Strandvakantie, adults only, La Quinta Menorca by Port Blue Boutique
o.v.v. wijzigingen 347 €
Menorca (Island), Spain

Strandvakantie, adults only, La Quinta Menorca by Port Blue Boutique

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 2 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1101484
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 694 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 2 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Menorca, een prachtige parel genesteld in de Middellandse Zee, is een van de Balearen van Spanje die bekend staat om haar eindeloze schoonheid, ontspannen sfeer en rijke historische erfgoed. Ondanks dat het minder bekend is dan haar zuster eilanden, Majorca en Ibiza, straalt Menorca een betoverende charme uit die geheel eigen is. Het eiland is een idyllisch paradijs met zandstranden die zich uitstrekken over kilometers, kristalhelder turquoise water en weelderige groene landschappen. Het is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar rust en natuurlijke schoonheid. Verlies jezelf in de rustieke charme van het eiland terwijl je door de oude steden dwaalt, elk vol met traditionele witgekalkte huizen, historische forten en pittoreske smalle straatjes. Verspreid over het eiland vind je prehistorische stenen monumenten en relikwieën die getuigen van het rijke verleden van het eiland. Bezoek de oude stad Ciutadella, met haar grandioze paleizen en gotische kathedraal, of verken de hoofdstad van het eiland, Mahón, hoog boven een grote natuurlijke haven gelegen en biedt adembenemende uitzichten. Menorca is ook een toevluchtsoord voor buitenliefhebbers. De ongerepte landschappen maken het perfect voor wandelen, paardrijden en vogels kijken. Het eiland is omgeven door ongerepte wateren, waardoor het een populaire bestemming is voor snorkelen, duiken en zeilen. De Cami de Cavalls, een oud pad dat het eiland omcirkelt, is een must-do voor fervente wandelaars en paardrijders. De culinaire scene van het eiland is net zo rijk als haar geschiedenis. Lokale delicatessen zijn onder andere de beroemde Mahón kaas, sappige kreeftenstoofpot en een verscheidenheid aan lokaal geproduceerde wijnen. De gin distilleerderij van het eiland in Mahón is ook een populaire attractie, waar je de kans krijgt om te proeven en te leren over de geschiedenis van Menorca's favoriete drank, Gin Xoriguer. De levendige festivals van Menorca, bekend als 'fiestas', zijn een hoogtepunt van elk bezoek. De bekendste hiervan is de Fiesta de Sant Joan, een spectaculair evenement gevuld met traditionele paardrijdshows, muziek en vuurwerk. Menorca is niet alleen een bestemming, maar een ervaring die elke bezoeker betovert. Van haar prachtige kustlijnen en historische bezienswaardigheden, tot haar levendige cultuur en heerlijke keuken, Menorca biedt een onvergetelijke Spaanse eilandvakantie. Of je nu een geschiedenisliefhebber, natuurliefhebber, fijnproever bent, of gewoon op zoek bent naar een vredige retraite, Menorca heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek de magie van Menorca en laat de charme van het eiland je hart veroveren.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
La Quinta Menorca by Portblue Boutique 9 Heel goed
Ciutadella de Menorca - Op 24,0 km van het centrumBED & BREAKFAST Avenida Son Xoriguer s/n, Ciutadella de Menorca 7769 Room
Met een verblijf bij La Quinta Menorca by Portblue Boutique in Ciutadella de Menorca, bevind je je vlak bij het strand, op slechts 1 min. lopen van BIGFOOT Andorra Menorca en op 6 min. lopen van Cala Bosch. Dit 5-sterrenhotel ligt op 20,8 km van Playa de Macarelleta en op 21,8 km van Cala Macarella. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een buitenzwembad, een binnenzwembad en een spabad. Andere voorzieningen in dit hotel in koloniale stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en een kapsalon. Gasten kunnen een ritje nemen met de gratis shuttlebus, die tot 10 km van de accommodatie rijdt. Doe of je thuis bent in één van de 82 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met haardrogers en badjassen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 694 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes