Strandvakantie | Kreta
o.v.v. wijzigingen 947 €
Hersonissos, Greece

Strandvakantie | Kreta

Vervoer + Hotel
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 11 september 2023 - Vertrek : vrijdag 20 oktober 2023
Ref ID: 1179013
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.893 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 11 september 2023 - Vertrek : vrijdag 20 oktober 2023

Beschrijving

Over de bestemming

Een strandvakantie op Kreta biedt de perfecte combinatie van zon, zee en ontspanning. En als het gaat om een onvergetelijke ervaring, is het Star Beach Village and Water Park de ideale bestemming. Gelegen aan de prachtige noordkust van Kreta belooft dit resort een vakantie vol plezier en avontuur. Het resort is een waar paradijs voor waterliefhebbers. Met een spectaculair waterpark vol glijbanen en zwembaden is er altijd iets te beleven. Of je nu op zoek bent naar spanning of gewoon wilt ontspannen onder de Griekse zon, er is voor ieder wat wils. De gouden stranden liggen op een steenworp afstand perfect voor wie wil luieren en genieten van de azuurblauwe zee. De accommodaties zijn comfortabel en sfeervol ingericht en bieden alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Vanuit je kamer heb je vaak een adembenemend uitzicht op zee of de weelderige tuinen van het resort. Star Beach Village and Water Park staat ook bekend om zijn levendige sfeer. Overdag zijn er tal van activiteiten van beachvolleybal tot watersporten, en 's avonds komt het resort tot leven met entertainment en live muziek. Voor culinaire verwennerij ben je hier ook aan het juiste adres. Het resort biedt diverse eetgelegenheden variërend van lokale specialiteiten tot internationale gerechten zodat je smaakpapillen nooit teleurgesteld zullen worden. Kortom een strandvakantie op Kreta bij Star Beach Village and Water Park belooft een onvergetelijke ervaring vol plezier, ontspanning en mooie herinneringen.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

20 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5367
07:55 - Rotterdam, Rotterdam (RTM) Alternatieve luchthaven
12:20 - Heraklion, Nikos Kazantzakis (HER)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5367
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
20 okt
Transfer
Transfer van Nikos Kazantzakis (HER) naar Star Beach Village and Water Park

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
20 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Star Beach Village and Water Park 8,1 Heel goed
Hersonissos - Op 2,8 km van het centrumALLES INBEGREPEN Themistokleous 5, Hersonissos 70014 Double economy room | annex building
Star Beach Village and Water Park ligt in Chersonissos vlak bij het strand, op 5 min. lopen van Star Beach Water Park en Lychnostatis. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 1,9 km van Aquaworld Aquarium en op 2 km van Sarakino. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 9 buitenzwembaden, een gratis waterpark en een 'lazy river'-waterbaan. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, een kapsalon en hulp bij uitstapjes/tickets. Doe of je thuis bent in één van de 325 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een magnetron. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Alle kamers hebben een flatscreentelevisie van 42 inch met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers met een bad of douche hebben designer toiletartikelen en haardrogers.
27 okt
Transfer
Transfer van Star Beach Village and Water Park naar Nikos Kazantzakis (HER)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
27 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5368
13:05 - Heraklion, Nikos Kazantzakis (HER)
15:45 - Rotterdam, Rotterdam (RTM) Alternatieve luchthaven
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5368
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:


Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.893 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes