Strandvakantie, Costa de la Luz, appartementen Las Dunas
o.v.v. wijzigingen 144 €
Costa de la Luz, Spain

Strandvakantie, Costa de la Luz, appartementen Las Dunas

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 2 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 3 oktober 2020
Ref ID: 1101362
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 287 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 2 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 3 oktober 2020

Beschrijving

Over de bestemming

De Costa de la Luz is de Atlantische kust van Andalusië. De kust strekt zich uit van Tarifa in het zuidwesten tot de grens van Portugal in het noordwesten en omvat de provincies van Cádiz en Huelva. De kust dankt zijn naam aan het felle zonlicht (meer dan 3000 zonuren per jaar) dat weerkaatst op de oceaan en de witte zandstranden. De Costa de la Luz is een populaire vakantiebestemming bij Spanjaarden en trekt de laatste jaren ook steeds meer buitenlandse toeristen, maar heeft zijn authentieke Andalusische karakter nog grotendeels bewaard.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

03 okt
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Las Dunas 7,9 Goed
SANCTI PETRI - Op 37,3 km van het centrumALLEEN KAMERNovo Sancti Petri, S/N, SANCTI PETRI 11139 APARTMENT 1 BEDROOM - ECONOMY
Het appartementenhotel ligt direct aan zee en heeft door de duinen twee toegangen naar het zandstrand. Het biedt een tuin van 11.000 vierkante meter. Restaurants, bars en pubs, een discotheek en een halte van het openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving van het hotel. Winkels vindt u op ongeveer 200 m afstand. Het in 2004 geheel gerenoveerde hotel heeft een 3 verdiepingen tellend hoofdgebouw, met in totaal 300 appartementen. Het gebouw heeft een ontvangsthal met 24-uursreceptie, hotelkluizen en een lift. Verder beschikt het hotel over een café-bar en een van airconditioning voorzien restaurant met een eigen niet-rokergedeelte. Bovendien heeft het hotel een openbare internetterminal. Auto's kunnen op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage worden gestald. De wasservice maakt het aanbod compleet. De comfortabele appartementen beschikken over een gecombineerde woon-/slaapkamer, een aparte slaapkamer, een badkamer met haardroger, een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, een kitchenette met een koelkast, airconditioning en verwarming en een balkon. De gasten beschikken over een swimming pool, een snackbar, ligstoelen, parasols (aan het strand tijdens het hoogseizoen tegen betaling) en een zonneterras. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op ca. 1 km afstand. In de omgeving kunt u paardrijden. Aan het strand worden er watersportmogelijkheden aangeboden (tegen betaling). Het seizoensgebonden animatieprogramma zorgt voor afwisseling en amusement. Halfpension: Het ontbijt en het avondeten kunt u zelf aan een buffet samenstellen. Verder is er zelfverzorging.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 287 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes