Strandvakantie Zakynthos
o.v.v. wijzigingen 737 €
Tsilivi, Greece

Strandvakantie Zakynthos

Adults-only
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Ref ID: 1143951
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.473 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023

Over de bestemming

Een idyllische strandvakantie wacht op je in het exclusieve Al Mare Hotel op het betoverende eiland Zakynthos. Gelegen aan de schilderachtige kustlijn van Tsilivi belooft dit adult-only resort een oase van rust en luxe. Bij aankomst word je begroet door een adembenemend uitzicht op de Ionische Zee met het zachte zandstrand op een steenworp afstand. De moderne architectuur van het hotel smelt samen met de natuurlijke omgeving, waardoor een harmonieus en vredig toevluchtsoord ontstaat. De accommodaties in Al Mare Hotel zijn doordrenkt van stijl en comfort. Elke kamer en suite is zorgvuldig ontworpen met moderne voorzieningen en elegant meubilair. Sommige kamers bieden zelfs een privézwembad of een panoramisch uitzicht op de zee. Het restaurant van het hotel met een uitgebreide menukaart verwent de gasten met culinaire hoogstandjes die de Kretenzische en internationale keuken combineren. Geniet van verfijnde gerechten en uitstekende wijnen terwijl je uitkijkt over de glinsterende zee. Voor totale ontspanning biedt het Al Mare Hotel een scala aan wellnessfaciliteiten, waaronder een spa en wellnesscentrum waar gasten kunnen genieten van verkwikkende behandelingen en massages. De adult-only atmosfeer zorgt voor een vredige en romantische omgeving, perfect voor stellen die op zoek zijn naar een intieme ontsnapping. Een verblijf in het Al Mare Hotel op Zakynthos belooft niet alleen luxe en comfort maar ook een tijdloze herinnering aan de schoonheid en gastvrijheid van dit betoverende eiland.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

07 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5093
05:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:35 - Zakynthos, Zakynthos International Airport (ZTH)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5093
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
07 okt
Transfer
Transfer van Zakynthos International Airport  (ZTH) naar Al Mare Hotel

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
07 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Al Mare Hotel 9 Heel goed
Zakynthos - Op 0,5 km van het centrumBED & BREAKFAST Planos Tsilivi Beach, Zakynthos 291 00 Standard double room garden view (no balcony)
Met een verblijf bij Al Mare Hotel bevind je je centraal in Zakynthos, op 1 min. rijden van Tsilivi Beach en op 9 min. van Aanlegsteiger van Zakynthos. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 11,9 km van Strand van Alykanas en op 12,4 km van Strand van Laganas.De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je van het uitzicht kunt genieten, maar profiteer ook van gratis wifi. Andere voorzieningen in dit hotel in art-decostijl zijn huwelijksservices, een televisie in de gemeenschappelijke ruimte en hulp bij uitstapjes/tickets.Doe of je thuis bent in één van de 20 kamers met een koelkast en een flatscreentelevisie. Je kamer beschikt over een bed met Select Comfort matras. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon of terras. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad/douchecombinatie hebben elk diepe baden en een regendouche.Bestel iets lekkers in Al Mare, een brasserierestaurant aan het strand met een bar/lounge en uitzicht op een tuin. Je kunt ook lekker op je kamer blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Sluit je dag af met een drankje in een strandbar. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
14 okt
Transfer
Transfer van Al Mare Hotel naar Zakynthos International Airport  (ZTH)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
14 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5094
18:35 - Zakynthos, Zakynthos International Airport (ZTH)
20:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5094
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.473 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes