Strandvakantie, adults only, all inn het TUI Blue Belek
o.v.v. wijzigingen 1.048 €
Belek, Turkey

Strandvakantie, adults only, all inn het TUI Blue Belek

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 25 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1094739
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.095 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 25 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Belek is een stad in het district Serik van de Turkse Rivièra, dat deel uitmaakt van de grotere provincie Antalya. Het ligt aan de westkust van Turkije, aan de pittoreske Middellandse Zee. De harde werk en toewijding van de stad hebben ertoe geleid dat het de top golfbestemming van Turkije is geworden, evenals een leider in vijfsterrenhotels, spa's en wellnesscentra. Er zijn tal van activiteiten beschikbaar in Belek, zoals watersporten en avonturen op de turquoise wateren; het is ook een ideale locatie voor wandelen en golfbanen.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Tui Blue Sherwood Belek - All Inclusive 7,8 Goed
Serik - Op 5,7 km van het centrumALLES INBEGREPEN Mehmet Akif Cad Bogazak Mah29 Sok. No 9, Serik TWEEPERSOONSKAMER SWIM UP
Met een verblijf bij Tui Blue Sherwood Belek - All Inclusive in Serik, bevind je je bij de zee, op 4 min. lopen van Moskee van Belek en op 4 min. rijden van Belek Beach Park. Deze accommodatie met luxe voorzieningen ligt op 22 km van Lara-strand en op 32,6 km van Westelijk Strand van Side.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Na een duik in één van de 2 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Andere kenmerken van deze accommodatie zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon.Doe of je thuis bent in één van de 230 klimaatgeregelde kamers met gratis minibars en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Dit is een all-inclusive accommodatie. In het kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen. Maaltijden in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde drankjes en andere voorzieningen worden mogelijk in rekening gebracht. Geniet van internationale gerechten bij Kulunarium, een van de 4 restaurants van deze accommodatie, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Als je aan verkoeling toe bent, bezoek dan een strandbar of één van de 4 bars/lounges of 2 poolbars. Een gratis ontbijtbuffet is inbegrepen. Enkele van de voorzieningen zijn een computerstation, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Serik? Kies voor deze accommodatie met 250 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en een vergaderruimte. Ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.095 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes