Fly & Drive Hoogtepunten West Canada
o.v.v. wijzigingen 2.051 €

Fly & Drive Hoogtepunten West Canada

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 25 november 2020 - Vertrek : zaterdag 4 september 2021
Ref ID: 1204103
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.102 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 25 november 2020 - Vertrek : zaterdag 4 september 2021
Bestemmingen: Calgary, Banff, Jasper, Sun Peaks, Vernon, Vancouver

Beschrijving

04 sep
Reizen van Amsterdam naar Calgary
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL677
12:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:25 - Calgary, Calgary Intl (YYC)
9uur 0min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL677
Reisklasse: Economy
04 sep
Autoverhuur
Kia Rio /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Kia Rio /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 117,60 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Algemene betalingsvoorwaarden
647.92 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Included, please check the conditions
Verzekering cascoschade
Included, please check the conditions
Huurauto ophalen

Calgary Luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

2000 Airport Road, N.E, Calgary, AB T2E 6W5, Canada

Terugbrengen

Vancouver Airport (Desk in Parking lot of arrival hall) - Telefoonnummer

Airport, Vancouver, BC V7B 1L8, Canada

04 sep
1. Calgary
Overnachten
Over de bestemming:

Calgary is een van de grootste steden van West-Canada en staat met name bekend om haar dynamische energie, levendige culturele scene en vriendelijke inwoners.

Het meest opvallende landmark in het centrum van Calgary is, zonder twijfel, de 190 meter hoge Calgary Tower. Vanaf het Obervation Deck kan genoten worden van een spectaculair uitzicht van 360° over de stad, de omliggende prairies en de Rockies in de verte. Door de glazen vloer kan bovendien loodrecht naar beneden worden gekeken.

In 1988 vonden in Calgary de Olympische Winterspelen plaats. Het Olympic Plaza, waar destijds de medailles werden uitgereikt, doet tegenwoordig dienst als locatie voor concerten en festivals. In het Olympic Park bevinden zich onder andere de skischans, de bobsleebaan en de Sport Hall of Fame.

Het Heritage Park Historical Village – waar men een heel dorp heeft nagebouwd, compleet met rechtbank, winkeltjes, cafés en een museum -geeft een goede indruk van het dagelijkse leven rond 1900.

Gelegen in een prachtige omgeving, met een culturele en historische achtergrond, is Calgary een perfecte plek voor een authentieke Canadese ervaring. 

Meer informatie
05 sep
Autoreis van 128 Kilometers - 1uur 26min
Calgary
Banff
05 sep
2. Banff
Overnachten
Over de bestemming:

Banff National Park, het oudste nationale park van Canada, is een aaneenschakeling van ongekend natuurschoon. Het adembenemende berglandschap, met felblauwe gletsjermeren, groene bossen en de vele wilde dieren, maakt van het Banff National Park een hoogtepunt van een reis door Canada.

Een rit in de Banff Gondola naar de top van de Sulphur Mountain, op een hoogte van 2281 meter, is een echte must-do. Hier kan genoten worden van een schitterend uitzicht over maar liefst zes bergketens. Er zijn verschillende observatieplatformen, die door middel van korte wandelroutes met elkaar zijn verbonden.

In het park zijn vele wandelroutes uitgezet. Een aanrader is de zeer goed toegankelijke Johnston Canyon, een smalle kloof waar een onstuimige rivier met watervallen doorheen loopt. Een van de populairste wandelingen is de Lake Agnes Trail, van het Fairmont Chateau Lake Louise naar het Lake Agnes Teahouse. Ook zijn er schitterende wandelingen te maken bij het Lake Minnewanka, waarbij grizzlyberen, zwarte beren, herten en dikhoornschapen gespot kunnen worden. Na alle wandelingen is het heerlijk ontspannen in de Upper Hot Springs.

In het Banff National Park zult u zich geen moment vervelen!

Meer informatie
06 sep
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Discover Grizzly Bears
Discover Grizzly Bears
10 uur Tour engels 08:30
Niet vergoedbaar
Zie details
07 sep
Autoreis van 589 Kilometers - 7uur 29min
Banff
Jasper
07 sep
3. Jasper
Overnachten
Over de bestemming:

Midden in de Rocky Mountains ligt het Jasper National Park. De natuur in dit park is zeer indrukwekkend, met diepe valleien, gletsjers, ijsblauwe meren en woeste rivieren met watervallen. In het park is ruim 1200 kilometer aan wandelpaden uitgezet, van korte wandelingen tot meerdaagse trekkingen.

Een van de mooiste routes om te rijden is de Scenic Drive naar Lake Maligne. Na een kwartier rijden, is de Maligne Canyon te zien, een van de diepste kloven in de Rockies. Via een wandelroute van ongeveer 4 kilometer is een viewpoint te bereiken.

Verder loopt de Scenic Drive via Medicine Lake naar Maligne Lake, een van de grootste meren van het Jasper National Park. Het meer is vooral bekend vanwege het kleine Spirit Island. Het uitzicht op het kleine eilandje is een van de meest beroemde uitzichten van de Canadese Rocky Mountains.

Voor de mooiste uitzichten over Jasper wordt aangeraden de Jasper Skytram te nemen. De kabelbaan brengt bezoekers in zeven minuten naar een hoogte van 2263 meter op de Whistler Mountain.

Jasper National Park is een van de mooiste plekken in Canada.

Meer informatie
08 sep
Bijgevoegde Excursie | Ticket
5,5 uur durende wilde dieren en watervallen-tour met cruise op het Maligne Lake vanuit Jasper
5,5 uur durende wilde dieren en watervallen-tour met cruise op het Maligne Lake vanuit Jasper
5 uur 30 minuten 09:30
Niet vergoedbaar
Zie details
09 sep
Autoreis van 454 Kilometers - 5uur 12min
Jasper
Sun Peaks
09 sep
4. Sun Peaks
Overnachten
Over de bestemming:

Sun Peaks is een schilderachtig bergdorp, gelegen in de Canadese provincie Brits-Columbia, dat vooral bekend staat om zijn prachtige natuurlijke omgeving, outdoor avonturen en recreatiemogelijkheden. Sun Peaks is vooral geliefd bij skiërs en snowboarders, maar zomers is er ook genoeg te doen.

In Sun Peaks zijn diverse wandelpaden uitgezet, variërend van korte en ontspannen wandelingen tot intensieve bergtochten. Aangeraden wordt om de Sunburst Express stoeltjeslift (half juni t/m begin september) tot halverwege Mount Tod nemen. Geniet onderweg van het alpine landschap en adembenemende 360° uitzicht. Tijdens Alpine Blossom seizoen - van half juli tot half augustus - kan bovendien genoten worden van de kleurrijke bloemenweides. Andere populaire activiteiten zijn kajakken, kanoën, paardrijden, mountainbiken, golfen en ziplinen.

’s Winters biedt Sun Peaks uitstekende poedersneeuw en een scala aan pistes voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Daarnaast kunnen wintersporters genieten van langlaufen, sneeuwschoenwandelen, schaatsen en snowtuben.

Kortom, Sun Peaks is het hele jaar door een geweldige bestemming voor avontuur en plezier. 

Meer informatie
11 sep
Autoreis van 174 Kilometers - 2uur 10min
Sun Peaks
Vernon
11 sep
5. Vernon
Overnachten
Over de bestemming: Vernon is een stad in de Canadese provincie Brits-Columbia. De stad ligt ten noorden van Kelowna, aan het Okanaganmeer. De stad telt circa 39.000 inwoners. Jaarlijks wordt in Vernon het Vernon Winter Carnival gehouden. Een ander jaarlijks evenement is het Komasket Music Festival, dat in augustus plaatsvindt.
Meer informatie
13 sep
Autoreis van 441 Kilometers - 4uur 50min
Vernon
Vancouver
13 sep
6. Vancouver
Overnachten
Over de bestemming:

Eén van de leukste steden van Canada is Vancouver. De stad is prachtig gelegen aan de Grote Oceaan en wordt aan de andere kant begrensd door de Coast Mountains. In Vancouver vindt u bijzondere stadsparken, mooie baaien, een van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika en een gezellig centrum.

De oudste wijk van Vancouver is Gastown. Hier bevinden zich talloze boetiekjes, gezellige cafés, leuke eettentjes en mooi gerestaureerde panden. Vergeet niet om de unieke Steam Clock op de hoek van Cambie en Water Street te bewonderen. De klok werkt op stoom en produceert iedere 15 minuten een melodietje.

Vancouver is uitstekend per fiets te verkennen. Er is een fietsroute die helemaal langs de seawall loopt en fietsers langs alle leuke wijken van de stad en het prachtige Stanley Park voert. Bij Brockton Point zijn 9 totempalen te zien die allemaal een historisch verhaal vertellen. Op de terugweg mag het verkennen Granville Island – waar de grootste markt van Vancouver bezocht kan worden - niet worden overgeslagen.

Daarnaast is de Vancouver Lookout een echte must-visit. Een glazen lift aan de buitenkant van het gebouw brengt u naar een observatieplatform op circa 160 meter hoogte!

Meer informatie
13 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
14 sep
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Walvissen spotten met deskundige natuurgidsen
Walvissen spotten met deskundige natuurgidsen
3 uur Vertrek om 10.00 uur 10:00
Niet vergoedbaar
Zie details
15 sep
Reizen van Vancouver naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL682
17:45 - Vancouver, Vancouver Intl (YVR)
12:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 15min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL682
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.102 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 2
Accommodaties 6
Auto's 1
Activiteiten 3

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes