Stedentrip combi Oslo en Bergen | Noorwegen
o.v.v. wijzigingen 790 €

Stedentrip combi Oslo en Bergen | Noorwegen

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 10 april 2023 - Vertrek : zaterdag 17 juni 2023
Ref ID: 1155617
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.580 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 10 april 2023 - Vertrek : zaterdag 17 juni 2023
Bestemmingen: Oslo, Bergen, Oslo
Thema

Beschrijving

Van dag tot dag

17 jun
Reizen van Amsterdam naar Oslo
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1145 - Uitgevoerd door: **
11:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:40 - Oslo, Gardermoen (OSL)
1uur 45min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1145 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
17 jun
1. Oslo
Overnachten
Over de bestemming: Oslo is de hoofdstad en tevens grootste stad van Noorwegen. De stad ligt in het zuidoosten van Noorwegen, aan de noordkant van het Oslofjord. Dankzij dit fjord heeft Oslo een goede zeeverbinding, wat essentieel is geweest voor de ontwikkeling van de stad. Hoewel Oslo tegenwoordig de belangrijkste stad van Noorwegen is, is dat niet altijd zo geweest. Tot ver in de negentiende eeuw heeft Oslo de veel westelijker gelegen stad Bergen boven zich gehad als meest invloedrijke en grootste stad van het land. De rollen zijn nu omgedraaid. Oslo is zich aan het ontwikkelen tot een fraaie en uitermate leefbare hoofdstad.
Meer informatie
20 jun
Reizen van Oslo naar Bergen
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle Norwegian Air Shuttle - DY602
07:00 - Oslo, Gardermoen (OSL)
07:55 - Bergen, Flesland (BGO)
55min Rechtstreeks Tarief: LowFare
Vervoer:  DY602
Reisklasse: Economy
Tarief: LowFare
20 jun
2. Bergen
Overnachten
Over de bestemming: De stad Bergen bevindt zich in de gemeente Hordaland en is de op één na grootste stad van Noorwegen. De gemeente Bergen herbergt ongeveer 275.000 inwoners. De naam Bergen heeft de stad te danken aan de zeven bergen waartussen de stad gelegen is, met de berg Fløyen als de meest bekende. Boven op deze berg heb je een geweldig uitzicht over de stad Bergen. De hoogste berg is echter de Ulriken. Voor veel vakantiegangers in Noorwegen is de stad het vertrekpunt van een tocht naar de bekende Noorse fjorden, bergen of gletsjers.
Meer informatie
20 jun
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
23 jun
Reizen van Bergen naar Oslo
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle Norwegian Air Shuttle - DY653
20:30 - Bergen, Flesland (BGO)
21:25 - Oslo, Gardermoen (OSL)
55min Rechtstreeks Tarief: LowFare
Vervoer:  DY653
Reisklasse: Economy
Tarief: LowFare
23 jun
3. Oslo
Overnachten
Over de bestemming: Oslo is levendig en modern met eclectische architectuur, een edgy nachtleven en musea van wereldklasse. Gelegen tussen de Oslofjord en de bossen, staat de natuur centraal in de hoofdstad, waar u naar hartenlust kunt zeilen, skiën en wandelen op slechts een korte afstand van het stadscentrum. Dit is zeker een plek voor liefhebbers van outdoor en dieren in het wild. Terwijl je langs weelderige groene eilanden en torenhoge rotspartijen zweeft, ontvouwt de stad zich voor je ogen - uitgestrekt van zijn compacte centrum rond de kades tot de beboste flanken van de omliggende heuvels. Des te mooier door zijn diversiteit, Oslo heeft een wirwar van moderne en oude gebouwen die de stad een eclectisch gevoel geven, waarbij het Munch-museum van staal en glas plaatsmaakt voor de ouderwetse charmes van het stadsmuseum en de steile middeleeuwse muren van het fort Akershus, dat uitkijkt over de fjord. De meeste bezoekers zullen moeite hebben om te kiezen tussen de vele musea van Oslo, die voor bijna elke smaak iets bieden: een oog in oog met het beklijvende beeld van Edvard Munch's The Scream in de National Gallery, een kans om in de schoenen van een Olympische schansspringer te staan in het Holmenkollen Ski Museum, of een venster op geschiedenis en cultuur op het onvergetelijke Vikingschip, Polarship Fram of Folk Musea op Bygdøy. En Oslo is zeker het kosmopolitische hart van Noorwegen, met een snelgroeiende café- en barcultuur, eersteklas restaurants en uitgaansgelegenheden, variërend van opera en jazz van wereldklasse tot indierock. De bloeiende restaurantscene van de hoofdstad is beloond met vier Michelin-sterren. De wijk Grünerløkka ligt dicht bij het Munch Museum en wemelt van de bruisende terrasjes en chique bars. Een bloeiende, echt levendige stad, het kosmopolitische hart van Noorwegen heeft echt voor elk wat wils.
Meer informatie
24 jun
Reizen van Oslo naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1148
17:20 - Oslo, Gardermoen (OSL)
19:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1uur 50min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1148
Reisklasse: Economy
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.580 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 3
Vlucht 4
Accommodaties 3

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes