Fly & Drive De contrasten van Slovenië
o.v.v. wijzigingen 930 €

Fly & Drive De contrasten van Slovenië

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 13 februari 2024 - Vertrek : vrijdag 14 juni 2024
Ref ID: 1204317
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.859 €
Dit reisidee is gemaakt op: dinsdag 13 februari 2024 - Vertrek : vrijdag 14 juni 2024
Bestemmingen: Ljubljana, Bled, Portorož, Otočec, Ljubljana
Thema

Beschrijving

14 jun
Reizen van Amsterdam naar Ljubljana
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6819
06:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
08:15 - Ljubljana, Ljubljana (LJU)
1uur 45min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV6819
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
14 jun
Autoverhuur
Fiat 500
SIXT
A/C 3 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Fiat 500 (MCMR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. De klant wordt anders doorbelast voor de ontbrekende brandstof, plus een toeslag voor het bijtanken.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
De brandstofkosten bedragen 1.17 EUR per liter benzine of 1.09 EUR per liter diesel.
Algemene betalingsvoorwaarden
De borgsom wordt bij terugkomst gerestitueerd. Eventuele koerswijzigingen zijn niet de verantwoordelijkheid van de leverancier of Flexible Autos.Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard,  Diners Club creditcard,  Mastercard creditcard,  Visa creditcard Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Contant, Prepaid kaarten, Debet- en creditcards gemarkeerd als: electronic use only, Maestro, Kaarten niet uitgegeven door een bank,  Virtuele kaarten, Visa electronEr kunnen twee creditcards nodig zijn voor het huren van een auto uit bepaalde premium categorieën.Let op, betalingen met creditcard kunnen een pincode vereisen.Tenzij anders aangegeven zijn alle kosten in deze voorwaarden onderhevig aan lokale belastingen en fees.
300,00 €
Bescherming tegen diefstal
1.000,00 €
Verzekering cascoschade
1.000,00 €
Huurauto ophalen

Zg. Brnik 130 a - Telefoonnummer: +386-42382414

Zg. Brnik 130 a

Openingsuren: 08:00 - 22:00

Loop naar het huurgebied vlak voor de terminal.
Terugbrengen

Zg. Brnik 130 a - Telefoonnummer +386-42382414

Zg. Brnik 130 a

Openingsuren: 08:00 - 22:00

Loop naar het huurgebied vlak voor de terminal.
14 jun
1. Ljubljana
Tussenstop
Over de bestemming: Ljubljana is de hoofdstad van Slovenië. Het stedelijke gebied heeft circa 280.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de Ljubljanica.
Meer informatie
14 jun
Autoreis van 57 Kilometers - 42min
Ljubljana
Bled
14 jun
2. Bled
Overnachten
Over de bestemming: Het Meer van Bled in Slovenië is een smaragdgroen meer. Naast het meer vind je op 130 meter hoogte het kasteel van Bled. Het eiland is wereldberoemd. Daarnaast wordt het meer wordt omringd door machtige bergen. Het meer van Bled behoort tot de absolute trekpleisters van Slovenië. Een ansichtkaart, zelfs bij slecht weer. Het meer is maar liefst 2.120 m lang en 1.380 m breed en heeft een maximale diepte van 30,6 m. Lake Bled wordt omringd door heuvels en de Julische Alpen. Het Kasteel en het eiland met de kerk maken het sprookje af.
Meer informatie
16 jun
Autoreis van 168 Kilometers - 1uur 38min
Bled
Portorož
16 jun
3. Portoroz
Overnachten
Over de bestemming: De meest populaire resort stad van Slovenië ligt langs de Adriatische kust. De keten van heuvels beschermt Portoroz tegen koude noordelijke winden, dus het klimaat is vrij mild. Velen vergelijken de Franse badplaats Rivièra met Portoroz, want hier zijn ook een mooie promenade die zich uitstrekt langs de kust, moderne hotelcomplexen en witte jachten. De stad is vooral populair onder de toeristen uit Europese landen.
Meer informatie
16 jun
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
19 jun
Autoreis van 183 Kilometers - 1uur 48min
Portorož
Otočec
19 jun
4. Otočec
Overnachten
Over de bestemming: In de regio Neder-Carniola staat het kasteel van Otočec, gebouwd op een eiland en omgeven door de rivier de Krka. Romantiek en sprookjes zijn woorden die in je opkomen als je een houten brug ziet, de brede uitgestrektheid van de blauwe Krka-rivier die bruist van zwanen en eenden, machtige bomen en een eiland met daarboven een gotisch en renaissancegebouw. Otočec Castle is het enige eilandkasteel in Slovenië en wordt omgeven door een 200 jaar oud park vol inheemse en exotische boomsoorten. Het dateert uit de 13e eeuw toen het werd bezet door de ridders van Otočec, vazallen van de bisschoppen van Freising. Daarna had het verschillende eigenaren van de Tiroolse familie Villanders aan het begin van de 16e eeuw, tot de familie Margheri de Commadona, die Otočec bezat tot het einde van de Tweede Wereldoorlog. De natuurlijke omstandigheden die in Otočec worden gecreëerd door de rivier de Krka met zijn talrijke eilandjes, tufsteenplanken, rivierkanalen en uitbundige vegetatie, vertegenwoordigen een van de meest pittoreske en aantrekkelijke stukken rivier. Het heeft een grote verscheidenheid aan aquatische habitats, die worden gekenmerkt door 32 vissoorten, waaronder veel zeldzame en bedreigde soorten. Voor vogelaars: Knobbelzwanen, Wilde Eenden, Grijze Reigers, Grote Mitterns, Waterhoentjes en IJsvogels, met een grotere verscheidenheid aan vogelsoorten in de winter, geven de voorkeur aan de omgeving van het kasteel. Het kasteel van Otočec werd verbrand tijdens WO II en het kasteelmeubilair werd vernietigd of verspreid. Beide houten bruggen werden ook beschadigd. Gelukkig werd het kasteel in de jaren vijftig gerenoveerd onder toezicht van de erfgoedbeschermingsdienst, het enige kasteel in de regio Neder-Carniola dat werd gerenoveerd van de vele die tijdens de Tweede Wereldoorlog waren verbrand. Het kasteelpark werd aangelegd in de periode rond de eeuwwisseling van de 18e eeuw. De oudste bomen in het park zijn ongeveer 100 jaar oud, maar het merendeel is geplant na de renovatie van het kasteel in de jaren 50. Inheemse boomsoorten zijn zwarte els, schietwilg, zwarte populier en eik. Tegenwoordig herbergt het kasteel een restaurant van wereldklasse en een luxe hotel, een lid van de keten Relais & Châteaux. Hier worden bruiloften en andere belangrijke evenementen georganiseerd. Een golfbaan en een kuuroord zijn vlakbij.  
Meer informatie
19 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
21 jun
Autoreis van 77 Kilometers - 51min
Otočec
Ljubljana
21 jun
5. Ljubljana
Overnachten
Over de bestemming: Ljubljana is de hoofdstad van Slovenië. Het stedelijke gebied heeft circa 280.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de Ljubljanica.
Meer informatie
23 jun
Reizen van Ljubljana naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV6820
09:10 - Ljubljana, Ljubljana (LJU)
11:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1uur 55min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV6820
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.859 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 5
Vlucht 2
Accommodaties 4
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes