Strandvakantie hotel Gloria Maris Suites&Villas | Zakynthos
o.v.v. wijzigingen 420 €
Zante (Zakynthos), Greece

Strandvakantie hotel Gloria Maris Suites&Villas | Zakynthos

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1096374
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 840 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Zakynthos is een Grieks eiland en behoort tot de Ionische Eilanden. Het is het derde eiland in grootte van deze eilandengroep in de Ionische Zee. Zakynthos heeft een oppervlakte van 410 km². De lengte van het eiland bedraagt circa 40 kilometer, de breedte 20 kilometer.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Gloria Maris Hotel Suites & Villas 7,6 Goed
Zakynthos - Op 9,3 km van het centrumBED & BREAKFAST Agios SostisKoukla, Zante Island, Zakynthos 29092 JUNIOR SUITE SHARING POOL
Wanneer je verblijft bij Gloria Maris Hotel Suites & Villas in Zakynthos bevind je je aan het strand, op een kwartiertje rijden van Strand van Laganas en Aanlegsteiger van Zakynthos. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 6,9 km van Kalamaki Beach en op 17,4 km van Tsilivi Beach.Plezier gegarandeerd dankzij een spabad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, cadeauwinkels/kiosken en hulp bij uitstapjes/tickets.Doe of je thuis bent in één van de 69 klimaatgeregelde kamers. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een telefoon en een kluis, terwijl er dagelijks een huishoudservice is.Stil je honger in een van de 2 restaurants van dit hotel. Heb je dorst? Bestel een lekker drankje in een bar/lounge, een strandbar of een poolbar. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel, een bagageopslagruimte en een bibliotheek. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen aangeboden.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 840 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes