Hurghada, hotel Meraki resort
o.v.v. wijzigingen 342 €
Hurghada, Egypt

Hurghada, hotel Meraki resort

Accommodation
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 15 oktober 2020 - Vertrek : zaterdag 8 mei 2021
Ref ID: 1173162
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 683 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 15 oktober 2020 - Vertrek : zaterdag 8 mei 2021

Beschrijving

Over de bestemming

Hurghada is een badplaats aan de Rode Zeekust van Egypte. Een voormalig klein en onopvallend vissersdorp, vandaag, de badplaats Hurghada is bijna onherkenbaar uit zijn vorige leven en is uitgegroeid tot de meest bezochte toeristische bestemming in heel Egypte, met meer dan 100 verschillende hotels, waarvan vele langs de kustlijn. Beroemd om zijn uitstekende duikmogelijkheden, is Hurghada vooral aantrekkelijk voor mensen met weinig ervaring met duiken, die komen om zich te vergapen aan de onderwaterriffen en het geweldige onderwaterleven. De belangrijkste reden om Hurghada te bezoeken is de Rode Zee, die uitstekend geschikt is om te duiken of snorkelen. Zie ongelooflijke koraalriffen en honderden soorten tropische vissen op slechts 10 m van het strand. Hurghada biedt vele activiteiten die nergens anders op aarde te vinden zijn: honderden kilometers quadrijden in de Sahara voor thee met een Bedoin-stam, dan kameelrijden over bijbelse vlaktes om afgelegen en oude wonderen te zien; duiken en snorkelen rond een levendig en kleurrijk koraalrif; boottochten naar de onbevolkte Big en Little Gifton eilanden; zwemmen in de warme zee; goed winkelen; uitstekende en gevarieerde keuken van over de hele wereld, enz. Als u ervoor zou kiezen om voor de duur van uw vakantie in uw hotelcomplex te verblijven, zou u veel meer missen dan u had verwacht.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

08 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Meraki Resort - Adults Only - All inclusive 8,8 Heel goed
Hurghada - Op 0,5 km van het centrumALLES INBEGREPEN El Dahar - El Kornesh Road, Downtown, Hurghada Double Trouble Room - Dbl Use (2)
Met een verblijf bij Meraki Resort - Adults Only - All inclusive in Hurghada, in de buurt Dahar, bevind je je op 10 min. lopen van Rode Zee en Moskee van Hurghada. Deze 4-sterrenaccommodatie ligt op 2,5 km van Winkelcentrum Hurgada City Center en op 5,8 km van Hurghada-haven. Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Na een duik in één van de 3 buitenzwembaden kun je een beetje tijd doorbrengen op het privéstrand. Andere kenmerken van deze accommodatie zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Doe of je thuis bent in één van de 368 individueel gemeubileerde kamers met een minibar en een lcd-televisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker.
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 683 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes