Home
Strandvakantie, Lanzarote, La Isla y el Mar, adults only, Spanje

Strandvakantie, Lanzarote, La Isla y el Mar, adults only, Spanje

Hotel La Isla y El Mar 5 * is een spiegel die de harmonie, puurheid en energie van Lanzarote weerspiegelt. Een oase van rust en verfijning waar het lichaam rust en geniet; baanbrekend duurzaamheidsbeheer om voor het land en de mensen te zorgen; een team dat zich toelegt op het geluk van haar klanten.

Lanzarote is een spectaculair natuurlijk erfgoed met een onherhaalbare essentie. De oceaan en het land omhelzen elkaar en creëren een uniek contrast van energie en sereniteit.

Alle ruimtes en hoeken van het hotel spelen met de magie van Lanzarote. Uniek gevormd vulkanisch gesteente; spiegels die doen denken aan plassen aan de kustlijn; tuinen op picón die soorten van de Canarische Eilanden en andere warme uithoeken van de wereld herbergen. Interieurs baden in natuurlijk licht, met een prachtige decoratie van strakke lijnen en zachte kleuren.

Bekijk de video hier

of de 360 graden foto's hier

Thema's: Strandvakanties Spanje Adults only

Van dag tot dag

06/03/2021 10/03/2021

Lanzarote

Informatie over de stad

Lanzarote is het oostelijkste eiland van de Canarische Eilanden en heeft als hoofdstad Arrecife. Van alle Canarische eilanden is op Lanzarote de vulkanische oorsprong het duidelijkst herkenbaar. Lanzarote staat als enige in de eilandengroep op de UNESCO-lijst van beschermde biosferen. Opvallend is voorts dat vrijwel alle gebouwen op het eiland wit geverfd of gepleisterd zijn.

Meer informatie

La Isla y el Mar Hotel Boutique - Adults Only

91%
  • Op 11,8 km van het centrum
  • Reina sofia 23puerto del carmen, Tías 35510
Wanneer je verblijft bij La Isla y el Mar Hotel Boutique - Adults Only in Tias bevind je je naast de plaatselijke golfbaan, op 5 min. rijden van Strand van Puerto del Carmen en Lanzarote Golf Resort. Dit 5-sterrenhotel ligt op 5,4 km van Playa de L...
Meer informatie
  • CLASSIC SUITE GROUND FLOOR/TERRACE (2PAX) (1)

  • logies met ontbijt

  • 4 Aantal hotelovernachtingen

Overzicht

Strandvakantie, Lanzarote, La Isla y el Mar, adults only, Spanje
Strandvakantie, Lanzarote, La Isla y el Mar, adults only, Spanje