Strandvakantie La Isla y el Mar | Lanzarote
o.v.v. wijzigingen 1.364 €
Lanzarote, Spain

Strandvakantie La Isla y el Mar | Lanzarote

Adults-only
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Ref ID: 1143944
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.728 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023

Beschrijving

Over de bestemming

Een betoverende strandvakantie wacht op je op het prachtige eiland Lanzarote en het exclusieve La Isla y el Mar Hotel Boutique is de perfecte bestemming voor een onvergetelijk verblijf. Dit luxe hotel gelegen in Puerto del Carmen, biedt een oase van rust en stijl te midden van de adembenemende schoonheid van de Canarische Eilanden. Bij aankomst word je verwelkomd door de verfijnde architectuur en het prachtige landschap dat het hotel omringt. De kamers en suites zijn elegant ingericht en bieden een harmonieus toevluchtsoord met moderne voorzieningen en een sfeer van ontspanning. La Isla y el Mar Hotel Boutique biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Neem een verfrissende duik in een van de zwembaden, geniet van een ontspannende massage in de spa, of proef de heerlijke gerechten in het uitstekende restaurant van het hotel. De ligging van het hotel biedt een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan en maakt het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige stranden en bezienswaardigheden van Lanzarote. Of je nu kiest voor een dag aan zee, een bezoek aan het Timanfaya Nationaal Park of een wandeling door de charmante straatjes van Puerto del Carmen, deze strandvakantie belooft een onvergetelijke ervaring. La Isla y el Mar Hotel Boutique biedt niet alleen luxe en comfort maar ook een tijdloze herinnering aan de schoonheid en gastvrijheid van dit schitterende eiland.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

07 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5683
13:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:35 - Lanzarote, Lanzarote (ACE)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5683
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
07 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
La Isla y el Mar Hotel Boutique - Adults Only 9,1 Grandioos
Tías - Op 11,8 km van het centrumBED & BREAKFAST Reina Sofia 23Puerto del Carmen, Tías 35510 Classic suite
Wanneer je verblijft bij La Isla y el Mar Hotel Boutique - Adults Only in Tías bevind je je naast de plaatselijke golfbaan, op een kwartiertje rijden van Strand van Puerto del Carmen en Playa de Los Pocillos. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 27,5 km van Playa Blanca en op 23,9 km van Jachthaven Rubicon.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een buitenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en fietsenopslag. Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.Doe of je thuis bent in één van de 81 klimaatgeregelde kamers met minibars (met enkele gratis items) en een lcd-televisie. Je bed beschikt over donzen dekbedden en luxe beddengoed. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en designer toiletartikelen.Geniet van internationale gerechten bij GourmetClub &Cockatil bar, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 11.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en een stomerij/wasserijservice. Plan je een evenement in Tías? Kies voor dit hotel met 45 vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder een conferentieruimte. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de luchthaven en ter plaatse heb je een beperkt aantal parkeerplaatsen aangeboden.
14 okt
Transfer
Transfer van La Isla y el Mar Hotel Boutique - Adults Only naar Lanzarote (ACE)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
14 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5684
11:05 - Lanzarote, Lanzarote (ACE)
16:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5684
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.728 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes