Strandvakantie Hotel Boutique La Marquesina
o.v.v. wijzigingen 1.141 €
Fuerteventura Island, Spain

Strandvakantie Hotel Boutique La Marquesina

Adults-only
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 6 april 2023 - Vertrek : zondag 8 oktober 2023
Ref ID: 1143946
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.282 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 6 april 2023 - Vertrek : zondag 8 oktober 2023

Over de bestemming

Een paradijselijke strandvakantie wacht op je in het exclusieve Hotel Boutique La Marquesina op het zonovergoten eiland Fuerteventura. Dit prachtige boutique hotel gelegen in het hart van het pittoreske dorpje La Oliva biedt een unieke combinatie van stijl, comfort en ontspanning. Bij aankomst word je verwelkomd door de charmante architectuur van het hotel met zijn traditionele Canarische elementen die perfect samensmelten met moderne elegantie. De rustige binnenplaats en weelderige tuinen creëren een serene sfeer waar gasten kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. De kamers en suites van Hotel Boutique La Marquesina zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Elke kamer biedt een oase van comfort met een prachtig uitzicht op de tuinen of het omliggende landschap. Het hotel beschikt over een gastronomisch restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten die zijn bereid met lokale ingrediënten. De culinaire ervaring wordt compleet gemaakt door een uitgebreide selectie van lokale en internationale wijnen. Voor diegenen die willen ontspannen en verjongen biedt Hotel Boutique La Marquesina een wellnessruimte met een scala aan behandelingen en faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad en een sauna. De ligging van het hotel maakt het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige stranden en landschappen van Fuerteventura. Of je nu kiest voor een dag aan zee, een bezoek aan het nabijgelegen natuurpark of een wandeling door de charmante dorpjes, deze strandvakantie belooft een onvergetelijke ervaring.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

08 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6705
06:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:45 - Fuerteventura, Fuerteventura (FUE)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV6705
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
08 okt
Transfer
Transfer van Fuerteventura (FUE) naar Hotel Boutique La Marquesina - Adults Only

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
08 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Hotel Boutique La Marquesina - Adults Only 9,1 Grandioos
La Oliva - Op 47,7 km van het centrumALLEEN KAMERCalle Iglesia 2, Corralejo, La Oliva 35660 Accesible deluxe room sea view with balcony
Hotel Boutique La Marquesina - Adults Only ligt in La Oliva op 4 min. rijden van Acua Water Park en op 6 min. van Parque Natural de las Dunas de Corralejo. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 7,3 km van Playa de Corralejo en op 22,4 km van Montaña de Tindaya.Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een dakterras. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets.Doe of je thuis bent in één van de 18 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een ledtelevisie. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een bad of douche, gratis toiletartikelen en haardrogers.Bestel iets lekkers in de koffiebar/het café van dit hotel of blijf gewoon in je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker à-la-carte-ontbijt, dat geserveerd wordt van 08.30 uur tot 11.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie, een bagageopslagruimte en een wasserij. Tegen betaling kun je van een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) gebruikmaken.
15 okt
Transfer
Transfer van Hotel Boutique La Marquesina - Adults Only naar Fuerteventura (FUE)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
15 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6706
10:40 - Fuerteventura, Fuerteventura (FUE)
15:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Y
Vervoer:  HV6706
Reisklasse: Economy
Tarief: Y
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.282 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes