Strandvakantie | Mallorca
o.v.v. wijzigingen 2.034 €
Mallorca (island), Spain

Strandvakantie | Mallorca

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 7 september 2023 - Vertrek : vrijdag 20 oktober 2023
Ref ID: 1178586
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.067 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 7 september 2023 - Vertrek : vrijdag 20 oktober 2023

Over de bestemming

Een onvergetelijke strandvakantie wacht op je op het prachtige eiland Mallorca, bij het Portals Hills Boutique Hotel. Gelegen aan de kust van Portals Nous biedt dit hotel een oase van stijl en luxe met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Het Portals Hills Boutique Hotel verwelkomt gasten in een omgeving van eigentijdse elegantie en verfijning. De kamers en suites zijn prachtig ingericht en bieden een oase van rust met panoramische uitzichten op de schitterende baai. Elke kamer beschikt over een eigen terras of balkon waar gasten kunnen genieten van de betoverende omgeving. Het hotel biedt een scala aan faciliteiten om aan de wensen van de gasten te voldoen. Een verfijnd restaurant een exclusief zwembad met uitzicht op de zee en een chique beach club zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het personeel van het Portals Hills Boutique Hotel staat bekend om hun aandacht voor detail en persoonlijke service. Ze zijn altijd beschikbaar om te helpen bij elk verzoek en streven naar een onberispelijk verblijf. Voor gasten die ook de omgeving willen verkennen biedt Portals Nous een exclusieve jachthaven designerboetieks en uitstekende restaurants. Een verblijf in het Portals Hills Boutique Hotel belooft niet alleen een luxe ervaring, maar ook een diepgaande connectie met de elegantie en levensstijl van Mallorca. Het is de ideale bestemming voor diegenen die een perfecte mix van ontspanning en verfijning zoeken aan de kust van de Middellandse Zee.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

20 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5625
06:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:35 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  HV5625
Reisklasse: Economy
20 okt
Transfer
Transfer van Son Sant Joan, Mallorca (PMI) naar Portals Hills Boutique Hotel

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
20 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Portals Hills Boutique Hotel 9,7 Grandioos
Calvia - Op 13,5 km van het centrumBED & BREAKFAST Calle Seguí 4Portals Nous, Calvia 7181 Deluxe suite, balkon, uitzicht op zee
Wanneer je verblijft bij Portals Hills Boutique Hotel in Calvia bevind je je vlak bij het strand, op 4 min. rijden van Jachthaven van Puerto Portals en op 8 min. van Haven van Palma de Mallorca. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 6,5 km van Playa Cala Mayor en op 11,8 km van Catedral de Santa María de Palma de Mallorca.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Als je op zoekt bent naar leuke activiteiten, dan vind je hier een healthclub en een buitenzwembad. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 29 klimaatgeregelde kamers met mp3-docks en een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online terwijl satellietzenders voor het kijkplezier zorgen. Badkamers beschikken over een bad of douche, designer toiletartikelen en pantoffels.Bij Collins, een restaurant gespecialiseerd in Mediterrane gerechten, wordt lunch en diner geserveerd. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de 24-uurs roomservice. Ontspan met je favoriete drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.30 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en gratis kranten in de lobby. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
27 okt
Transfer
Transfer van Portals Hills Boutique Hotel naar Son Sant Joan, Mallorca (PMI)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
27 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5626
22:20 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
00:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  HV5626
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.067 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes