Strandvakantie, familie, all inclusive, Sunis Kumkoy Beach Resort
o.v.v. wijzigingen 854 €
Side, Turkey

Strandvakantie, familie, all inclusive, Sunis Kumkoy Beach Resort

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 25 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1094750
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.707 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 25 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Side is een vakantiestad aan de zuidelijke Middellandse Zeekust van Turkije. Het is een oude havenstad die beroemd is om zijn lange stranden en Grieks-Romeinse ruïnes. Enkele overblijfselen van het enorme Antieke Theater uit de 2e eeuw zijn nog steeds te zien in het centrum van de stad. De witte marmeren zuilen van de Hellenistische Tempel van Athena staan ​​bij de haven, samen met vele andere belangrijke locaties zoals een gerestaureerd Romeins badcomplex. Het combineert de ruïnes van de oude stad Side, die een van de beste klassieke locaties in het land is. Het ligt in de buurt van Manavgat en het dorp Selimiye.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Sunis Kumköy Beach Resort Hotel & Spa - All inclusive 9 Heel goed
Manavgat - Op 9,2 km van het centrumALLES INBEGREPEN Kumkoy Mevkii Sahil Cad No 24, Manavgat 7600 FAMILIEKAMER STAPELBED
Sunis Kumköy Beach Resort Hotel & Spa - All inclusive ligt in Manavgat, op 5 min. rijden van Westelijk Strand van Side en Kiralama SUP. Deze accommodatie met luxe voorzieningen ligt op 3,2 km van Genel plaj en op 4,3 km van Sulton Hamam Side. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Na een duik in één van de 4 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Enkele voorzieningen van deze accommodatie zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Doe of je thuis bent in één van de 671 kamers met een minibar. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.707 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes