Strandvakantie, Lanzarote, La Isla y el Mar, adults only, Spanje
o.v.v. wijzigingen 389 €
Lanzarote, Spain

Strandvakantie, Lanzarote, La Isla y el Mar, adults only, Spanje

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 1 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021
Ref ID: 1101015
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 778 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 1 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 6 maart 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Welkom op het prachtige eiland Lanzarote, een parel van de Canarische Eilanden! Gelegen in de azuurblauwe wateren van de Atlantische Oceaan, biedt Lanzarote een betoverende mix van adembenemende landschappen, vulkanische wonderen en ontspannende stranden. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke excursies, culturele ontdekkingen of gewoon wilt ontspannen onder de stralende zon, Lanzarote heeft voor elk wat wils.


Verken de surrealistische schoonheid van het Nationaal Park Timanfaya, waar de sporen van vulkanische activiteit nog steeds duidelijk zichtbaar zijn, of breng een bezoek aan de indrukwekkende Jameos del Agua, een ondergronds complex gevormd door lavastromen. Voor de strandliefhebbers biedt Lanzarote kilometers aan prachtige kustlijn, met gouden zandstranden en kristalhelder water.


Geniet van heerlijke lokale gerechten, waaronder verse vis en zeevruchten, geserveerd met de unieke smaken van Canarische kruiden. Ontdek levendige markten, sfeervolle dorpjes en bruisende steden, waar de lokale cultuur en gastvrijheid je hart zullen veroveren.


Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie vol avontuurlijke activiteiten of juist wilt ontspannen en tot rust wilt komen te midden van adembenemende natuurlijke schoonheid, Lanzarote belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring. Laat je betoveren door de magie van dit eiland en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Welkom op Lanzarote, waar elke hoek een nieuw avontuur in petto heeft.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

06 mrt
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
La Isla y el Mar Hotel Boutique - Adults Only 9,1 Grandioos
Tías - Op 11,8 km van het centrumBED & BREAKFAST Reina Sofia 23Puerto del Carmen, Tías 35510 CLASSIC SUITE GROUND FLOOR/TERRACE (2PAX)
Wanneer je verblijft bij La Isla y el Mar Hotel Boutique - Adults Only in Tías bevind je je naast de plaatselijke golfbaan, op een kwartiertje rijden van Strand van Puerto del Carmen en Playa de Los Pocillos. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 27,5 km van Playa Blanca en op 23,9 km van Jachthaven Rubicon.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een buitenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en fietsenopslag. Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.Doe of je thuis bent in één van de 81 klimaatgeregelde kamers met minibars (met enkele gratis items) en een lcd-televisie. Je bed beschikt over donzen dekbedden en luxe beddengoed. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en designer toiletartikelen.Geniet van internationale gerechten bij GourmetClub &Cockatil bar, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 11.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Tías? Kies voor dit hotel met 45 vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder een conferentieruimte. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je een beperkt aantal parkeerplaatsen aangeboden.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 778 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes