categories 200.00 USD
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
There is no insurance excess. undercarriage of the vehicle, windows and tyres are not covered.
Verzekering cascoschade
There is no insurance excess. undercarriage of the vehicle, windows and tyres are not covered.
Huurauto ophalen

23540 AUTOPILOT DR - Telefoonnummer: 7034716020

23540 AUTOPILOT DR, DULLES, WASHTN DULLES AP - District of Columbia

Openingsuren: 00:00 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Shuttle bus to location
Terugbrengen

23540 AUTOPILOT DR - Telefoonnummer 7034716020

23540 AUTOPILOT DR, DULLES, WASHTN DULLES AP - District of Columbia

Openingsuren: 00:00 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Shuttle bus to location
15 okt
1. Washington DC
Overnachten
Over de bestemming:

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten en absoluut een bezoek waard. Groene parken, sfeervolle woonwijken, veel cultuur en vermaak bevinden zich op loopafstand van elkaar. 

Het bekendste gebouw is ongetwijfeld The White House, de ambtswoning van de Amerikaanse president. In de directe omgeving daarvan bevinden zich veel bekende gebouwen, musea en monumenten. In The National Mall bevinden zich The State Capitol, het Washington Monument, Capitol Hill en het Lincoln Memorial.

Wanneer u meer van de sfeer in de stad wilt proeven kunt u ook door de straten wandelen van de historische wijk Georgetown, een sfeervol stukje Washington waar allerlei leuke boetieks en restaurants te vinden zijn.

Even buiten Washington ligt een van de best beveiligde plekken op de wereld, het Pentagon, met daarnaast begraafplaats Arlington, waar het graf van de Kennedy's wordt gemarkeerd door een altijd brandende vlam. 

U kunt de dag heerlijk afsluiten op een terras in The Wharf, een moderne wijk aan de Potomac River, met tal van restaurants en bars.

Meer informatie
17 okt
Autoreis van 357 Kilometers - 4uur 0min
Washington DC
Jersey City
17 okt
2. Jersey City
Overnachten
Over de bestemming:

Op minder dan een kilometer van New York City, aan de oevers van de Hudson River, ligt de bruisende stad Jersey City. Deze stad biedt een dynamische mix van cultuur, geschiedenis, een moderne skyline en adembenemende uitzichten op New York City. Dit maakt het een boeiende bestemming voor iedereen.

Het prachtige uitzicht op de skyline van Manhattan is een van de meest opmerkelijke kenmerken van Jersey City. Bezoekers kunnen vanaf verschillende uitkijkpunten langs de Hudson River genieten van uitzichten op iconische bezienswaardigheden, zoals het One Wold Trade Center, Vrijheidsbeeld en de Empire State Building.

Daarnaast biedt Jersey City talloze eet- en winkelmogelijkheden, van lokale markten tot wereldkeukens, om te verkennen. De groeiende culinaire scene is een paradijs voor fijnproevers, met een overvloed aan restaurants die een breed scala smaken en gerechten aanbieden.

Jersey City is een bestemming waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Het is een plek waar de dynamiek van de stad u zal inspireren, waar u kunt genieten van kunst en cultuur, en waar de oversteek naar New York City altijd binnen handbereik ligt. 

Meer informatie
17 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
20 okt
Autoreis van 363 Kilometers - 4uur 24min
Jersey City
Boston MA
Overweeg om via Cape Cod rijden (150 kilometer extra) en geniet van de fraaie kustlijn en vergezichten.
20 okt
3. Overnachten in Boston (Massachusetts)
Overnachten
Over de bestemming: Boston is de hoofdstad en grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Het wordt ook beschouwd als de officieuze hoofdstad van New England. Boston is een van de oudste en rijkste steden van de Verenigde Staten, met een economie gebaseerd op financiële diensten, verzekeringen, onderwijs, hightechproducten en -research, en medische diensten en research.
Meer informatie
20 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
22 okt
Autoreis van 265 Kilometers - 2uur 43min
Boston MA
Albany NY
22 okt
4. Overnachten in Albany NY
Overnachten
Over de bestemming: Albany is de hoofdstad van de staat New York en ligt zo’n 200 kilometer bij de stad New York vandaan. Het is een oude Nederlandse nederzetting, vandaar dat je nog vele Nederlands klinkende namen tegen zult komen. Empire State Plaza: AlbanyDe Empire State Place (officieel het Governor Nelson A. Rockefeller Empire State Plaza genoemd) is een verzameling van aparte architectonische gebouwen. Naast diverse regeringsgebouwen vind je er onder andere het New York State Museum en een cultureel centrum waar diverse voorstellingen worden opgevoerd. In de zomer vinden er regelmatig grote openluchtconcerten plaats.
Meer informatie
22 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
23 okt
Autoreis van 314 Kilometers - 3uur 7min
Albany NY
Geneva, NY
23 okt
5. Overnachten in Geneva | Finger Lakes
Overnachten
Over de bestemming: Finger Lakes, New YorkIn het westen van Upstate New York ligt een groep lange, smalle meren die vanwege hun gelijkenis met vingers de Finger Lakes genoemd worden. De twee langste, Cayuga Lake en Seneca Lake, vormen het centrum van de regio en behoren tot de diepste wateren van het land. Ze zijn ongeveer zestig kilometer lang en 5 tot 6 kilometer breed. De meren in de Finger Lakes-regio worden omringd door honderden watervallen, glooiende heuvels met wijngaarden, charmante dorpjes en meer dan 25 staatsparken. In de meeste staatsparken zijn campings en bij veel watervallen (ook in staatsparken) kan gezwommen worden. Naast wijn wordt er in deze regio ook veel maple syrup gemaakt. Het is, samen met de gebieden rond de Great Lakes, een gebied waar de suikeresdoorn voorkomt.
Meer informatie
23 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
24 okt
Autoreis van 183 Kilometers - 1uur 56min
Geneva, NY
Niagara Falls NY
24 okt
6. Overnachten in Niagara Falls (New York)
Overnachten
Over de bestemming: Niagara Falls is een stad in de Verenigde Staten in de staat New York. De stad telt circa 55.593 inwoners op een oppervlakte van 43,5 km². Aan de andere kant van de grens in de staat Ontario in Canada ligt het gelijknamige Niagara Falls. Beide steden zijn vooral bekend vanwege de Niagarawatervallen.
Meer informatie
24 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
25 okt
Autoreis van 536 Kilometers - 6uur 2min
Niagara Falls NY
Lancaster PE
Rijd door het prachtige landschap van Pennsylvania met haar glooiende hellingen en pittoreske dorpjes naar het Pennsylvania Dutch Country. De tijd lijkt te hebben stilgestaan als je Lancaster bezoekt, in het hart van Amish Country.
25 okt
7. Overnachten in Lancaster PE
Overnachten
Over de bestemming: Het gebied van Lancaster wordt bewoond door de Amish, wiens levensstijl een rustige en vredige indruk op de regio achterlaat. De Amish geloven in de letterlijke interpretatie en uitvoering van het woord van God. De Bijbelse geboden houdt men streng in acht. Elektriciteit en telefoons zijn verboden in huis. Televisie, radio en telefoons zijn beperkt toegankelijk. Daarmee houdt men de moderne wereld buiten de gemeenschap. Er zijn diverse tours mogelijk om de Amish-boerderijen te bezichtigen en op de lokale markten proef je de lekkerste producten. Lancaster is de thuishaven geweest voor belangrijke figuren in de Amerikaanse geschiedenis. James Buchanan, de vijftiende President van de VS, kwam er vandaan. Thaddeus Stevens, een van de meest invloedrijke leden van het Huis van Afgevaardigden was er advocaat. Robert Fulton, ontwerper van de eerste stoomboot, woonde ook in Lancaster.
Meer informatie
25 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
26 okt
Autoreis van 194 Kilometers - 2uur 18min
Lancaster PE
Washington DC
26 okt
8. Overnachten in Washington DC
Overnachten
Over de bestemming: Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. De stad heeft vele bezienswaardigheden en is een grote trekpleister van de Verenigde Staten. De National Mall is een groot open park in het midden van de stad en heeft veel monumenten gewijd aan Amerikaanse leiders.
Meer informatie
26 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
28 okt
Reizen van Washington DC naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA946
18:25 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Alternatieve luchthaven
07:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 7uur 40min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA946
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.845 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 8
Vlucht 2
Accommodaties 8
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes