Fietsen op het eiland Rügen | Duitsland
Prijsindicatie 1.148 €

Fietsen op het eiland Rügen | Duitsland

Incl. fietspakket
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 10 september 2020 - Vertrek vanaf: vrijdag 9 april 2021
Per persoon Prijsindicatie
1.148 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Beschrijving

Met je eigen auto (of trein indien gewenst) reis je af naar Rügen waar we de mooiste fietsroutes voor u uitgestippeld hebben.


Rügen hoort bij de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, en heeft vele mooie, grillig gevormde baaien en binnenmeren, de zogeheten Bodden. U vindt er langgerekte stranden met krijtsteenrotsen. De verbinding naar het vasteland gaat over de Rügendamm of de nieuwe Rügenbrücke. Bergen, de hoofdstad, ligt centraal op Rügen. Uw gezellige familiehotel staat aan de rand van het stadje, iets hoger gelegen, naast de imposante Ernst-Moritz-Arndt toren. Het hotel heeft ook appartementen. Deze liggen in het hotel en hebben een ruime kamer en kitchenette. Het eiland leent zich perfect voor een fietsvakantie. Bij de fietstochten wordt soms gebruikt gemaakt van de boot, fietsbus of trein. De mooie, afwisselende routes gaan over veldwegen en bospaden, soms bovenlangs de steile krijtrotsen en door golvend akkerland en laten u bijna het hele eiland zien.


Voordat u in Rügen aankomt, brengt u eerst nog 2 nachten door in Hanzestad Bremen en na afloop van de fietsweek, maakt u een stop in Hamburg.

Pas de reis naar wens aan, wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust.


Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 10 september 2020 - Vertrek vanaf: vrijdag 9 april 2021
Bestemmingen: Bremen, Rugen Island, Hamburg
Thema's
Duitsland
Fiets- en wandelvakanties
Van dag tot dag Bekijk route in Google Maps
09 apr.
Autoreis van 320 Kilometers - 3uur 31min
Utrecht
Bremen
09 apr.
1. Overnachting in Bremen
Verblijf van
Informatie over de stad: De bekendste helden van Bremen? Dat zijn natuurlijk de Bremer stadsmuzikanten! In de stad kom je de ezel, de hond, de kat en de haan uit het sprookje van Grimm op diverse plekken tegen. Het beroemdste beeld van de vier sprookjeshelden staat naast het prachtige Rathaus. Dit monument uit de Weserrenaissance is Unesco-werelderfgoed. De Bötcherstrasse is een bijzonder sfeervol straatje met leuke winkeltjes, ateliers en cafeetjes. Een carillon met 30 klokken van porselein zorgt voor extra vrolijkheid. Ga ook sfeerproeven in de Schnoor. Dit is het oudste deel van de stad, met smalle steegjes, leuke winkeltjes en terrasjes. Gezellig is ook de Weserpromenade, met vele leuke cafeetjes en restaurants.
09 apr.
Accommodatie
2 Nachten
Parkhotel Bremen – ein Mitglied der Hommage Luxury Hotels Collection
84%
Op 1,6 km van het centrum
logies met ontbijt Tweepersoonskamer
With a stay at Parkhotel Bremen – ein Mitglied der Hommage Luxury Hotels Collection in Bremen (Schwachhausen), you'll be within a 15-minute drive of Universum Bremen and Schnoor Quarter. This 5-star...
11 apr.
Autoreis van 423 Kilometers - 4uur 39min
Bremen
Rugen Island
11 apr.
Gesloten tour
destination img
Gesloten tour
Fietsvakantie Bergen auf Rügen
Fietsvakantie Bergen auf Rügen | 8 Dagen | Incl lunchpakket op de fietsdagen | Hotel half pension
1 7 1
18 apr.
Autoreis van 306 Kilometers - 3uur 35min
Rugen Island
Hamburg
18 apr.
3. Overnachting in Hamburg
Verblijf van
Informatie over de stad: Hamburg is een van de meest bruisende steden van Duitsland. Deze tweede havenstad van Europa (na Rotterdam) verenigt een rijk verleden met een dynamisch heden. Dat is ook te zien aan de architectuur van de stad, waarin historische kerktorens zoals de St. Petri en de St. Nikolai (tot 1876 het hoogste gebouw ter wereld!) afgewisseld worden door fascinerende moderne architectuur, zoals de Elbphilharmonie. Nergens in Duitsland wordt zo driftig aan de toekomst gebouwd als in Hamburg. Bijzondere vermelding verdient de Speicherstadt, waar vroeger koffie en specerijen werden verhandeld. De voormalige havenloodsen zijn nu een toeristische attractie. Ben je op zondag in de stad en zie je er niet tegenop om vroeg je bed uit te komen? Dan is het zeker de moeite waard om tussen 5 uur en 9.30 uur een bezoekje te brengen aan de bekende Vismarkt.
18 apr.
Accommodatie
2 Nachten
Hotel Alsterblick
81%
Op 2,4 km van het centrum
logies met ontbijt Standaard kamer, 1 queensize bed, 1 queensize bed
With a stay at Hotel Alsterblick, you'll be centrally located in Hamburg, within a 5-minute drive of Moenckebergstrasse and Hamburg City Hall. This 4-star hotel is 2.6 mi (4.2 km) from Miniatur Wunde...
20 apr.
Autoreis van 427 Kilometers - 4uur 32min
Hamburg
Utrecht
Per persoon Prijsindicatie
1.148 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Reisoverzicht
2 Volwassenen
09-04-2021 - 20-04-2021
nachten 11
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 3
Accommodaties 3
Tours 1

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes