Paradores Santo Estevo, Spanje
o.v.v. wijzigingen 225 €
Ourense (Province), Spain

Paradores Santo Estevo, Spanje

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 3 september 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Ref ID: 1127907
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 449 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 3 september 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Ourense is een provincie in het noordwesten van Spanje, in het zuidoostelijke deel van de autonome gemeenschap Galicië. Het wordt begrensd door de provincies Pontevedra in het westen, Lugo in het noorden, León en Zamora in het oosten, en door Portugal in het zuiden. Met een oppervlakte van 7.278 vierkante km is het de enige provincie in Galicië zonder kustlijn. De provinciehoofdstad, Ourense, is het grootste bevolkingscentrum, terwijl de rest van de provincie voornamelijk landelijk is.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Parador de Santo Estevo 9 Grandioos
Nogueira de Ramuin - Op 32,7 km van het centrumHALFPENSIONSanto Estevo De Ribas De Sil, 1, Nogueira de Ramuin 32162 ACCESSIBLE DOUBLE ROOM
Parador de Santo Estevo ligt in Nogueira de Ramuin in de bergen, op een kwartiertje rijden van Afiador-monument en Canón do Sil. Dit 4-sterrenhotel ligt op 9 km van Miradoiro de Pe do Home en op 13,9 km van Ermida da Costra. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals een spabad en een sauna. Extra voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi en conciërgeservices. Doe of je thuis bent in één van de 77 kamers met een minibar. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben elk diepe baden en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 449 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes