Autorondreis De Provence en Flamingo's | Frankrijk
o.v.v. wijzigingen 664 €

Autorondreis De Provence en Flamingo's | Frankrijk

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 6 oktober 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.327 €
Beschrijving
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 6 oktober 2020 - Vertrek : zaterdag 1 mei 2021
Bestemmingen: Avignon, Martigues, Sainte-Maxime, Dijon
Thema
Frankrijk
Rondreizen
01 mei
Autoreis van 1123 Kilometers - 10uur 47min
Utrecht
Avignon
01 mei
1. Avignon
Overnachten
Informatie over de stad: Het historisch hart van Avignon, de stad van de pausen van 1309 tot 1376, is vandaag geklasseerd bij het werelderfgoed van de UNESCO. De oude stad, beschermd door haar wallen, heeft wonderlijke getuigenissen van haar verleden bewaard. Het paleis van de Pausen, gebouwd in de 14e eeuw, is een absolute pleisterplaats tijdens het bezoek. Deze burcht, de residentie van de pausen in de 14e eeuw, is een prachtig gotisch paleis bestaande uit twee delen, het Oude Paleis en het Nieuwe Paleis. Bezoek vanaf hier de Mont Vetoux en/ of Fontaine-de-Vaucluse
Meer informatie
05 mei
Autoreis van 109 Kilometers - 1uur 9min
Avignon
Martigues
Maak een omweg en rijd via De Camargue. De wildernis van het zuiden met witte paarden die rondlopen, 400 vogelsoorten en uiteraard de Flamingo's. Een heel mooi stuk natuur die je zeker moet zien.
05 mei
2. Martigues
Overnachten
Informatie over de stad: Martigues een prachtig plaatsje om te bezoeken. Wanneer u door het plaatsje loopt, zult u snel begrijpen waarom het plaatsje ook wel als het ‘Venetië van de Provence’ bekend staat. De combinatie van de mooie kanalen die door het plaatsje heen lopen en de prachtige, kleurrijke oude gebouwen maken van Martigues een plaatje dat meer dan de moeite waard is om met een bezoekje te vereren. Ieder jaar opnieuw vindt er het Soirée Vénitienne, oftewel, de Venetiaanse avond plaats. Dit is een avond met live muziek en theater. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Bouches-du-Rhône is een bezoek aan deze plaats absoluut aan te raden.
Meer informatie
09 mei
Autoreis van 161 Kilometers - 1uur 42min
Martigues
Sainte-Maxime
09 mei
3. Sainte-Maxime
Overnachten
Informatie over de stad: Sainte-Maxime is een mooi en elegant Provençaals stadje, familievriendelijk met een gastvrij karakter en een goed gevulde agenda, het hele jaar door. Rondom Sainte-Maxime liggen fraaie natuurgebieden, die zich uitstrekken van de Golf van Saint-Tropez tot aan de bosrijke heuvels van het bergmassief van Les Maures. Ten zuiden van het plaatsje kun je de mediterrane kustlijn ontdekken die hier 11 kilometer lang is en waar je fijne, beschutte zandstranden vindt. De winkelstraatjes, de markten en de idyllische jachthaven: alles in Sainte-Maxime ademt de authentieke sfeer van de Provence uit. Vanaf hier kun je leuke dag trips maken naar Saint Tropez, Nice, Canes of zelfs Monaco.
Meer informatie
09 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
16 mei
Autoreis van 602 Kilometers - 5uur 40min
Sainte-Maxime
Dijon
16 mei
4. Dijon
Overnachten
Informatie over de stad: Dijon is een elegante stad in het zuidoosten van het departement Côte d’Or in de regio Bourgogne-Franche-Comté. Het is een historische stad met verschillende imposante monumenten en een levendig centrum. Onder de heerschappij van de hertogen van Bourgondië was Dijon tijdens de 14e en 15e eeuw een van de grote steden van Europa. Dijon was opnieuw rijk in de 17e en 18e eeuw als regionaal regeringscentrum. Tot op de dag van vandaag is Dijon een bruisende moderne stad, waar je heerlijk kunt wandelen en veel kunt ontdekken tussen de middeleeuwse en historische gebouwen, die in de stad te vinden zijn. Dijon heeft een goede keuken en is de toegangspoort tot een van de meest prestigieuze wijngaarden van Frankrijk: de Côte de Nuits met wijnen van wereldklasse! Laat je betoveren door de hoofdstad van de Bourgogne en geniet van de schoonheid en rijkdom van zijn erfgoed en gastronomische hoogstandjes.
Meer informatie
17 mei
Autoreis van 707 Kilometers - 6uur 51min
Dijon
Utrecht
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.327 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 4
Accommodaties 4

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!
Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes