Strandvakantie | Corfu
o.v.v. wijzigingen 754 €
Corfu, Greece

Strandvakantie | Corfu

Prive transfer
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023
Ref ID: 1179791
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.508 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 4 april 2023 - Vertrek : zaterdag 7 oktober 2023

Over de bestemming

Een betoverende strandvakantie wacht op je op het prachtige eiland Corfu waar het Mon Repos Palace een oase van charme en elegantie biedt. Gelegen aan de kustlijn van Garitsa Bay is dit hotel een perfecte uitvalsbasis voor wie op zoek is naar zon, zee en cultuur. Het Mon Repos Palace verwelkomt gasten in een historische omgeving doordrenkt van klassieke Griekse stijl. De kamers zijn smaakvol ingericht en ademen een tijdloze sfeer uit met uitzicht op de azuurblauwe Ionische Zee. Gasten kunnen genieten van de serene ambiance vanuit hun eigen balkon of terras. De faciliteiten van het hotel zijn ontworpen met aandacht voor detail. Een verfijnd restaurant serveert zowel lokale als internationale gerechten, en een prachtig zwembad temidden van weelderige tuinen biedt verfrissing op warme dagen. Wat dit hotel echt onderscheidt is de geschiedenis die doordrenkt is in de muren en de persoonlijke aandacht van het personeel. Ze streven ernaar om elke gast zich welkom en verzorgd te laten voelen. Buiten het hotel kunnen gasten de charmante stad Corfu verkennen met zijn pittoreske straatjes historische forten en levendige markten. Een verblijf in het Mon Repos Palace belooft niet alleen een luxe ervaring, maar ook een diepgaande verbinding met de rijke cultuur en geschiedenis van Corfu. Het is de ideale bestemming voor diegenen die een perfecte mix van ontspanning en culturele verkenning zoeken.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

07 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5311
05:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:35 - Kerkyra/corfu, Ioannis Kapodistrias Intl (CFU)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5311
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
07 okt
Transfer
Transfer van Ioannis Kapodistrias Intl (CFU) naar Mon Repos Palace - Adults Only

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
07 okt
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Mon Repos Palace - Adults Only 8,4 Heel goed
Corfu - Op 6,0 km van het centrumBED & BREAKFAST Dimokratias Av. & Iasonos SosipatrouAnemomylos, Corfu 49100 Double or twin room balcony city view
Met een verblijf bij Mon Repos Palace - Adults Only in Corfu, bevind je je bij het congrescentrum, op 5 min. rijden van Haven van Corfu en Ionian Sea. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 13,7 km van Strand van Pelekas en op 13,9 km van Strand van Dassia.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Dit hotel in art-decostijl biedt ook gratis wifi, conciërgeservices en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte.Doe of je thuis bent in één van de 110 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een lcd-televisie. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers.Bij Passaggio Restaurant, een restaurant gespecialiseerd in internationale gerechten, wordt lunch en diner geserveerd. Je kunt ook dineren in de koffiebar/het café of gebruikmaken van de roomservice (beperkte tijden). Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een 24-uurs receptie en meertalig personeel.
14 okt
Transfer
Transfer van Mon Repos Palace - Adults Only naar Ioannis Kapodistrias Intl (CFU)

Shuttle transfer

Standaard Shuttledienst (Bus)
  • Geen wachttijd
14 okt
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5312
10:20 - Kerkyra/corfu, Ioannis Kapodistrias Intl (CFU)
12:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5312
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.508 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes