Strandvakantie | Gran Canaria
o.v.v. wijzigingen 1.695 €
Gran Canaria (Island), Spain

Strandvakantie | Gran Canaria

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 12 september 2023 - Vertrek : vrijdag 20 oktober 2023
Ref ID: 1178268
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.390 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 12 september 2023 - Vertrek : vrijdag 20 oktober 2023

Over de bestemming

Hotel Faro is een zekerheid voor de perfecte strandvakantie. Gelegen aan de betoverende kustlijn biedt dit elegante resort een onvergetelijke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar zon, zee en ontspanning. Het Hotel Faro verwelkomt gasten met een adembenemend uitzicht op de oceaan met kamers die zijn ontworpen om comfort en luxe te combineren. Elke kamer is uitgerust met moderne voorzieningen en een smaakvolle inrichting waardoor het een oase van rust is na een dag vol avontuur. Het resort zelf biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten om gasten te vermaken. Van verfrissende zwembaden tot weelderige tuinen er is altijd een plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Voor degenen die liever actief bezig zijn, zijn er sportfaciliteiten en watersportmogelijkheden beschikbaar. Wat betreft culinaire verwennerij, biedt Hotel Faro een gevarieerd scala aan eetgelegenheden. Van lokale delicatessen tot internationale gerechten de gastronomische ervaring is hier van topklasse. De restaurants en bars bieden een sfeervolle omgeving om te genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Bovendien is de ligging van Hotel Faro ideaal voor het verkennen van de omgeving. Gasten kunnen genieten van pittoreske wandelingen langs de promenade lokale markten verkennen of deelnemen aan excursies om de prachtige natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen. Kortom Hotel Faro a Lopesan Collection Hotel is een betoverend toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar een strandvakantie met een vleugje luxe en authenticiteit. Met zijn idyllische locatie eersteklas voorzieningen en uitstekende service belooft dit hotel een ervaring die lang in het geheugen zal blijven hangen.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

20 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5661
06:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:55 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5661
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
20 okt
Transfer
Transfer van Gran Canaria (LPA) naar Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel - Adults Only

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
20 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel - Adults Only 9,1 Grandioos
San Bartolome de Tirajana - Op 26,0 km van het centrumBED & BREAKFAST Plaza de Colon, 1Maspalomas, San Bartolome de Tirajana 35100 Tweepersoonskamer deluxe - met balkon
Wanneer je verblijft bij Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel - Adults Only in San Bartolomé de Tirajana bevind je je aan het strand, vlak bij Vuurtoren van Maspalomas en op 15 min. lopen van Meloneras-strand. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 6,2 km van Maspalomas-duinen en op 19,9 km van Playa de Amadores.Geniet van een ruim aanbod recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad, fitnessfaciliteiten en fietsenverhuur. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en badmeesters op locatie.Doe of je thuis bent in één van de 179 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en gratis toiletartikelen.Stil je honger met een diner bij Ocean Buffet, een restaurant gespecialiseerd in internationale gerechten. Je kunt ook lekker binnen blijven en van de roomservice (beperkte tijden) profiteren. Ontspan met je favoriete drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
27 okt
Transfer
Transfer van Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel - Adults Only naar Gran Canaria (LPA)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
27 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5662
10:45 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
16:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5662
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.390 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes