Strandvakantie, Fuerteventura, Bahiazul Villa&Club, Spanje
o.v.v. wijzigingen 460 €
Corralejo, Fuerteventura, Spain

Strandvakantie, Fuerteventura, Bahiazul Villa&Club, Spanje

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1096339
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 920 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Aan de zuidkust van Tenerife ligt de gezellige badplaats Golf del Sur. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze bestemming een hotspot voor golfliefhebbers. Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven! Met restaurants, een bruisend nachtleven en veel vermaak is dit een populaire plek voor gezinnen en stelletjes die op zoek zijn naar zon, ontspanning en een gezellige tijd. Laten we afslaan met golf... Golfers van over de hele wereld komen naar dit weelderig groene gebied om te genieten van het eeuwigdurende lenteklimaat en de overvloed aan zonneschijn. Veel van het landschap rond Golf del Sur bestaat uit weelderige greens, wegen uitgelijnd met palmbomen en prachtige banen met adembenemend uitzicht op de oceaan. De baan met 27 holes domineert het landschap met inheemse bloemen, cactussen en andere kleurrijke planten. Deze baan staat bekend als wedstrijdbaan en heeft een paar zeer uitdagende holes, een indrukwekkende ravijn met schitterend gekleurde rotsformaties en grote bunkers om uw vaardigheden te testen. En natuurlijk is er ook een oh zo belangrijk clubhuis! Golfen in een natuurlijke omgeving terwijl u de warme zon op uw rug voelt is voor veel mensen het toppunt van een droomvakantie. In de verschillende restaurants die de prachtige boulevard uitlijnen worden internationale gerechten geserveerd. De boulevard vormt de verbinding tussen het centrum van de Golf del Sur met een andere kleinere wijk, San Blas. Deze route volgen is een feest; luister naar het kabbelen van de golven terwijl u heerlijk in de zon wandelt met een zacht briesje door uw haren. Op 5 minuten lopen ligt het pittoreske vissersplaatsje Los Abrigos, met een gezellig haventje vol met kleurrijke boten die op het water deinen. Deze schilderachtige plek is ideaal om te genieten van goed eten terwijl u de ondergaande zon in de zee ziet zakken…dit bezorgt u speciale vakantiemomenten die u nooit zult vergeten. Daarnaast is er ook een gezellige baai met rostbaden en een klein stuk waar u kunt zonnebaden op het strand. In San Blas treft u een winkelcentrum met drie verdiepingen, vol met bars, cafés en restaurants met op de meeste avonden livemuziek en entertainment. Hier ligt ook een populaire nachtclub die veel bezoekers trekt. Een vaste DJ draait elke avond van de week hippe house- en dansmuziek.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Bahiazul Resort Fuerteventura 9,1 Grandioos
La Oliva - Op 2,4 km van het centrumBED & BREAKFAST Calle Pardelas, 7Corralejo, La Oliva 35660 1 BEDROOM PREMIER GARDEN VILLA (2 ADULTS)
Met een verblijf bij Bahiazul Resort Fuerteventura in La Oliva, bevind je je bij een winkelcentrum, op slechts 5 min. lopen van Mirador de Lobos Golf en op 11 min. lopen van Parque Natural de las Dunas de Corralejo. Dit 4-sterrenhotel ligt op 21,4 km van Playa Blanca en op 23,5 km van Jachthaven Rubicon. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een spabad, een outdoor tennisbaan en een sauna vast wel leuk. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, huwelijksservices en hulp bij uitstapjes/tickets. Trakteer jezelf op een verblijf in één van de 80 individueel gedecoreerde kamers met een privézwembad en een smart-tv. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon of terras. De keukens beschikken over een koelkast, een kookplaat en een magnetron. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 920 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes