Strandvakantie, Formentura, hotel Blanco
o.v.v. wijzigingen 2.287 €
Formentera, Spain

Strandvakantie, Formentura, hotel Blanco

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 2 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1101539
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.574 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 2 augustus 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Formentera is een gemeente en tevens het kleinste bewoonde eiland van de Balearen. Het ligt circa 7 kilometer ten zuiden van Ibiza, is 19 kilometer lang, en heeft ruim tienduizend inwoners. Samen met Ibiza en een reeks onbewoonde eilanden vormt Formentera de groep Pitiusen, een soort sub-groep van de Balearen.Het hoogste punt is de steile rotskust van La Mola (192 meter) waar in 1978 een gedenksteen werd opgericht voor Jules Verne die het eiland beschreef in één van zijn boeken.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Blanco Hotel Formentera 9 Heel goed
Formentera - Op 3,3 km van het centrumALLEEN KAMERCalle Fonoll Marí, 50, Formentera 07871 Standaard tweepersoonskamer, 2 eenpersoonsbedden
Met een verblijf bij Blanco Hotel Formentera in Formentera, in de buurt Es Pujols, bevind je je op 10 min. lopen van Strand van Es Pujols en Illa de ses Parres. Dit 4-sterrenhotel ligt op 32,8 km van Playa d’en Bossa en op 4,2 km van Strand van Ses Illetes. Ontspan en relax met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Als je op zoekt bent naar leuke activiteiten, dan vind je hier een buitenzwembad en een 24-uurs fitnesscentrum. Dit hotel heeft ook gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets. Doe of je thuis bent in één van de 102 klimaatgeregelde kamers met iPod-docks en een minibar. Alle kamers hebben een flatscreentelevisie van 32 inch met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Alle badkamers beschikken over een douche met een regendouche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en verduisterende gordijnen.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.574 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes