Strandvakanties, Hotel Mayia Exclusive | Rhodos
o.v.v. wijzigingen 592 €
Lindos, Greece

Strandvakanties, Hotel Mayia Exclusive | Rhodos

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1096430
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.183 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 27 juli 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Ontdek de fascinerende allure van Lindos, een verborgen juweeltje gelegen aan de oostkust van het betoverende eiland Rhodos, Griekenland. Dit pittoreske dorp is een oase van rust, boordevol een unieke mix van natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en warme Griekse gastvrijheid. In Lindos zijn de geplaveide straten omzoomd met witgekalkte huizen, waardoor een reis door de stad het gevoel krijgt dat je een stap terug in de tijd doet. Het dorp wordt gekroond door de oude Lindos Akropolis, een opvallende locatie op de top van een klif die een prachtig panorama biedt op de glinsterende Egeïsche Zee en het omringende landschap. Dit historische monument is een bewijs van het rijke verleden van Lindos en herbergt overblijfselen uit het Byzantijnse rijk, de Ridders van Sint-Jan en zelfs eerdere beschavingen. De stranden van Lindos zijn een paradijs voor zonaanbidders. Het hoofdstrand, een halve maan van goudkleurig zand omspoeld door kristalhelder water, is perfect voor zowel ontspanning als watersporten. Voor degenen die op zoek zijn naar een rustiger plekje, biedt St Paul's Bay, met zijn turquoise water omsloten door een rotsachtige baai, een serene ontsnapping. Het dorp zelf is een labyrint van smalle kronkelende straatjes, gevuld met traditionele taverna's, chique bars op het dak en boetiekjes die lokaal handwerk verkopen. 's Avonds verandert Lindos in een levendig centrum van activiteit, met een verscheidenheid aan bars en restaurants die heerlijke lokale gerechten en verfrissende cocktails serveren. Ga verder dan het dorp en je zult olijfgaarden, wijngaarden en wandelpaden vinden die de ongerepte schoonheid van Rhodos onthullen. Of u het eiland nu te voet, per fiets of te paard verkent, de adembenemende uitzichten zullen in uw geheugen gegrift blijven. Van historische bezienswaardigheden tot prachtige stranden, van rustige wandelingen in de natuur tot een bruisend nachtleven, Lindos biedt een perfecte mix van attracties voor elke reiziger. Dus kom, ontdek dit charmante Griekse dorp zelf en creëer onvergetelijke herinneringen in het hart van de Egeïsche Zee.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Mayia Exclusive Resort & Spa - Adults Only - All Inclusive 9,5 Grandioos
Rhodes - Op 9,5 km van het centrumALLES INBEGREPEN Kiotari, Rhodes 851 09 Deluxe bungalow, toegang tot zwembad, uitzicht op tuin (Swim up), 1 tweepersoonsbed
Met een verblijf bij Mayia Exclusive Resort & Spa - Adults Only - All Inclusive in Rhodos bevind je je op 10 min. lopen van Strand van Kiotari en Kardamis Beach. Deze accommodatie met luxe voorzieningen ligt op 10,4 km van Pefkos-strand en op 14,3 km van Strand van Lindos.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Werk aan je kleurtje op het privéstrand of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een nachtclub en een buitenzwembad. Andere kenmerken van deze accommodatie zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon.Doe of je thuis bent in één van de 250 klimaatgeregelde kamers met gratis minibars en espressoapparaten. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Alle kamers hebben een smart-tv van 43 inch met kabelzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Badkamers beschikken over designer toiletartikelen en haardrogers.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij deze accommodatie. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Bij WaterFront, een restaurant gespecialiseerd in Mediterrane gerechten, wordt lunch en diner geserveerd. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de 24-uurs roomservice. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge, een strandbar of een poolbar. Dagelijks kun je van 07.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Rhodos? Kies voor deze accommodatie met 287 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 2 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.183 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes