Strandvakantie Hotel Idyll Suites | Gran Canaria
o.v.v. wijzigingen 980 €
Gran Canaria (Island), Spain

Strandvakantie Hotel Idyll Suites | Gran Canaria

Adults-only
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Ref ID: 1143931
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.960 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023

Over de bestemming

Een betoverende strandvakantie op Gran Canaria wacht op u bij het Idyll Suites een exclusief adults-only hotel. Gelegen in het bruisende Playa del Inglés biedt dit resort een oase van rust en luxe te midden van de levendige sfeer van het eiland. Idyll Suites ademt een sfeer van moderne elegantie met strakke lijnen en stijlvolle inrichting. De ruime kamers zijn doordacht ontworpen en voorzien van alle gemakken, waaronder airconditioning en een eigen balkon met een panoramisch uitzicht op de schitterende Atlantische Oceaan. Het vriendelijke en attente personeel staat garant voor een persoonlijke benadering waardoor gasten zich onmiddellijk thuis voelen. Het hotel beschikt over een uitnodigend zwembad te midden van weelderige tuinen waar gasten kunnen ontspannen onder de stralende zon van Gran Canaria. Voor culinaire verwennerij biedt het restaurant van Idyll Suites een uitgebreid menu met zowel lokale specialiteiten als internationale gerechten. De locatie van het hotel is perfect voor wie het eiland wil verkennen. Op loopafstand liggen prachtige stranden en levendige boulevards vol met boetiekjes en restaurants. Bovendien zijn iconische bezienswaardigheden zoals de duinen van Maspalomas gemakkelijk te bereiken. Een verblijf in het Idyll Suites Hotel op Gran Canaria belooft niet alleen ontspanning en luxe maar ook een onvergetelijke ervaring vol prachtige herinneringen voor volwassenen die op zoek zijn naar een exclusieve vakantiebestemming.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

07 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5665
14:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS) Alternatieve luchthaven
18:10 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5665
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
07 okt
Transfer
Transfer van Gran Canaria (LPA) naar Idyll Suites - Adults Only

Shuttle transfer

Standaard Shuttledienst (Bus)
  • Geen wachttijd
07 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Idyll Suites - Adults Only 9,4 Grandioos
Mogan - Op 22,6 km van het centrumBED & BREAKFAST Calle Petrel 3, Playa del Cura, Mogan 35130 1 bedroom apartment 2ad sea view
Idyll Suites - Adults Only ligt in Mogan bij de zee, op 5 min. rijden van Playa del Cura en Playa de Amadores. Dit aparthotel met een spa ligt op 4,9 km van Playa de Puerto Rico en op 5,6 km van Parque Aquático Lago Taurito. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Als je op zoekt bent naar leuke activiteiten, dan vind je hier een buitenzwembad en een spabad. Extra voorzieningen van dit aparthotel zijn gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets. Doe of je thuis bent in één van de 49 kamers met kitchenettes, inclusief een koelkast en een kookplaat. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Alle kamers hebben een flatscreentelevisie van 32 inch met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een zitruimte en een magnetron.
14 okt
Transfer
Transfer van Idyll Suites - Adults Only naar Gran Canaria (LPA)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
14 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5666
19:00 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
00:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS) Alternatieve luchthaven
+1 dag Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5666
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.960 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes