Strandvakantie | Costa del Sol
o.v.v. wijzigingen 1.405 €
Estepona, Spain

Strandvakantie | Costa del Sol

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 7 september 2023 - Vertrek : vrijdag 20 oktober 2023
Ref ID: 1178973
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.810 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 7 september 2023 - Vertrek : vrijdag 20 oktober 2023

Over de bestemming

Een droomachtige strandvakantie staat je te wachten aan de schitterende Costa del Sol, bij het METT Hotel & Beach Resort Marbella Estepona. Gelegen tussen Marbella en Estepona biedt dit resort een oase van luxe en ontspanning aan de Middellandse Zee. Het METT Hotel & Beach Resort verwelkomt gasten in een sfeer van moderne elegantie en mediterrane charme. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden een oase van rust met uitzicht op de glinsterende zee. Elke kamer heeft een eigen balkon of terras, waar gasten kunnen genieten van de betoverende omgeving. Het resort beschikt over een scala aan faciliteiten om aan alle behoeften te voldoen. Een verfijnd zwembad met uitzicht op zee, een privéstrand met ligbedden en parasols, een spa met een breed scala aan behandelingen en diverse eetgelegenheden wachten op ontdekking. Het personeel van het METT Hotel & Beach Resort staat bekend om hun warme gastvrijheid en professionele service. Ze staan altijd klaar om te helpen bij elk verzoek en streven naar een onvergetelijke ervaring. Voor gasten die ook de omgeving willen verkennen, bieden Marbella en Estepona een schat aan bezienswaardigheden van historische bezienswaardigheden tot bruisende winkelstraten en uitstekende restaurants. Een verblijf in het METT Hotel & Beach Resort belooft niet alleen een luxe ervaring, maar ook een diepgaande verbinding met de schoonheid en de levensstijl van de Costa del Sol. Het is de ideale bestemming voor diegenen die een perfecte mix van ontspanning en avontuur zoeken aan de kust van de Middellandse Zee.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

20 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5021
07:55 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
10:50 - Malaga, Malaga (AGP)
Rechtstreeks Tarief: Basic Flex
Vervoer:  HV5021
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic Flex
20 okt
Transfer
Transfer van Malaga (AGP) naar METT Hotel & Beach Resort Marbella Estepona

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
20 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
METT Hotel & Beach Resort Marbella Estepona 9,2 Grandioos
Estepona - Op 10,3 km van het centrumBED & BREAKFAST Urb. Costalita s/nPuente de Cancelada, Estepona 29680 Deluxe room
METT Hotel & Beach Resort Marbella Estepona ligt in Estepona, in de buurt New Golden Mile, op een kwartiertje rijden van Selwo Avonturenpark en El Orquidario de Estepona. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 18,8 km van Los Reales de Sierra Bermeja Natural Area en op 20,3 km van Plaza de los Naranjos.Ontspan en relax met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen. Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad, fitnessfaciliteiten en fietsenverhuur. Andere voorzieningen van dit hotel in mediterraanse stijl zijn gratis wifi en conciërgeservices.Doe of je thuis bent in één van de 249 klimaatgeregelde kamers met een minibar en espressoapparaten. Je bed met traagschuim matras komt met lakens van Egyptisch katoen. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers beschikken over een douche, gratis toiletartikelen en haardrogers.Stil je honger met de Italiaanse gerechten bij Isola Restaurant, een van de 2 restaurants van dit hotel. Ontspan met een lekker fris drankje van een poolbar of één van de 2 bars/lounges. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis à-la-carte-ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
27 okt
Transfer
Transfer van METT Hotel & Beach Resort Marbella Estepona naar Malaga (AGP)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
27 okt
Retour transport
Terug
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR2334
18:15 - Malaga, Malaga (AGP)
21:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS) Alternatieve luchthaven
0 PC Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  FR2334
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.810 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes