Combinatiereis New York en West Canada
o.v.v. wijzigingen 2.478 €

Combinatiereis New York en West Canada

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 26 juli 2020 - Vertrek : vrijdag 9 oktober 2020
Ref ID: 1095595
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.955 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 26 juli 2020 - Vertrek : vrijdag 9 oktober 2020
Bestemmingen: New York City NY, Vancouver, Kelowna, Revelstoke, Banff, Jasper, Kamloops, Whistler, Comox, Ucluelet, Vancouver

Beschrijving

Van dag tot dag

09 okt
Reizen van Amsterdam naar New York City NY
Vertrek
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL47
10:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
12:19 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
8uur 19min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL47
Reisklasse: Economy
09 okt
1. New York City NY
Overnachten
Over de bestemming:

Heeft deze beroemde stad nog een introductie nodig? New York heeft verschillende bijnamen, zoals ‘The Big Apple’ en ‘The city that never sleeps’ en is een belevenis voor iedereen op elk moment. Het is een van de meest toonaangevende steden ter wereld en de meeste bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

Vanaf het Empire State Building, Rockefeller Centre, One World Observatory, of vanaf een boot naar het Vrijheidsbeeld heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van winkelen op 5th Avenue of zie een spectaculaire show op Broadway. Times Square, mag ook zeker niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook even de mensenmassa’s mijden in Central Park of bij The Cloisters.

Er zijn teveel musea om te bezoeken, maar een bezoek aan The Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum, Museum of Natural History en het 9/11 Memorial met bijbehorend museum wordt met name aangeraden. Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown. Wanneer u zich een echte New Yorker wilt voelen kunt u naar een wedstrijd van de New York Yankees gaan of naar de Madison Square Gardens om de New York Knicks te zien spelen.

Meer informatie
09 okt
Transfer
Transfer van John F Kennedy Intl (JFK) naar Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Queens/Queensboro Bridge

Privé

Standaard Economy Privé Transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
10 okt
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Hop On Hop Off Sightseeing Ferry
Hop On Hop Off Sightseeing Ferry
Flexible Tour
Niet vergoedbaar
Zie details
12 okt
Transfer
Transfer van Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Queens/Queensboro Bridge naar La Guardia (LGA)

Privé

Standaard Economy Privé Transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
12 okt
Reizen van New York City NY naar Vancouver
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA1958
07:00 - New York, La Guardia (LGA)
12:39 - Vancouver, Vancouver Intl (YVR)
8uur 39min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA1958
Reisklasse: Economy
12 okt
2. Vancouver
Overnachten
Over de bestemming: De stad Vancouver ligt in het westen van Canada, in de provincie Brits-Columbia. Vancouver staat bekend om haar hoge levenskwaliteit en het voor Canadese begrippen relatief milde klimaat. Vancouver heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen die Canada bezoeken. Bij een rondreis van west naar oost Canada of omgekeerd is Vancouver vrijwel altijd het start- of eindpunt. Opvallend is dat de stad ondanks de verre afstand ook te maken heeft met een toenemende populariteit als stedentrip bestemming. Het gros van de bezienswaardigheden zijn te vinden in Downtown Vancouver. Dit is tevens de plek waar de meeste toeristen verblijven. Downtown Vancouver is levendig zonder té druk te worden en wordt grotendeels omringd door water. Sinds het begin van deze eeuw is er veel nieuwe hoogbouw weggezet in dit deel van Vancouver, waardoor de skyline van de stad sindsdien flink veranderd is.
Meer informatie
12 okt
Autoverhuur
HYUNDAI SONATA
Vancouver Intl
VANCOUVER INTL AP
13:45 - 12 okt 2020
Vancouver Intl
VANCOUVER INTL AP
14:00 - 29 okt 2020
Leeftijd bestuurder

Minimaal 20, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Vol-vol: Ophalen en inleveren met een volle tank. Indien de auto niet teruggebracht wordt met een volle tank zal de verhuurder brandstof en bijtankkosten aanrekenen.

Algemene betalingsvoorwaarden
Voorafbetaling: Volledige huurbedrag te betalen bij reservering. Bij ophaling moet de kaarthouder (BESTUURDER) een geldige kredietkaart tonen. Prepaid-of debetkaarten als Maestro, Visa electron, Visa Premier of Carte Bleue worden niet aanvaard.
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
Bij het afhalen van een voertuig wordt meestal een waarborg geblokkeerd op de credit kaart van de chauffeur. De waarborg wordt bepaald door de leverancier en hangt af van de gekozen voertuigcategorie. Deze waarborg kan alleen worden geblokkeerd op een geldige credit kaart (prepaid debit kaarten, prepaid credit kaarten en contant geld worden niet geaccepteerd). Voor luxe voertuigen zijn twee credit kaarten op dezelfde naam verplicht voor alle verhuur. Deze credit kaarten mogen niet van dezelfde financiële instantie zijn. We wijzen u erop dat bepaalde leveranciers geen American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier of Diners Club credit kaarten accepteren, we raden u aan Via of Mastercard te gebruiken. In geval u geen geldige credit kaart kunt overleggen of uw saldo onvoldoende is, kan de verhuuragent weigeren u het voertuig ter schikking te stellen. In dat geval wordt geen geld terugbetaald.Geschat bedrag waarborg: CAD 735
Bescherming tegen diefstal
met meer dan 500 CAD
Verzekering cascoschade
met meer dan 500 CAD
Huurauto ophalen

VANCOUVER INTL AP - Telefoonnummer: 6046063700

3880 GRANT MCCONACHIE WAY

Openingsuren: 06:00 - 23:59
Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Terugbrengen

VANCOUVER INTL AP - Telefoonnummer 6046063700

3880 GRANT MCCONACHIE WAY

Openingsuren: 06:00 - 23:59
Kantoor luchthaven, volg de bordjes naar de autoverhuurdiensten.
Reizen van Vancouver naar Kelowna
Op eigen gelegenheid
14 okt
3. Kelowna
Overnachten
Over de bestemming:

In de Okanagan Valley in de Canadese provincie Brits-Columbia ligt Kelowna. Door haar ligging tussen verschillende bergketens is de Okanagan Valley een van de zonnigste streken van Canada.

Het klimaat en de vruchtbare grond maken het ook een bijzonder geschikt gebied voor wijnbouw. Hierdoor zijn er veel wijngaarden in Kelowna te vinden, waar rondleidingen en proeverijen worden georganiseerd. Bij het Visitor Centre in Kelowna liggen boekjes met informatie over de diverse wijnroutes en wijngaarden.

Downtown Kelowna, met haar winkelstraten en parken, is een gezellig stadje. Aan de oevers van het Okanagan Lake zijn vele strandjes. Dit meer - dat 135 kilometer lang en 5 kilometer breed is - leent zich uitstekend voor allerlei watersporten. Niet ver van de stad ligt Myra Canyon, waar de Kettle Valley Rail Trail door heen loopt. De verlaten spoorbedding is omgetoverd tot een wandel- en fietsroute met 18 bruggen en 2 tunnels. Tijdens een wandeling over de Apex Trail op Knox Mountain kan ook genoten worden van een prachtig uitzicht op Kelowna, de omliggende wijngaarden en het Okanagan Lake.

Kelowna verdient zeker een plekje op de lijst van iedere reiziger door Brits-Columbia. 

Meer informatie
14 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Kelowna naar Revelstoke
Op eigen gelegenheid
15 okt
4. Revelstoke
Overnachten
Over de bestemming: Deze plaats ligt tussen de Selkirk en Monashee bergketens en vlakbij 2 nationale parken Glacier en Mount Revelstoke. Je kunt hier bergwandelingen maken, mountainbiken, vissen, grottentochten maken, hete bronnen bezoeken, kanoën en nog veel meer. Ook zijn er verschillende musea welke je kunt bezoeken o.a. het Revelstoke museum, brandweermuseum en een spoorweg museum. Vlakbij Revelstoke ligt een waterkracht stuwdam, deze kun je bezichtigen.
Meer informatie
15 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Revelstoke naar Banff
Op eigen gelegenheid
16 okt
5. Banff
Overnachten
Over de bestemming:

Banff National Park, het oudste nationale park van Canada, is een aaneenschakeling van ongekend natuurschoon. Het adembenemende berglandschap, met felblauwe gletsjermeren, groene bossen en de vele wilde dieren, maakt van het Banff National Park een hoogtepunt van een reis door Canada.

Een rit in de Banff Gondola naar de top van de Sulphur Mountain, op een hoogte van 2281 meter, is een echte must-do. Hier kan genoten worden van een schitterend uitzicht over maar liefst zes bergketens. Er zijn verschillende observatieplatformen, die door middel van korte wandelroutes met elkaar zijn verbonden.

In het park zijn vele wandelroutes uitgezet. Een aanrader is de zeer goed toegankelijke Johnston Canyon, een smalle kloof waar een onstuimige rivier met watervallen doorheen loopt. Een van de populairste wandelingen is de Lake Agnes Trail, van het Fairmont Chateau Lake Louise naar het Lake Agnes Teahouse. Ook zijn er schitterende wandelingen te maken bij het Lake Minnewanka, waarbij grizzlyberen, zwarte beren, herten en dikhoornschapen gespot kunnen worden. Na alle wandelingen is het heerlijk ontspannen in de Upper Hot Springs.

In het Banff National Park zult u zich geen moment vervelen!

Meer informatie
Reizen van Banff naar Jasper
Op eigen gelegenheid
18 okt
6. Jasper
Overnachten
Over de bestemming:

Midden in de Rocky Mountains ligt het Jasper National Park. De natuur in dit park is zeer indrukwekkend, met diepe valleien, gletsjers, ijsblauwe meren en woeste rivieren met watervallen. In het park is ruim 1200 kilometer aan wandelpaden uitgezet, van korte wandelingen tot meerdaagse trekkingen.

Een van de mooiste routes om te rijden is de Scenic Drive naar Lake Maligne. Na een kwartier rijden, is de Maligne Canyon te zien, een van de diepste kloven in de Rockies. Via een wandelroute van ongeveer 4 kilometer is een viewpoint te bereiken.

Verder loopt de Scenic Drive via Medicine Lake naar Maligne Lake, een van de grootste meren van het Jasper National Park. Het meer is vooral bekend vanwege het kleine Spirit Island. Het uitzicht op het kleine eilandje is een van de meest beroemde uitzichten van de Canadese Rocky Mountains.

Voor de mooiste uitzichten over Jasper wordt aangeraden de Jasper Skytram te nemen. De kabelbaan brengt bezoekers in zeven minuten naar een hoogte van 2263 meter op de Whistler Mountain.

Jasper National Park is een van de mooiste plekken in Canada.

Meer informatie
Reizen van Jasper naar Kamloops
Op eigen gelegenheid
21 okt
7. Kamloops
Overnachten
Over de bestemming:

Kamloops is een plaats in de Thompson Valley in Brits-Columbia, Canada, dat ook wel de 'Tournament Capital of Canada' wordt genoemd. Elk jaar organiseert de plaats meer dan 100 sporttoernooien in haar sportfaciliteiten van wereldklasse.

Gelegen tussen schitterende natuurgebieden met meer dan 100 meren binnen handbereik, is Kamloops een geweldige bestemming voor buitenactiviteiten. Zomers kunnen bezoekers genieten van wandelen, mountainbiken, vissen, peddelen en golfen. ’s Winters is skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen en langlaufen erg populair.

Een bezoek aan het prachtige stadspark Riverside Park is ook zeker een aanrader. Hier kan genoten worden van rustgevende wandelingen en adembenemende zonsondergangen vanaf het strand.

Met ongeveer 2.000 uren zonneschijn per jaar en een uniek landschap is Kamloops een waar buitenparadijs. 

Meer informatie
21 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
Reizen van Kamloops naar Whistler
Op eigen gelegenheid
22 okt
8. Whistler
Overnachten
Over de bestemming: Deze plaats is vooral bekend door de 2 onafhankelijke skigebieden, Blackcomb en Whistler Mountain. Je kunt hier fantastisch skiën, er zijn vele skiliften en trails. In de zomer kun je hier o.a. wandelen, een mountainbike huren, paardrijden, wildwatertochten boeken en golfen.
Meer informatie
Reizen van Whistler naar Comox
Op eigen gelegenheid
24 okt
9. Comox
Overnachten
Over de bestemming: Comox is een kleine stad in de Comox-vallei aan de oostelijke kust van Vancouver Island. De afgelopen jaren is Comox uitgegroeid tot een populaire toeristische bestemming, doordat je er goed kunt vissen, golfen, skiën en het in de buurt ligt van Strathcona Provincial Park. Een aanrader is het Comox Air Force Museum, dat tentoonstellingen bevat over de geschiedenis van de Canadese luchtmacht.
Meer informatie
Reizen van Comox naar Ucluelet
Op eigen gelegenheid
25 okt
10. Ucluelet
Overnachten
Over de bestemming: Het plaatsje Ucluelet, in de volksmond 'Ukee' genoemd, wordt omringd door zandstranden, rotskusten, regenwouden en afgelegen baaien. Ucluelet, is een inheems woord dat 'veilige haven' betekent. Al 4.300 jaar geleden woonden hier First Nations en vanaf 1870 bezochten vissers, handelaren en missionarissen de westkust van Vancouver Island. Ukee biedt veel buitenactiviteiten zoals kajakken, hiken, surfen, walvisspotten en duiken. Wild Pacific Trail: Wild Pacific Trail, wandelroute bij UclueletDit netwerk van wandelpaden is vrij vlak en voert je langs de prachtige kust en door oerbossen. De Wild Pacific Trail bestaat uit meerdere korte routes die je met elkaar kunt verbinden. De totale wandeling is negen tot veertien kilometer. De mooie Lighthouse Loop & Terrace Beach Trail (2,6 km) start bij het Amphitrite Lighthouse uit 1905 en loopt door een mossig regenwoud naar de stormachtige kustlijn. De Ancient Cedars & Rocky Bluffs Trail (1,25 km) brengt je naar de grootste bomen van de regio en langs rotsachtige kliffen waar hoge golven aanspoelen. Bij Big Beach vind je een zandstrand en en oud scheepswrak.
Meer informatie
25 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
Reizen van Ucluelet naar Vancouver
Op eigen gelegenheid
28 okt
11. Vancouver
Overnachten
Over de bestemming:

Eén van de leukste steden van Canada is Vancouver. De stad is prachtig gelegen aan de Grote Oceaan en wordt aan de andere kant begrensd door de Coast Mountains. In Vancouver vindt u bijzondere stadsparken, mooie baaien, een van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika en een gezellig centrum.

De oudste wijk van Vancouver is Gastown. Hier bevinden zich talloze boetiekjes, gezellige cafés, leuke eettentjes en mooi gerestaureerde panden. Vergeet niet om de unieke Steam Clock op de hoek van Cambie en Water Street te bewonderen. De klok werkt op stoom en produceert iedere 15 minuten een melodietje.

Vancouver is uitstekend per fiets te verkennen. Er is een fietsroute die helemaal langs de seawall loopt en fietsers langs alle leuke wijken van de stad en het prachtige Stanley Park voert. Bij Brockton Point zijn 9 totempalen te zien die allemaal een historisch verhaal vertellen. Op de terugweg mag het verkennen Granville Island – waar de grootste markt van Vancouver bezocht kan worden - niet worden overgeslagen.

Daarnaast is de Vancouver Lookout een echte must-visit. Een glazen lift aan de buitenkant van het gebouw brengt u naar een observatieplatform op circa 160 meter hoogte!

Meer informatie
29 okt
Reizen van Vancouver naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL682
16:30 - Vancouver, Vancouver Intl (YVR)
10:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 35min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL682
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.955 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vlucht 3
Accommodaties 11
Auto's 1
Activiteiten 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes