Strandvakantie | Curaçao
o.v.v. wijzigingen 1.621 €
Curaçao, Curaçao

Strandvakantie | Curaçao

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 22 november 2023 - Vertrek : zaterdag 11 mei 2024
Ref ID: 1173232
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.242 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 22 november 2023 - Vertrek : zaterdag 11 mei 2024

Beschrijving

Over de bestemming

Een betoverende strandvakantie wacht op je bij het Avila Beach Hotel op het adembenemende eiland Curaçao. Gelegen aan de schilderachtige kustlijn van Willemstad biedt dit historische hotel een perfecte mix van elegantie en ontspanning. Bij aankomst word je begroet door het azuurblauwe water van de Caribische Zee dat zich uitstrekt tot aan de horizon met uitzicht op het privéstrand van het hotel. De weelderige tropische tuinen en een prachtig zoutwaterzwembad vormen een oase van rust. De accommodaties zijn een fusie van klassieke charme en moderne luxe. Elke kamer en suite is smaakvol ingericht en biedt een adembenemend uitzicht op de zee of de weelderige tuinen van het hotel. Het Avila Beach Hotel biedt een scala aan eetgelegenheden die de smaakpapillen verwennen met zowel lokale als internationale gerechten. Of het nu gaat om een romantisch diner aan zee of een informele lunch in de schaduw van wuivende palmbomen, de culinaire ervaringen zijn hier van wereldklasse. Voor wie op zoek is naar activiteiten biedt het hotel een scala aan watersportmogelijkheden en excursies naar de nabijgelegen bezienswaardigheden. Daarnaast is er een wellnesscentrum waar gasten kunnen genieten van verkwikkende behandelingen en massages. Een vakantie in het Avila Beach Hotel op Curaçao belooft niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een diepe waardering voor de pracht van de Caribische kust. Hier komt ontspanning samen met de warme gastvrijheid van dit schitterende eiland, waardoor je met onvergetelijke herinneringen naar huis zult keren.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

11 mei
Vertrek vervoer
Vertrek
Corendon
Corendon Corendon - CD599
15:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:10 - Willemstad, Hato (CUR)
Rechtstreeks Tarief: Y
Vervoer:  CD599
Reisklasse: Economy
Tarief: Y
11 mei
Transfer
Transfer van Hato (CUR) naar Avila Beach Hotel

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
11 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Avila Beach Hotel 8,9 Heel goed
Willemstad - Op 2,2 km van het centrumALLEEN KAMERPenstraat 130, Willemstad La belle alliance standard
Met een verblijf bij Avila Beach Hotel in Willemstad, in de buurt Pietermaai District, bevind je je op slechts 5 min. rijden van Curaçao Sea Aquarium en Handelskade. Dit resort bij het strand ligt op 2,7 km van Mikvé Israel-Emanuel Synagoge en op 2,9 km van Mambo Beach.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Na een dagje op het privéstrand kun je genieten van andere recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en een spabad. Andere kenmerken van dit resort zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Dankzij een ritje met de gratis lokale shuttlebus, die tot 5.00 km van de accommodatie rijdt, kun je moeiteloos nabije bezienswaardigheden bezoeken.Doe of je thuis bent in één van de 143 kamers met een koelkast. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Alle badkamers beschikken over een douche met een regendouche en designer toiletartikelen.Geniet van regionale gerechten bij The Pen, een van de 3 restaurants van dit resort, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Ontspan met een lekker fris drankje in een strandbar, een poolbar of één van de 3 bars/lounges. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle incheckservice en een snelle uitcheckservice. Een conferentieruimte en vergaderruimtes zijn enkele van de evenementfaciliteiten in dit resort. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
18 mei
Transfer
Transfer van Avila Beach Hotel naar Hato (CUR)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
18 mei
Retour transport
Terug
Corendon
Corendon Corendon - CD598
21:00 - Willemstad, Hato (CUR)
12:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag Rechtstreeks Tarief: Y
Vervoer:  CD598
Reisklasse: Economy
Tarief: Y
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.242 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes