Strandvakantie, hotel Lopesan Baobab resort op Gran Canaria
o.v.v. wijzigingen 899 €
Maspalomas - Las Palmas de Gran Canaria, Spain

Strandvakantie, hotel Lopesan Baobab resort op Gran Canaria

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021
Ref ID: 1096142
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.798 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Maspalomas is een toeristische stad in het zuiden van het eiland Gran Canaria. De stad Maspalomas wordt gevormd door de gelijknamige vijver, de duinen en het palmenbos, allemaal met een grote ecologische waarde. De wijk heeft in totaal 29 stranden en baaien, waaronder de stranden van Inglés, Maspalomas en San Agustín, die allemaal de blauwe vlag van de Europese Unie hebben. Het meer up-market Maspalomas resort, met slimme hotels, luxe residenties en de grootste golfbaan op het eiland, is gescheiden van Playa del Inglés door een spectaculair stuk van 400 hectare duinen, die in 1994 werden aangewezen als een nationaal park. Je kunt de duinen alleen te voet of per kameel oversteken, waardoor je denkt dat je in een ander deel van de wereld bent.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

06 mrt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
Lopesan Baobab Resort 8,9 Heel goed
San Bartolome de Tirajana - Op 2,6 km van het centrumHALFPENSIONMar Adriático, 1, San Bartolome de Tirajana 35100 Suite STANDARD 2 ADULTS
Wanneer je verblijft bij Lopesan Baobab Resort in San Bartolomé de Tirajana bevind je je naast de plaatselijke golfbaan, op een kwartiertje lopen van Vuurtoren van Maspalomas en Meloneras-strand. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 19 km van Playa de Amadores en op 5,1 km van Yumbo Shopping Center.Duik in één van de 9 buitenzwembaden of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een 'lazy river'-waterbaan en fitnessfaciliteiten. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, oppasservices (toeslag) en een spelletjesruimte.Doe of je thuis bent in één van de 677 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een ledtelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben een regendouche en designer toiletartikelen. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een telefoon en verduisterende gordijnen, terwijl er dagelijks een huishoudservice is.Geniet van internationale gerechten bij Marula, een van de 4 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Ontspan met een lekker fris drankje van een bar/lounge of één van de 2 poolbars. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in San Bartolomé de Tirajana? Kies voor dit hotel met 1000 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 6 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.798 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes