Strandvakantie, Riu Costa del Sol Torremolinos
o.v.v. wijzigingen 890 €
Torremolinos, Spain

Strandvakantie, Riu Costa del Sol Torremolinos

All inclusive + privé transfer
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 21 november 2020 - Vertrek : vrijdag 17 september 2021
Ref ID: 1199955
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.780 €
Dit reisidee is gemaakt op: zaterdag 21 november 2020 - Vertrek : vrijdag 17 september 2021

Over de bestemming

Torremolinos is een gemeente in de Spaanse provincie Málaga in de autonome regio Andalusië met een oppervlakte van 20 km². In 2007 had Torremolinos 60.010 inwoners. De plaats ligt aan de Costa del Sol, 18 km ten zuidwesten van de plaats Málaga.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

17 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5023
16:00 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
18:55 - Malaga, Malaga (AGP)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  HV5023
Reisklasse: Economy
17 sep
Transfer
Transfer van Malaga (AGP) naar Hotel Riu Costa del Sol

Privé

Standaard Sedan Skoda SuperB 2016 (Sedan)
  • Maximale wachttijd: 60 minuten
17 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Hotel Riu Costa del Sol 8,2 Heel goed
Torremolinos - Op 1,8 km van het centrumALLEEN KAMERCalle Obispo Juan Alonso, nº 2, Torremolinos 29620 Tweepersoonskamer
Met een verblijf bij Hotel Riu Costa del Sol in Torremolinos, bevind je je bij de zee, op een kwartiertje van La Carihuela en Playamar. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 7,2 km van Jachthaven van Benalmádena en op 13,6 km van Haven. Verwen jezelf met massages wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 3 buitenzwembaden, een gratis waterpark en een stoombad. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, oppasservices (toeslag) en fietsenopslag. Doe of je thuis bent in één van de 621 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers.
24 sep
Transfer
Transfer van Hotel Riu Costa del Sol naar Malaga (AGP)

Privé

Standaard Sedan Skoda SuperB 2016 (Sedan)
  • Maximale wachttijd: 20 minuten
24 sep
Retour transport
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5024
19:40 - Malaga, Malaga (AGP)
22:30 - Rotterdam, Rotterdam (RTM)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  HV5024
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Het Hotel Riu Costa del Sol ligt aan de strandboulevard en biedt uitzicht op het strand en de beste faciliteiten om te genieten tijdens uw vakantie. Bij dit 24-uurs all-inclusivehotel in Torremolinos, Málaga, kun je de beste gastronomie proeven, genieten van leuke entertainmentprogramma's en een duik nemen in de zwembaden die jouw vakantie bij RIU Hotels & Resorts onvergetelijk zullen maken.


Het Hotel Riu Costa del Sol beschikt over meer dan 550 kamers uitgerust met al het nodige comfort. De kamers zijn voorzien van satelliet-tv, airconditioning, een kleine koelkast en het balkon of terras om van heel de omgeving van dit all-inclusivehotel in Torremolinos te genieten. Bovendien bestaan de faciliteiten van Hotel Riu Costa del Sol uit 3 buitenbaden, 1 binnenzwembad, 1 kinderbad en een Splash park voor kinderen zodat heel de familie zich kan verfrissen en kan genieten van het warme klimaat van de Andalusische kust.


De gastronomie van de restaurants van dit hotel in Malaga is verscheiden en van geweldige kwaliteit. Je kunt de beste Italiaans en Andalusische gerechten proeven en 's morgens genieten van het ontbijtbuffet met show cooking om de dag op de best mogelijke manier te beginnen. Bovendien heeft het Hotel Riu Costa del Sol 5 bares bij verschillende faciliteiten zodat je niets hoeft te missen tijdens uw verblijf bij ons.


Met de faciliteiten van het Hotel Riu Costa del Sol kan heel de familie heel de dag genieten van de beste entertainmentprogramma's en 's avonds van de liveshows en livemuziek. De sportieve gasten kunnen strandvolleyballen, windsurfen en golfen in de directe omgeving van dit all-inclusivehotel of tevens deelnemen aan het programma RiuFit en de naar de fitnessruimte van ons hotels gaan. Verder kun je jezelf ontspannen in onze Spa, stoombad en verschillende behandelingen.


Torremolinos is een badplaats waar je alles zult vinden wat je nodig hebt voor een droomvakantie. Bezoek de beste stranden zoals Playa de la Carihuela, Playa de Los Álamos en Playa Playamar, ga op excursie en wandel door belangrijke natuurgebieden of ga naar de musea, kathedralen, de Botanische Tuin of nog veel meer bezienswaardigheden. Als je meer informatie wenst, kunt u onze toeristische gids van Torremolinos raadplegen en de beste aanbiedingen van het Hotel Riu Costa del Sol leren kennen. Kom van Malaga genieten met RIU Hotels & Resorts

Bekijk de video

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.780 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes