Fly & Drive Sunshine en Gold Coast | Australië
o.v.v. wijzigingen 4.244 €

Fly & Drive Sunshine en Gold Coast | Australië

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 20 november 2022 - Vertrek : vrijdag 8 september 2023
Ref ID: 1116486
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 8.487 €
Dit reisidee is gemaakt op: zondag 20 november 2022 - Vertrek : vrijdag 8 september 2023
Bestemmingen: Sydney, Newcastle, Port Macquarie, Coffs Harbour, Gold Coast, Sunshine Coast, Bundaberg, Rockhampton, Airlie Beach, Townsville, Port Douglas

Beschrijving

08 sep
Reizen van Amsterdam naar Sydney
Vertrek
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:55 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
+1 dag 21uur 40min 30 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 323
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
05:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ323
Reisklasse: Economy
1uur 20min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 241
07:15 - Singapore, Changi Intl (SIN)
16:55 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
Vervoer:  SQ241
Reisklasse: Economy
09 sep
Autoverhuur
Hyundai i20 /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Hyundai i20 /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Ophalen/inleveren buiten openingstijden - 0,00 €
Oneway kosten - 130,73 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Algemene betalingsvoorwaarden
65.44 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Sydney luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Terminal Buildings, Sydney-Mascot, NSW 2020, Australië

Terugbrengen

Cairns Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

Terminal Building, Cairns, 4870 , Australië

09 sep
1. Sydney
Overnachten
Over de bestemming:

Sydney is de grootste en oudste stad in Australië en hoofdstad van de deelstaat New South Wales. De stad, die in 2000 de Olympische Zomerspelen organiseerde, staat bekend om zijn met jachten bezaaide haven, waar vandaag de dag het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge te vinden zijn. Deze twee iconische plaatsen zijn gezichtsbepalend voor de stad. Het is zeker een aanrader om met de monorail naar Darling Harbour te gaan, waar talloze leuke attracties, winkels, restaurants en bars wachten.

Sydney is door zijn veelzijdigheid een stad met iets voor iedereen. Geniet van de iconische bezienswaardigheden, prachtige gouden zandstranden, heldere oceanen en groene regenwouden. Ten westen van Sydney liggen de Blue Mountains - een prachtig berggebied vol eucalyptus bomen, dat ook zeker een bezoek waard is.

Sydney is een van de meest levendige steden ter wereld en met een eindeloze evenementenkalender begint om elke hoek een nieuw avontuur. De enige vraag is: where to first?

Meer informatie
12 sep
Autoreis van 167 Kilometers - 2uur 10min
Sydney
Newcastle
12 sep
2. Newcastle
Overnachten
Over de bestemming:

Newcastle ligt 167 km ten noorden van Sydney aan de monding van de rivier de Hunter. Als onderdeel van de oostkust van New South Wales wordt de stad omgeven door prachtige gouden zandstranden en een adembenemende kustlijn. Het is een ideale plek om te surfen en een familieweekend door te brengen. De stad combineert het bruisende stadsleven met het relaxte kustleven. Ontdek overdag de vergezichten van de mooie kustlijn door de ANZAC Memorial Walk of The Bathers Way Walk te volgen en geniet ’s avonds van al het heerlijke eten en drinken dat de stad te bieden heeft. De kleurrijke straten, gezellige cafés, unieke architectuur en historische bezienswaardigheden zorgen ervoor dat Newcastle een ideale bestemming is.

De stad is klein genoeg om te voet te verkennen, maar groot genoeg om in te verdwalen.

Meer informatie
12 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
13 sep
Autoreis van 245 Kilometers - 2uur 45min
Newcastle
Port Macquarie
13 sep
3. Port Macquarie
Overnachten
Over de bestemming: Port Macquarie met zijn prachtige lange zandstranden en heuvelachtig achterland. De omgeving wordt gekenmerkt door gezellige en oude plaatsjes. Onderweg kun je een stop maken in Port Stephens van waaruit je het hele jaar door cruises kunt maken om dolfijnen te spotten. Erg leuk om even tussendoor te doen. Van mei tot november heb je zelfs kans op het zien van walvissen die in deze maanden van noord naar zuid trekken. Port Macquarie zelf heeft ook genoeg te bieden. Je vindt er het oudste koala ziekenhuis, het Billabong Koala & Wildlife Park en wellicht de leukste bezienswaardigheid het Kooloonbung Creek Nature Park waar je wandelingen kunt maken door een bosrijk gebied met mangroves en eucalyptusbomen.
Meer informatie
13 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
14 sep
Autoreis van 153 Kilometers - 1uur 38min
Port Macquarie
Coffs Harbour
14 sep
4. Coffs Harbour
Overnachten
Over de bestemming: Coffs Harbour, simpelweg ‘Coffs’ genoemd, is prachtig gelegen aan de kust waar de bergen van de Great Dividing Range uitmonden in de oceaan. Voor de kust liggen de Solitary Islands waar je schitterend kunt duiken tussen prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen.
Meer informatie
15 sep
Autoreis van 314 Kilometers - 3uur 20min
Coffs Harbour
Gold Coast
15 sep
5. Gold Coast
Overnachten
Over de bestemming:

Gold Coast is een van de meest levendige en bruisende bestemmingen in Australië en bevindt zich aan de oostkust van de provincie Queensland.

De gouden zandstranden, die zich kilometers lang uitstrekken, zijn de ideale plek om te zonnebaden, te zwemmen, te surfen of simpelweg te ontspannen aan het water. Surfers Paradise is een van de meest beroemde stranden van Australië en trekt surfers van over de hele wereld aan.

Naast de prachtige stranden biedt Gold Coast ook een scala aan spannende attracties en activiteiten voor alle leeftijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het themapark Warner Bros, Movie World, Dreamworld of Sea World. Verder kan vanuit Gold Coast een bezoek gebracht worden aan het Lamington National Park, waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden.

Kortom, genoeg opties!

Meer informatie
15 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
17 sep
Autoreis van 185 Kilometers - 2uur 6min
Gold Coast
Sunshine Coast
17 sep
6. Sunshine Coast
Overnachten
Over de bestemming:

Sunshine Coast is een kustregio in Queensland, Australië, dat de thuisbasis is van enkele iconische stranden en spectaculaire natuurlijke landschappen.

De regio combineert schitterende witte zandstranden en ongerepte waterwegen met charmante dorpjes, groene regenwouden en beschermde nationale parken. Dit maakt de regio een geweldige bestemming voor natuur-, kust- en cultuurliefhebbers.

Het Kenilworth Forest Reserve, Glass House Mountains National Park en Kondalilla National Park bieden - met indrukwekkende bergen, schitterende watervallen en spectaculaire uitkijkpunten - de perfecte mogelijkheid om te genieten van de adembenemende natuur van de Sunshine Coast.

Vergeet ook zeker niet te genieten van alle heerlijke lokale producten. De Sunshine Coast heeft alles voor een geweldige culinaire ervaring - waaronder heerlijke lokale zeevruchten, prachtige wijnhuizen, vele brouwerijen en unieke eetervaringen.

De Sunshine Coast is met haar diversiteit een geweldige bestemming voor elke soort reiziger. 

Meer informatie
17 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
19 sep
Autoreis van 275 Kilometers - 3uur 12min
Sunshine Coast
Bundaberg
19 sep
7. Bundaberg
Overnachten
Over de bestemming: De oorspronkelijke bewoners van deze regio zijn Aboriginals van de Taribelang of Daribelang groep. Het waren echter schapenfokkers die baat hadden bij de mogelijkheden van de regio, zij namen na het vertrek van de kolonisten in 1840 hun intrek in de regio. Bundaberg en haar omgeving zijn populair vanwege de nationale parken en de mooie kust. De regio telt maar liefst elf nationale parken waar gehiked en gekampeerd kan worden. In het Littabella National Park, is voor iedereen wel wat te doen. Zin in wat avontuur? Huur een 4WD en zoef over het strand. Kan het wat rustiger aan? Dan kun je er ook gaan vissen. Belangrijk is dat het welzijn van de natuur voorop staat. Littabella is een beschermd gebied en het is dan ook alleen toegestaan om het park te voet te betreden.
Meer informatie
19 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
20 sep
Autoreis van 301 Kilometers - 3uur 37min
Bundaberg
Rockhampton
20 sep
8. Rockhampton
Overnachten
Over de bestemming:

Rockhampton is een stad in Queensland, Australië met de bijnaam ‘Beef Capital’. Om deze naam eer aan te doen, heeft de stad 6 iconische stierenstandbeelden verspreid door de stad neergezet. Ook vinden er verschillende evenementen plaats in de overdekte rodeo-arena.

Rockhampton staat vooral bekend om zijn fantastische eten. In de stad kunnen bezoekers genieten van een geweldig eetspel van topkwaliteit, dat wordt geserveerd met een vleugje ouderwetse landelijke gastvrijheid in de beste steakhouses en restaurants van Queensland.

Ook zijn er genoeg plekken ideaal voor gezinnen, zoals de Botanic Gardens and Zoo - waar meer dan 70 soorten inheemse en exotische dieren leven. Daarnaast is het een aanrader om het Kershaw Gardens Central Precinct te bezoeken of te genieten van een prachtig uitzicht op Rockhampton vanaf de Nurim Circuit Elevated Boarwald in Mt Archer National Park. Als laatste mag een bezoek aan de nabijgelegen Capricorn Caves ook niet worden overgeslagen.

Rockhampton is een bruisende stad met een rijke geschiedenis, levendige cultuur en unieke mix van stedelijke en landelijke charme. Dit maakt het zeker een bezoek waard. 

Meer informatie
20 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
21 sep
Autoreis van 471 Kilometers - 5uur 11min
Rockhampton
Airlie Beach
21 sep
9. Airlie Beach
Overnachten
Over de bestemming: Vanuit Airlie Beach kun je verschillende boot- of zeiltochten maken naar deze tropische eilanden vol wuivende palmbomen en omringd door azuurblauwe zee en witte zandstranden. Tussen juni en september is het hier ook mogelijk om walvissen te spotten.
Meer informatie
23 sep
Autoreis van 276 Kilometers - 3uur 22min
Airlie Beach
Townsville
23 sep
10. Townsville
Overnachten
Over de bestemming: Townsville is een stad in Queensland, in het uiterste noordoosten van Australië. Townsville wordt ook wel de toegangspoort tot het Kaap York Schiereiland genoemd. Townsville ligt ongeveer 1.300 km ten noorden van Brisbane en 350 kilometer ten zuiden van Cairns. Townsville waar wandelen over boulevard ‘The Strand’ met palmbomen, cafeetjes en strand een populaire tijdsbesteding is. Townsville beschikt ook over een aquarium, Reef HQ, dat geheel gericht is op het voor de kust gelegen Great Barrier Reef.
Meer informatie
24 sep
Autoreis van 422 Kilometers - 5uur 18min
Townsville
Port Douglas
24 sep
11. Port Douglas (Craigle)
Overnachten
Over de bestemming: Port Douglas ligt circa 75 kilometer van Cairns en is een gezellige en levendige badplaats aan de oostkust van Australië, met een prachtig strand. Gecombineerd met de mooie natuurlijke omgeving van het tropische regenwoud zal deze omgeving een onvergetelijke indruk op u maken. Je kunt hier zeer gemakkelijk het Great Barrier Reef verkennen, dat zich op enkele tientallen kilometers voor de kust bevindt. Duik of snorkel tussen vele tropische vissen in alle kleuren en maten met een schitterend koraallandschap als decor. Ook kun je verder noordelijk The Daintree bezoeken, het oudste regenwoud van Australië met het bekende Cape Tribulation waar het regenwoud grenst aan zee.
Meer informatie
24 sep
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
27 sep
Reizen van Port Douglas naar Amsterdam
Terug
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
09:20 - Cairns, Cairns Intl (CNS)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 29uur 55min 25 KG 2 Tussenstoppen
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 6451
09:20 - Cairns, Cairns Intl (CNS)
11:35 - Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
Vervoer:  SQ6451 Uitgevoerd door:  Virgin Australia
Reisklasse: Economy
3uur 10min - Aansluiting op het vliegveld Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
Verander van terminal D naar I
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 236
14:45 - Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
20:45 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ236
Reisklasse: Economy
3uur 10min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 324
23:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  SQ324
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 8.487 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vlucht 2
Accommodaties 11
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes