Strandvakantie | Tenerife
o.v.v. wijzigingen 1.552 €
La Caleta, Spain

Strandvakantie | Tenerife

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 11 september 2023 - Vertrek : maandag 16 oktober 2023
Ref ID: 1178470
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.104 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 11 september 2023 - Vertrek : maandag 16 oktober 2023

Beschrijving

Over de bestemming

Een strandvakantie op het schitterende eiland Tenerife wordt een waar paradijs wanneer je kiest voor het H10 Costa Adeje Palace. Gelegen aan de zuidkust van het eiland biedt dit resort de perfecte balans tussen ontspanning en verkenning. Het H10 Costa Adeje Palace is direct gelegen aan de prachtige Playa de La Enramada. Met fijn goudkleurig zand en het kalme, kristalheldere water van de Atlantische Oceaan is dit strand een ideale plek om te zonnebaden en te genieten van de warme zon van Tenerife. De kamers van het hotel zijn modern en comfortabel ingericht met voorzieningen die zorgen voor een aangenaam verblijf. Sommige kamers hebben een spectaculair uitzicht op zee, wat het verblijf nog specialer maakt. Het H10 Costa Adeje Palace staat bekend om zijn uitstekende gastvrijheid en service. Met diverse restaurants die een gevarieerde keuken bieden is er voor ieder wat wils. De bars van het hotel serveren verfrissende drankjes perfect om te genieten terwijl je ontspant bij het zwembad. Voor wie ook de omgeving wil verkennen liggen de levendige winkels, restaurants en bars van Costa Adeje op loopafstand. Daarnaast zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt zoals het Siam Park en de adembenemende kliffen van Los Gigantes. Een strandvakantie in het H10 Costa Adeje Palace op Tenerife belooft een onvergetelijke ervaring vol zon, zee en ontspanning. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie op dit prachtige Canarische eiland.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

16 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6673
06:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:05 - Tenerife, Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)
Rechtstreeks Tarief: Basic Flex
Vervoer:  HV6673
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic Flex
16 okt
Transfer
Transfer van Tenerife Sur Reina Sofia (TFS) naar H10 Costa Adeje Palace

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
16 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
H10 Costa Adeje Palace 8 Heel goed
Adeje - Op 0,7 km van het centrumHALFPENSIONPlaya La EnramadaLa Caleta, Adeje 38679 Double room (2 adults)
Met een verblijf bij H10 Costa Adeje Palace in Adeje, in de buurt Costa Adeje, bevind je je op 5 min. rijden van Strand van Fañabé en Playa El Duque. Dit resort met chique voorzieningen ligt op 7,3 km van Siam Park en op 4,7 km van Puerto Colón-jachthaven.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 5 buitenzwembaden, een healthclub en een sauna. Dit resort bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een spelletjesruimte.Doe of je thuis bent in één van de 467 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers.Er zijn all-inclusive kamertarieven beschikbaar bij dit resort. In het all-inclusive kamertarief zijn de kosten voor maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants en bars inbegrepen, inclusief belastingen en fooien. Mogelijk worden maaltijden in bepaalde uitgezonderde restaurants, speciale diners en gerechten, drankjes en andere voorzieningen in rekening gebracht. Ga iets eten bij El Jable, een van de 4 restaurants van dit resort, of blijf lekker binnen en profiteer van de roomservice (beperkte tijden). Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 4 bars/lounges. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Plan je een evenement in Adeje? Kies voor dit resort met 542 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en 4 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
23 okt
Transfer
Transfer van H10 Costa Adeje Palace naar Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
23 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6674
10:55 - Tenerife, Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)
16:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic Flex
Vervoer:  HV6674
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic Flex
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.104 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes