Help ons om de website te verbeteren!

Wij zijn op zoek naar de beste prijzen, een moment geduld alstublieft

Uw reisvoorstel is succesvol opgeslagen!

Hoe wil je de offerte versturen naar je klanten?
Boek
Heeft u vragen of wilt u deze reis boeken? Vul het onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naam *
Achternaam *
Mail adres voor bevestiging *
Telefoonnummer klant *
Aanvullende opmerkingen of wensen
- (*) Verplicht veld.- Opmerking: Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw verzoek bij ons te verwerken, we zullen deze niet voor iets anders gebruiken.
Verstuur
Fly & Drive Boheemse woud en Beierse woud
o.v.v. wijzigingen 1.313 €

Fly & Drive Boheemse woud en Beierse woud

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 17 april 2023 - Vertrek : zondag 15 oktober 2023
Ref ID: 1177741
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.626 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 17 april 2023 - Vertrek : zondag 15 oktober 2023
Bestemmingen: Praag, Dresden, Karlsbad, Passau, Bohemer Woud, Plzen (Pilsen), Praag

Beschrijving

15 okt
Reizen van Amsterdam naar Praag
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1351 - Uitgevoerd door: **
06:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:20 - Prague, Praga Ruzyne (PRG)
1uur 30min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1351 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
15 okt
Autoverhuur
Skoda Fabia
SurPrice
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 5 Personen
Skoda Fabia (EWMRA)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Unlimited Mileage
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Cars will be supplied with a full tank of fuel and should be returned full. Otherwise the client will be charged for missing fuel, plus a refuelling charge of 50 EUR, not including VAT.
It’s important the customer refuels within 10 kilometers from the drop-off point and keep the fuel station ticket.
The fuel charges are 4 EUR per litre of fuel.
Algemene betalingsvoorwaarden
The main driver must leave a deposit amount as per the rental agreement, the credit card must be in the drivers name. A Credit card is needed for security reasons.The Supplier accepts Visa and MasterCard credit cards.Cash, Debit, Virtual and pre-paid cards are NOT accepted.The lead driver must have a credit card in their name. A deposit will be taken from the card to cover a full tank of fuel and additional extras.Unless otherwise indicated all costs indicated in these terms and conditions are subject to local taxes and fees.

1.000,00 €

Bescherming tegen diefstal
1.000,00 €
Verzekering cascoschade
1.000,00 €
Huurauto ophalen

Meet & Greet at Arrivals - Telefoonnummer: (+42077) 5555372(+42077) 6205692

Meet & Greet at Arrivals, Aviatická 1092/8 161 00 Praga 6

Openingsuren:08:30 - 16:30

meeting point: 150 metr in front of terminal 1 or 2 is regus buidlng. Marriot hotel is inside.
Terugbrengen

Meet & Greet at Arrivals - Telefoonnummer (+42077) 5555372(+42077) 6205692

Meet & Greet at Arrivals, Aviatická 1092/8 161 00 Praga 6

Openingsuren:08:30 - 16:30

meeting point: 150 metr in front of terminal 1 or 2 is regus buidlng. Marriot hotel is inside.
15 okt
1. Praag
Overnachten
Over de bestemming: Praag is de prachtige hoofdstad van Tsjechië die inmiddels vele bijnamen toebedacht is. De meest gebruikte bijnaam is de Gouden Stad, waarmee vooral de schoonheid van Praag eer aangedaan wordt. De aan de Moldau gelegen stad telt meer dan een miljoen inwoners die van Praag een moderne multiculturele stad maken. Je merkt dat in de stad niet alleen Tsjechen wonen maar er sprake is van een breed palet aan verschillende culturen. De gemiddelde Prager bestaat dan ook niet, al decennia lang is er hier sprake van een mix van etniciteiten. Zo is er in Praag al eeuwenlang sprake van een grote joodse gemeenschap, die vooral terug te vinden is in de wijk Josefov. Praag is na de Fluwelen Revolutie één van de meest populaire steden in Europa geworden voor een stedentrip. Vanuit Europa maar ook van ver buiten de Europese grenzen komen jaarlijks miljoenen toeristen naar Praag. Inmiddels staat de stad hoog in de top tien van meest bezochte steden in Europa. Praag dankt haar populariteit vooral aan de statige bouwwerken uit vorig eeuwen, de bonte mix van architectuur en de toegankelijkheid van de stad. Praag is redelijk compact juist voor voetgangers prima te doen vanwege de vrij beperkte afstanden. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich in een viertal wijken binnen het centrum van Praag: Staré Město (Oude Stad), Nové Město (Nieuwe Stad), Hradčany (de Burchtwijk) en het daarnaast gelegen Malá Strana.
Meer informatie
17 okt
Autoreis van 147 Kilometers - 1uur 39min
Praag
Dresden
17 okt
2. Dresden
Overnachten
Over de bestemming: Dresden is de hoofdstad van Saksen, een deelstaat gelegen in het oosten van Duitsland. Wat betreft inwoneraantal is het de derde stad na Berlijn en Leipzig gelegen in het voormalige Duitsland. Dresden heeft meerdere rampen overleeft, waarvan het bombardement in de nacht van 13 op 14 februari 1945 de ergste was. Vijfentwintig duizend doden en tientallen duizenden vernietigde gebouwen waren het resultaat van één van de zwaarste bombardementen die tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft plaatsgevonden. Omdat het communistische bewind besloot de getroffen gebouwen na de oorlog helemaal te slopen bleef er maar weinig van het oorspronkelijke Dresden over. Slechts enkele historische gebouwen werden herbouwd zoals de Semperoper en de Zwinger. Na de Duitse hereniging in 1990 is men begonnen met een deels herstel naar het oude barokke beeld zoals dat in Dresden voor de oorlog te zien was. De Frauenkirche werd geheel herbouwd en rondom de kerk verrezen prachtige barokke panden die Dresden de allure van weleer teruggaven. Hoewel een groot deel van de gebouwen in de binnenstad vrij jong zijn, lijken ze oud. De manier waarop men van de binnenstad van Dresden een nieuwe oude stad gemaakt heeft verdient veel respect.
Meer informatie
19 okt
Autoreis van 169 Kilometers - 2uur 17min
Dresden
Karlsbad
19 okt
3. Karlsbad
Overnachten
Over de bestemming: Karlsbad (Karlovy Vary) is natuurlijk vooral bekend van de kuuroorden en warmwaterbronnen. De Tsjechische stad heeft talloze spa’s waar je de heilzame werking van de bronnen kunt ondergaan en in het oude centrum zijn verschillende fonteintjes waar je het water kunt drinken. Maar naast de bronnen is er in Karlsbad ook op ander gebied van alles te zien en te doen. Een populaire bezienswaardigheid voor kinderen in Karlsbad is de Diana uitzichttoren (Rozhledna Diana), bovenop een heuvel ten westen van het oude stadscentrum. Bovenop de toren heb je een panoramisch uitzicht over het kuuroord en de groene heuvels in de omgeving.
Meer informatie
19 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
21 okt
Autoreis van 301 Kilometers - 3uur 12min
Karlsbad
Passau
21 okt
4. Passau, de ‘drie-rivierenstad’
Overnachten
Over de bestemming: Waar de drie rivieren de Donau, de Inn en de Ilz samenkomen, ligt Passau. Het leverde de stad haar toepasselijke bijnaam ‘drie-rivierenstad’ op. Het barokke stadsbeeld met zijn hoge torens, schilderachtige pleinen, romantische promenades en wirwar van steegjes en straatjes is het werk van Italiaanse barokmeesters. Midden in het centrum van de stad staat de Italiaans-barokke dom St. Stephan met het grootste kerkorgel ter wereld. In de zomermaanden worden hier op weekdagen orgelconcerten gegeven. In de zomer van 2010 werd in het Passauer Land het langeafstandswandelpad Donausteig geopend. Dit grensoverschrijdende Donaupad gaat daar verder waar premium-wandelroute Goldsteig ophoudt en voert van de drierivierenstad Passau tot het Oostenrijkse Linz. De 450 km lange wandelroute en de 41 Donausteigrunden, speciale kortere wandelroutes die afbuigen van het hoofdpad, tonen de bijzondere schoonheid van de verschillende Donaulandschappen en belonen de wandelaar onderweg met de mooiste uitzichten. Het beschermde natuurgebied Donauleiten dat zich uitstrekt van Passau tot de Jochenstein is met zijn ongerepte natuur een van de mooiste en afwisselendste landschappen van Duitsland. Vanuit Passau kun je ook leuke dagwandelingen met de boot maken. Bijvoorbeeld naar natuurinformatiecentrum ‘Haus am Strom’ dat vanaf 8 april 2011 opnieuw geopend is. Hier kun je behalve voor natuurwandelingen met een gids terecht voor een schat aan informatie over het leven in en rond de rivier.
Meer informatie
21 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
23 okt
Autoreis van 90 Kilometers - 1uur 52min
Passau
Bohemer Woud
23 okt
5. Bohemer Woud
Overnachten
Over de bestemming: Het Bohemer Woud / Böhmerwald of Tsjechische Nationaal Park Sumava herbergt een begroeiing van beuken, bergsparren en dennen. Bruisende beken stromen door het 400 jaar oude oerbos van het Boheemse woud. Daar waar de Höllbach rivier ontspringt zijn rotsen bedekt met gele korstmossen. De legende zegt dat zich hier het gat naar de hel bevindt. In het Boheemse Woud worden vaak reëen en herten gezien. Maar ook de schuwe lynx heeft er zijn leefgebied. Langs het water maak je kans op een ontmoeting met de rivierotter. Ook een dagexcursie naar de bron van de Moldau (Vltava), de langste rivier van Tsjechië, is de moeite! Vanaf het plaatsje Kvilda kan je een 6 kilometer lang pad wandelen langs een zijarm van de rivier, de Teplá Vltava, en je weg vervolgen tot bij de bron van de Moldau. Uiteraard is Sumava ook een uitstekend wandelgebied. Met name de Goldsteigroute voert door het Boheemse Woud. De trail dankt haar naam aan een oude smokkelroute. In de middeleeuwen werd zout gesmokkeld van de Donau naar Bohemen, wat resulteerde in een grote rijkdom voor de aangrenzende dorpjes.
Meer informatie
23 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
24 okt
Autoreis van 114 Kilometers - 2uur 19min
Bohemer Woud
Plzen (Pilsen)
24 okt
6. Plzen (Pilsen)
Overnachten
Over de bestemming: Voor bierliefhebbers is de Tsjechische stad Pilsen (Plzeň) waarschijnlijk geen onbekende naam. Deze hoofdstad van de gelijknamige regio is immers de plek waar het pils haar oorsprong kent. Pilsener wordt sinds 1842 in de stad gebrouwen, hoewel de stad al een bierhistorie kent die terug te voeren is naar de dertiende eeuw. Pilsen is echter meer dan alleen maar een bierstad. Net als zoveel Tsjechische steden heeft ook Pilsen voldoende te bieden op het gebied van bezienswaardigheden, cultuur en evenementen. In 2015 is Pilsen zelfs culturele hoofdstad, samen met de Belgische stad Mons (Bergen). Wie van plan is Pilsen te bezoeken die mag daar zeker een hele dag voor uittrekken. Redelijk wat Nederlandse toeristen combineren een vakantie in Praag, het Reuzengebergte of elders in Tsjechië met een stedentrip naar Pilsen.
Meer informatie
25 okt
Autoreis van 97 Kilometers - 1uur 12min
Plzen (Pilsen)
Praag
25 okt
7. Praag
Tussenstop
Over de bestemming: Praag, is de hoofdstad en grootste stad van Tsjechië. Praag wordt als een van de mooiste steden van Europa beschouwd en het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Meer informatie
25 okt
Reizen van Praag naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1358 - Uitgevoerd door: **
18:30 - Prague, Praga Ruzyne (PRG)
20:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1uur 35min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1358 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.626 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 7
Vlucht 2
Accommodaties 6
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Selecteerde startdatum van uw reis
Privacyvoorwaarden

PRIVACY POLICY

Rondreis Planner B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Rondreis Planner B.V. houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

 • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
 • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
 • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
 • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
 • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
 • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Rondreis Planner B.V. zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.


VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN KLANTEN


Persoonsgegevens van klanten worden door Rondreis Planner B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

 • Administratieve doeleinde;
 • Communicatie over de opdracht;
 • Het uitvoering geven aan een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

 • De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Rondreis Planner B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 • Voornaam;
 • Tussenvoegsel;
 • Achternaam;
 • (Zakelijk) Telefoonnummer;
 • (Zakelijk) E-mailadres;
 • Geslacht.
 • Paspoort nummer en uitgifte datum, of kopie paspoort met afgeschermde foto en BSN nummer.

Uw persoonsgegevens worden door Rondreis Planner B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

 • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna tbv de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.


VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN NIEUWSBRIEF ABONNEES


Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Rondreis Planner B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

 • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

 • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Rondreis Planner B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 • Voornaam;
 • Tussenvoegsel;
 • Achternaam;
 • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door The Travel Club opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

 • Gedurende de periode dat men aangemeld is.


VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN GEÏNTERESSEERDE

Persoonsgegevens van geïnteresseerde worden door Rondreis Planner B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

 • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

 • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Rondreis Planner B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

 • Voornaam;
 • Tussenvoegsel;
 • Achternaam;
 • Telefoonnummer;
 • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Rondreis Planner B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

 • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een geïnteresseerde.

VERSTREKKING AAN DERDEN

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

 • Het uitvoeren van de opdracht / reisovereenkomst
 • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
 • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.


BINNEN DE EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU. Mits dit voor de uitvoering van de reisovereenkomst noodzakelijk is.


MINDERJARIGEN

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.


BEWAARTERMIJN

Rondreis Planner B.V. bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.


BEVEILIGING

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

 • Alle personen die namens Rondreis Planner B.V. van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
 • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
 • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
 • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
 • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
 • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

RECHTEN OMTRENT UW GEGEVENS

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.


Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.


KLACHTEN

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.


VRAGEN

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!


CONTACTGEGEVENS

Rondreis Planner B.V.

Bremerstraat 11

6717 Zp Ede

info@rondreis-planner.nl