Fly & Drive Lissabon en Alentejo | Portugal
o.v.v. wijzigingen 1.691 €

Fly & Drive Lissabon en Alentejo | Portugal

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 13 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Ref ID: 1185738
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.382 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 13 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Bestemmingen: Lissabon, Alcacer do Sal, Evora, Moura , Estremoz, Santarém, Cascais, Lissabon

Beschrijving

12 okt
Reizen van Amsterdam naar Lissabon
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5953
06:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:05 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
3uur 5min Rechtstreeks Tarief: Basic Flex
Vervoer:  HV5953
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic Flex
12 okt
Autoverhuur
Fiat 500
Car Rental Company
A/C 3 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Fiat 500 (MDMRA)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Als klant heeft u de keuze hoe te betalen voor brandstof.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. De klant wordt anders doorbelast voor de ontbrekende brandstof, plus een toeslag voor het bijtanken.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
Prepaid brandstof - Deze optie geeft de klant de mogelijkheid bij aankomst te betalen voor een volle tank brandstof en de huurauto leeg in te leveren.
Algemene betalingsvoorwaarden
De hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard op zijn/haar naam. Een borgsom wordt van de creditcard afgeschreven om de benzine en het eigen risico te dekken.Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard,  Diners Club creditcard,  Mastercard creditcard,  Visa creditcard Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant, Prepaid kaarten,  Debetkaarten, Debet- en creditcards gemarkeerd als: electronic use only, Maestro, Kaarten niet uitgegeven door een bank,  Kaarten zonder reliëf, Solo,  Virtuele kaarten, Visa electronCreditcards moeten minimaal 2 maand(en) geldig zijn vanaf de einddatum van de huur.Tenzij anders aangegeven zijn alle kosten in deze voorwaarden onderhevig aan lokale belastingen en fees.
1.400,00 €
Bescherming tegen diefstal
1.400,00 €
Verzekering cascoschade
1.400,00 €
Huurauto ophalen

Meet & Greet - Telefoonnummer: +351 910 628 505

Meet & Greet, Terminal 1

Openingsuren: 07:00 - 22:59

De vertegenwoordiger van CRC is aanwezig in de Vodaphone winkel in de aankomsthal. Het is ongeveer 5 minuten met de shuttlebus naar het verhuurstation.
Terugbrengen

Meet & Greet - Telefoonnummer +351 910 628 505

Meet & Greet, Terminal 1

Openingsuren: 07:00 - 22:59

De vertegenwoordiger van CRC is aanwezig in de Vodaphone winkel in de aankomsthal. Het is ongeveer 5 minuten met de shuttlebus naar het verhuurstation.
12 okt
1. Lissabon
Overnachten
Over de bestemming: Lissabon is de hoofdstad en grootste stad van Portugal. Het is bovendien de populairste bestemming voor een stedentrip in het land. De laatste jaren is de stad uitgegroeid tot een geliefde bestemming voor een korte of lange citybreak. In de stad en in de directe omgeving van Lissabon is meer dan genoeg te doen om je meerdere bezig te houden. Alleen al de historische binnenstad bied genoeg afwisseling voor enkele dagen. Wil je niet alleen in het historische centrum blijven, dan zijn de stadsdelen Belém en Parque das Nações leuk voor de afwisseling. Ben je op zoek naar leuke hippe winkeltjes en eettentjes dan moet je in de XL Factory zijn. Een andere bekende bezienswaardigheid buiten de stad is Sintra. Bij dit dorp, dat ongeveer op een uurtje met de trein van Lissabon ligt zijn de oude buitenpaleizen van de voormalige koningen van Portugal te vinden. Kortom, er is in en om de stad meer dan genoeg te doen en is dan ook niet zo gek dat steeds meer mensen kiezen voor een citybreak in Lissabon.
Meer informatie
12 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
15 okt
Autoreis van 98 Kilometers - 1uur 3min
Lissabon
Alcacer do Sal
15 okt
2. Overnachten in Alcácer do Sal
Overnachten
Over de bestemming: Sierlijk gelegen aan de rechteroever van de Sado rivier en zich uitstrekkend over een kleine heuvel, wordt Alcácer do Sal al sinds de oudheid bewoond. Dit wordt bevestigd door de hier aangetroffen archeologische overblijfselen die, daterend uit de neolithische tijd, de aanwezigheid van Grieken, Fenicïers en andere volkeren uit het Middellandse Zeegebied onthullen. In de omgeving, binnen een afstand van 30 km, mag je de kleine dorpjes Aldeia de Santa Susana, Porto de Rei en Torrão en de stuwdam Barragem de Vale do Gaio niet missen.
Meer informatie
16 okt
Autoreis van 103 Kilometers - 1uur 5min
Alcacer do Sal
Evora
16 okt
3. Overnachten in Evora
Overnachten
Over de bestemming: Bekroond met de indrukwekkende kathedraal, ligt het stadje op een lichtglooiende heuvel op de enorme vlakte van de Alentejo. Het historische centrum, omgeven door een stevige ring van muren, bewaart een waardevol cultureel erfgoed wat door de Unesco is benoemd tot Wereld Erfgoed. Wandel door de straten en ervaar de verborgen ziel die deze verscheidenheid aan culturen aan deze stad heeft gegeven. Goede restaurants, bars, boulevards, uitstekende winkels met lokaal handwerk en jonge mensen die hier aan de universiteit studeren zijn een uitdrukking van de dynamiek van het heden die berust op de wortels van het verleden.
Meer informatie
18 okt
Autoreis van 81 Kilometers - 1uur 7min
Evora
Moura 
18 okt
4. Overnachten in Moura 
Overnachten
Over de bestemming: Moura's verovering op de Moren in 1166, door de broers Pedro en Álvaro Rodrigues, is verstrengeld met de kleurrijke legende van de Moorse Salúquia (deze legende vertelt dat de Moorse (Moura) van de toren springt om niet door de christenen gevangen te worden genomen), die in leven wordt gehouden door de oude toren die naast de Jardim Dr. Santiago staat. Ongeveer 3km buiten de stad staat op een eenzame heuvel de schilderachtige militaire toren, bekend onder de naam Atalaia Magra.
Meer informatie
20 okt
Autoreis van 37 Kilometers - 42min
Moura 
Praia Fluvial de Mourão
20 okt
5. Praia Fluvial de Mourão
NATURE - Tussenstop
Over de bestemming: Het rivierstrand van Mourão, aan het Alqueva-stuwmeer, heeft een zandstrand van ongeveer 320 meter waarvan er 100 bewaakt zijn. Het strand heeft ook een grasveld met parasols, een drijvend zwembad voor kinderen, een drijvend platform met springtoren, een trap voor zwemmers en een glijbaan. Met zijn picknickplaats en toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit zoals een oprijplaat en een amfibische stoel, is dit een aangename badplaats die voor iedereen toegankelijk is.
20 okt
Autoreis van 79 Kilometers - 1uur 17min
Praia Fluvial de Mourão
Estremoz
20 okt
6. Overnachten in Estremoz
Overnachten
Over de bestemming: De witte en nobele stad Estremoz kan verdeeld worden in twee delen die de ontwikkeling markeren: de middeleeuwse huizen vlakbij het kasteel en, buiten de muren, het moderne stadje. Estremoz bezit een rijk cultureel erfgoed waarvan het kasteel met zijn middeleeuwse muren en de oude citadel (13e eeuw), waarin nu de Pousada Rainha Santa Isabel is gevestigd, zich het meest onderscheiden. Het stadje is voornamelijk bekend vanwege het witte marmer van uitstekende kwaliteit dat hier gewonnen wordt. De streek is verantwoordelijk voor 90% van de nationale marmerproductie waarmee Portugal de tweede marmerexporteur ter wereld is. Vrijwel net zo bekend is de rode klei waarmee de traditionele poppen worden gemaakt die overal in de handwerkwinkels in de stad te koop zijn.
Meer informatie
22 okt
Autoreis van 59 Kilometers - 50min
Estremoz
Praia Fluvial Gameiros
22 okt
7. Praia Fluvial Gameiros
NATURE - Tussenstop
Over de bestemming: Het is geen geheim dat Portugal mooie plaatsen, fantastische zeestranden en nog betere rivierstranden heeft. Praia Fluvial do Gameiro is een plek die je niet mag missen als je in de buurt bent, in de parochie Cabecção, in Mora, Alentejo. Het ligt relatief dichtbij route Nacional 2, voor reisliefhebbers die deze route nemen, kunnen ze een sprong maken in het heerlijk water.
22 okt
Autoreis van 87 Kilometers - 1uur 16min
Praia Fluvial Gameiros
Santarém
22 okt
8. Santarém
Overnachten
Over de bestemming: De rivier de Taag en het vruchtbare broekland in de laagvlakte, die om de hoogvlakte van Santarém liggen, hebben invloed gehad op de bevolking van dit gebied in een ver verleden. De Romeinen noemden haar Scalabis, hebben het stratenplan ontworpen en maakten haar één van de belangrijkste steden van Lusitânia. Vanaf de 8e eeuw werd door de bezetting door de Moren de strategisch militaire rol versterkt. De Arabieren gaven haar de naam Chanterein, voorloper van de huidige naam Santarém. In 1147 veroverde D. Afonso Henriques de stad en zette definitief de stap tot de christelijke Reconquista, die nog datzelfde jaar Lissabon naderde.
Meer informatie
23 okt
Autoreis van 108 Kilometers - 1uur 13min
Santarém
Cascais
23 okt
9. Overnachten in Cascais
Overnachten
Over de bestemming: Cascais een levendige , sfeervolle badplaats. Een wandeling door de straten is een aanrader. Hier zijn leuke winkels en terrasjes. De stranden zijn dé attractie van Cascais; je kunt kiezen uit stranden in een beschutte baai van het stadje of uit de iets verder afgelegen stranden in Guincho, in het natuurpark Parque Natural Sintra-Cascais, die uitstekende mogelijkheden bieden voor surfen en windsurfen. De Boca do Inferno, een inham in de kust omgeven door grillige rotspartijen en grotten, trekt veel bekijks.
Meer informatie
23 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
25 okt
Autoreis van 28 Kilometers - 32min
Cascais
Lissabon
25 okt
10. Vertrek vanaf Lissabon
Tussenstop
Over de bestemming: Lissabon is de hoofdstad en de grootste stad van Portugal. De stad ligt in het westen van het Iberisch Schiereiland op de rechteroever van de Taag, op korte afstand van de Atlantische Oceaan, in de streek Estremadura. Lissabon is de meest westelijke grote stad en hoofdstad van continentaal Europa.
Meer informatie
25 okt
Reizen van Lissabon naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5956
12:00 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
16:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
3uur 0min Rechtstreeks Tarief: Basic Flex
Vervoer:  HV5956
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic Flex
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.382 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vlucht 2
Accommodaties 7
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes