Strandvakantie,Fuerteventurura, ultieme luxe, hotel Gran Bahia Real
o.v.v. wijzigingen 492 €
Fuerteventura Island, Spain

Strandvakantie,Fuerteventurura, ultieme luxe, hotel Gran Bahia Real

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 29 juli 2020 - Vertrek : zondag 7 maart 2021
Ref ID: 1097818
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 983 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 29 juli 2020 - Vertrek : zondag 7 maart 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Fuerteventura is een van de eilanden van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan die hoort bij Spanje en ongeveer honderd kilometer voor de noordwestkust van Afrika ligt. Het eiland behoort tot de provincie Las Palmas.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

07 mrt
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Special Offer
Secrets Bahía Real Resort & Spa - Adults only (+16) 9 Grandioos
La Oliva - Op 46,6 km van het centrumBED & BREAKFAST Avda. Grandes Playas S/nCorralejo, La Oliva 35660 Double 1 or 2 beds DELUXE 2 ADULTS
Met een verblijf bij Secrets Bahía Real Resort & Spa - Adults only (+16) bevind je je in het hart van La Oliva, vlak bij Parque Natural de las Dunas de Corralejo en op 3 min. rijden van Acua Water Park. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 3,4 km van Playa de Corralejo en op 21,5 km van Playa del Cotillo.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 2 buitenzwembaden, een stoombad en fitnessfaciliteiten. Andere voorzieningen in dit hotel in koloniale stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon.Doe of je thuis bent in één van de 245 klimaatgeregelde kamers met een minibar. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben een regendouche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit hotel. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Ga iets eten bij Ólio, een van de 7 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Ontspan met een lekker fris drankje in een strandbar, een swim-up bar of één van de 3 bars/lounges. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 11.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Dit hotel beschikt over 5 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 983 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes