Strandvakantie, hotel Azul Sensatori, ultieme luxe, all inclusive
o.v.v. wijzigingen 1.166 €
Negril, Jamaica, Jamaica

Strandvakantie, hotel Azul Sensatori, ultieme luxe, all inclusive

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 25 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1094756
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.332 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 25 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Negril is een paradijselijk stukje Jamaica dat bekend staat om zijn prachtige stranden, relaxte sfeer en levendige cultuur. Dit kustplaatsje, waar de zon het hele jaar door schijnt, is een populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar zon, zee en een authentieke Caribische ervaring.

De adembenemende kustlijn is een van de meest opvallende kenmerken van Negril. Het beroemde Seven Mile Beach – dat bekend staat om zijn witte zand en heldere, turquoise wateren – is een must-visit. Dit uitgestrekte strand is perfect om te zonnebaden, te zwemmen en te genieten van watersporten zoals snorkelen en duiken.

Negril biedt ook talloze mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten. Zo kunnen bezoekers genieten van zeilen langs de kustlijn, paardrijden op het strand tijdens zonsondergang en klifduiken.

Daarnaast heeft de stad een levendige cultuur met reggaemuziek die overal te horen is. Het genieten van heerlijke Jamaicaanse gerechten tijdens zonsondergang, terwijl u luistert naar live muziek is een echte aanrader.

Negril is een bestemming waar herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. 

Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Azul Beach Resort Negril, Gourmet All Inclusive by Karisma 8,7 Heel goed
Negril - Op 7,0 km van het centrumALLES INBEGREPEN Norman Manley Blvd, Negril DOUBLE DELUXE SEA VIEW
Wanneer je verblifjt bij Azul Beach Resort Negril, Gourmet All Inclusive by Karisma in Negril, bevind je je aan het strand, op 10 min. lopen van Seven Mile Beach en Waterpark Kool Runnings. Deze accommodatie met luxe voorzieningen ligt op 1,5 km van Hedonism II en op 0,1 km van Stranden van Jamaica. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 7 buitenzwembaden, een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere voorzieningen in deze accommodatie in art-decostijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte. Doe of je thuis bent in één van de 283 individueel gedecoreerde kamers met gratis minibars en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon of terras. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.332 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes