Fly & Drive Best of the west | Australië
o.v.v. wijzigingen 3.301 €

Fly & Drive Best of the west | Australië

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 7 december 2020 - Vertrek : vrijdag 3 september 2021
Ref ID: 1217732
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.601 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 7 december 2020 - Vertrek : vrijdag 3 september 2021
Bestemmingen: Perth, Geraldton, Kalbarri, Carnarvon, Coral Bay, Karratha, Port Hedland, Broome, Halls Creek, Kununurra, Katherine, Jabiru, Darwin

Beschrijving

03 sep
Reizen van Amsterdam naar Perth
Vertrek
Qatar Airways
Qatar Airways Qatar Airways
16:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:20 - Perth, Perth Intl (PER)
+1 dag 20uur 5min 25 KG 1 tussenstop
QR
QR Qatar Airways - QR 274
16:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
23:40 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
Vervoer:  QR274
Reisklasse: Economy
2uur 10min - Aansluiting op het vliegveld Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
QR
QR Qatar Airways - QR 900
01:50 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
18:20 - Perth, Perth Intl (PER)
Vervoer:  QR900
Reisklasse: Economy
04 sep
Autoverhuur
Hyundai Tucson SUV /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Hyundai Tucson SUV /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Ophalen/inleveren buiten openingstijden - 0,00 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Algemene betalingsvoorwaarden
62.52 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Included, please check the conditions
Verzekering cascoschade
Included, please check the conditions
Huurauto ophalen

Perth luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Perth, 6104 , Australië

Terugbrengen

Darwin Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

Terminal Building, Darwin, 0820, Australië

04 sep
1. Perth
Overnachten
Over de bestemming: Perth is een voorstad in West-Australië. De stad telt circa 9.000 inwoners. Een ruime, moderne stad met brede straten, prachtig gelegen aan de Swan Rivier. Hele mooie tropische parken. Ze hebben hier alles: het echte ‘big-city life’ maar dan zonder teveel drukte, brede zandstranden vlak bij de stad en bijna het hele jaar door zon. Perth is dé plek om je reis door West-Australië te beginnen. Twee volle dagen heb je hier nodig om een indruk te krijgen van deze stad. Er is een leuke wandeltour (genaamd Fremantle Convicts & Colonials) die we aan zouden raden en een bezoekje aan Rottnest Island is ook een leuk idee.
Meer informatie
06 sep
Autoreis van 429 Kilometers - 4uur 22min
Perth
Geraldton
06 sep
2. Geraldton
Overnachten
Over de bestemming: Jullie rijden via Yanchep National Park; daar zijn maar liefst 9 prachtige wandelingen te maken waarbij je in contact kunt komen met de kangoeroes, de koala’s en ander wildlife. Ook kun je de Pinnacle Desert in Nambung National Park bezoeken.
Meer informatie
07 sep
Autoreis van 163 Kilometers - 1uur 45min
Geraldton
Kalbarri
07 sep
3. Kalbarri
Overnachten
Over de bestemming: Het Kalbarri Naional Park ligt voor een deel langs de West Australische kust. Je kunt hier fantastisch surfen en er zijn prachtige vissen te vinden.
Meer informatie
07 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
09 sep
Autoreis van 438 Kilometers - 4uur 11min
Kalbarri
Carnarvon
09 sep
4. Carnarvon
Overnachten
Over de bestemming:

Carnarvon is een kustplaats in West-Australië, Australië. De plaats wordt ook wel de ‘fruitschaal van West-Australië’ genoemd.

Carnarvon is een prachtige bestemming voor fijnproevers. Door het mooie tropische weer, het grootste deel van het jaar, produceert de stad veel groenten, fruit en zeevruchten. Bezoekers die op zoek zijn naar een smaakavontuur, zijn in Carnarvon op de juiste plek.

Daarnaast ligt de plaats tussen twee gebieden die op de Werelderfgoedlijst staan: Shark Bay en het Ningaloo-rif. Carnarvon is daarom de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze wonderen.

Carnarvon zit ook vol cultuur, geschiedenis en erfgoed. De plaats beschikt over een aantal opvallende historische gebouwen. Breng een bezoek aan het Heritage Precint en leer van alles over deze gebouwen en de rijke geschiedenis van de stad.

Carnarvon is een perfecte bestemming om te genieten van heerlijk vers eten, rijke geschiedenis en een prachtige omgeving.

Meer informatie
10 sep
Autoreis van 244 Kilometers - 2uur 24min
Carnarvon
Coral Bay
10 sep
5. Coral Bay
Overnachten
Over de bestemming: Coral Bay is fantastisch. Je kunt hier namelijk naar het Ningaloo Reef gaan om de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken & zwem bijv. met Whale Sharks!
Meer informatie
10 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 sep
Autoreis van 532 Kilometers - 5uur 7min
Coral Bay
Karratha
12 sep
6. Karratha
Overnachten
Over de bestemming: Karratha is een stad in de regio Pilbara in West-Australië, grenzend aan de haven van Dampier. Het werd opgericht in 1968 om het verwerkings- en exportpersoneel van het mijnbouwbedrijf Hamersley Iron en, in de jaren tachtig, de aardolie- en vloeibaar-aardgasactiviteiten van de North West Shelf Venture te huisvesten. In juni 2015 had Karratha een geschatte stedelijke bevolking van 19.235. De naam van de stad komt van het gelijknamige veebedrijf, dat is afgeleid van een woord in een lokale Aboriginal taal dat "goed land" of "zachte aarde" betekent. De stad is de zetel van de regering van de stad Karratha, een lokaal bestuursgebied dat de omliggende regio bestrijkt.
Meer informatie
12 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
13 sep
Autoreis van 242 Kilometers - 2uur 30min
Karratha
Port Hedland
13 sep
7. Port Hedland
Overnachten
Over de bestemming: Het havenstadje Port Hedland is de grootste plaats van de Pilbara regio in Western Australia. De stad heeft een diepe zeehaven, die is gebouwd op een eiland dat verbonden is met het vasteland door een drie kilometer lange dijk. In Port Hedland wonen ca. 14.000 mensen (volkstelling 2016). Zelfs al voor de 'Marble Bar Goldrush' in de 80-er jaren van de 19e eeuw was de stad belangrijk. Er was toen een vloot van 150 parelvisserboten gevestigd. Het centrum van Port Hedland biedt een rustige en aangename indruk, u vindt er nog een aantal historische gebouwen. De stad heeft - zeker in verhouding tot zijn omvang - een gigantische haven voor mineralen. In de haven worden allerlei ertsen en mineralen overgeslagen, die gewonnen worden in de heuvels verder landinwaarts. De goederentreinen die tussen de mijnen en Port Hedland rijden kunnen bijzonder lang zijn (langer dan 10km). In de haven ligt één van 's werelds grootste ijzererts voorraden. De toeristische trekpleisters moeten het hier van hun afmetingen hebben. Kijk bijvoorbeeld vanaf de Redbank Bridge naar de aankomst van één van de zes dagelijkse, reusachtige goederentreinen uit het mijnstadje Newman. Deze treinen met ijzererts kunnen wel een lengte hebben van enkele kilometers.
Meer informatie
13 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
14 sep
Autoreis van 612 Kilometers - 5uur 51min
Port Hedland
Broome
14 sep
8. Broome
Overnachten
Over de bestemming:

Broome is een exotische kustplaats in West-Australië, Australië.

Met zijn witte zandstranden, helderblauw water en rode kliffen is Broome een van de beste plaatsen in West-Australië voor een ontspannen en unieke vakantie. Broome - waar de outback en zee elkaar ontmoeten - biedt tal van activiteiten voor iedereen.

Het bereiden van een kameel tijdens zonsondergang op Cable Beach is een echte must-do tijdens een bezoek aan de plaats. Het aanschouwen van de prachtige mandarijnenzonsondergang – waar de Broome beroemd om is – vanaf de rug van dit vriendelijke dier is een iconische en zeker onvergetelijke ervaring.

Daarnaast is een bezoek aan parelboerderij Willie Creek een echte aanrader. Leer tijdens een rondleiding alles over de parelindustrie en kijk later rond in de juwelenshowroom voor een perfecte souvenir. 

Broome is met zijn unieke culturele ervaringen, prachtige stranden en adembenemende natuurlijke schoonheid een mooie bestemming voor elke soort reiziger.

Meer informatie
14 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
16 sep
Autoreis van 687 Kilometers - 6uur 31min
Broome
Halls Creek
16 sep
9. Halls Creek
Overnachten
Over de bestemming: De Great Northern Highway loopt evenwijdig aan de zuidkant van de Kimberley en brengt u naar het dorp Halls Creek. Halls Creek was in 1885 het decor voor de eerste goudkoorts in Western Australia. Vlakbij ligt de "China Wall", een rotswand van kwarts. In Halls Creek vindt u hotels, winkels, restaurants, tankstations en een camping aanwezig zijn. Halls Creek is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de Wolfe Creek Meteorite Crater (148 km zuidelijk). De Wolfe Creek Meteorite Crater ligt 148 km zuidelijk van Halls Creek, aan de zuidelijke rand van de Kimberley's. Met z'n 850 meter doorsnee en 50 meter diepte is dit de best zichtbare en op één na grootste meteorieten krater ter wereld.
Meer informatie
17 sep
Autoreis van 359 Kilometers - 3uur 32min
Halls Creek
Kununurra
17 sep
10. Kununurra
Overnachten
Over de bestemming: Aan de oostzijde van de Kimberley ligt het plaatsje Kununurra. Vanaf hier is het nog 500 km naar Katherine Gorge en 820 km naar Darwin (beide in het Northern Territory). De naam Kununurra betekent in de taal van de lokale Aboriginals 'ontmoeting van de grote wateren'. Kununurra werd gesticht in 1960 ten behoeve van de werkers aan de Argyle Dam. Door de aanleg van een stuwdam in de Ord River is een enorm stuwmeer ontstaan ten zuiden van Kununurra, Lake Argyle. Het overtollige moesonwater kan zo gebruikt worden voor irrigatie. Op het meer worden dagelijks boottochtjes georganiseerd, zoals door Ord River Cruises. Tijdens de boottocht op het Lake Argyle ziet u langs de oevers zoetwaterkrokodillen, wallaby's, moerasvogels en dramatische kliffen. Kununurra heeft een bevolking van 6.000 inwoners en vormt de noordelijk toegangspoort tot de Kimberley's. Het is een moderne snelgroeiende stad, met hotels, winkels, restaurants, tankstations en een camping. In de stad kunt u bij verscheidene kunstgalerieën Aboriginalkunst kopen uit de streek. Vanuit Kununurra kunnen vluchtsafari's worden gemaakt naar allerlei plekken in de omgeving, zoals naar het Bungle Bungle NP, de Argyle Diamond Mine, Wyndham en El Questro Station. Maar ook dichter bij de stad zijn voldoende activiteiten voorhanden. Peddel met uw kano over Lake Kununurra en zwem in een diepe waterput onder Black Rock Falls.
Meer informatie
17 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
18 sep
Autoreis van 515 Kilometers - 4uur 29min
Kununurra
Katherine
18 sep
11. Katherine
Overnachten
Over de bestemming: Het plaatsje Katherine ligt op ongeveer 300 km ten zuiden van Darwin en 640 km noordelijk van Alice Springs. Het plaatsje is ontstaan langs de Stuart Highway, waar deze de Katherine River kruist. Katherine is de op twee na grootste plaats van het Northern Territory. Katherine heeft ongeveer 10.000 inwoners en ligt vlakbij het Nitmiluk National Park (beter bekend als Katherine Gorge). Er ligt een militaire basis (Tindal) van de Australische luchtmacht net ten zuidoosten van het stadje. Ooit was het gebied langs de Katherine Rivier het leefgebied van de Jawoyn Aborigines. Toen er een telegraaf-station werd aangelegd bij Katherine, ontwikkelde zich langzaam aan een centrum voor veeteelt langs de rivier.
Meer informatie
20 sep
Autoreis van 287 Kilometers - 3uur 49min
Katherine
Jabiru
20 sep
12. Jabiru
Overnachten
Over de bestemming: Het Kakadu National Park ligt ca. 150 km ten oosten van Darwin. Dit prachtige park is opgericht in 1981 en heeft een oppervlakte van 19.804 km² (ongeveer zo groot als Ierland). De naam Kakadu is een verbastering van het Aboriginalwoord "Gagudju". Kakadu staat tweemaal vermeld op de Werelderfgoedlijst, zowel vanwege de culturele waarde met onder andere een groot aantal rotsschilderingen van Aboriginals als vanwege de rijke natuur. Het nationale park werd voor het eerst in 1981 op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Een groot deel van het park is eigendom en woongebied van Aborigines. Zij verpachten het op hun beurt aan de Australische overheid die het openstellen als Nationaal Park. Het gebied wordt begrensd door de Van Diemen Gulf (in het noorden), door Arnhemland (in het oosten) en door Nitmiluk National Park (in het zuiden). Arnhemland Highway De Arnhem Highway is de belangrijkste weg door het Kakadu National Park. De weg loopt van Darwin (bij de aansluiting met de Stuart Highway) via Jabiru naar de Ranger-uraniummijn aan de oostrand van het Kakadu NP. Langs de weg liggen de Mary wetlands (ten noorden van de weg bij de oversteek van de Mary River). Kakadu Highway Door het Kakadu National Park lopen maar 2 verharde wegen. De Kakadu Highway loopt van Pine Creek in het zuiden (bij de aansluiting met Stuart Highway) naar Jabiru, in het noordoosten. De weg is verhard en het grootste deel van het jaar goed toegankelijk. Alleen in de regentijd (dec-apr) wordt de weg soms afgesloten, als er te veel water op de weg staat (vooral bij de dips). Langs de Kakadu Highway liggen het Bowali Information Centre en de Yelllow Waters Billabong (waar u en cruise kunt maken door de beroemde 'Wetlands' van Kakadu). Door het park stromen vier rivieren, de East Alligator River, de West Alligator River, de Wildman River en de South Alligator River, ieder met een eigen stroomgebied.
Meer informatie
20 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
21 sep
Autoreis van 265 Kilometers - 2uur 52min
Jabiru
Darwin
21 sep
13. Darwin
Overnachten
Over de bestemming:

Darwin is de hoofdstad van de Northern Territory, Australië en is de meest multiculturele stad van het land.

De plaats is met zijn prachtige nationale parken, drukke evenementenkalender en levendig stadsbeeld een van de favoriete toeristensteden van het land en staat met name bekend om zijn multiculturele eten, attracties aan het water, openluchtmarkten en warme vakantiesfeer.

Darwin biedt talloze activiteiten en bezienswaardigheden om van te genieten. Zo kunnen reizigers een bezoek brengen aan de beroemde Mindil Beach Sunset Markets, zwemmen in de Darwin City Lagoon, deelnemen aan een spectaculaire Jumping Croc Cruise, duiken en zwemmen met krokodillen bij Crocosaurus Cove, of relaxen in de Wave Pool. Ook een bezoek aan Aquascene, waar zich dagelijks bij hoog water grote scholen vissen, die u uit uw hand kunt laten eten, verzamelen, is een aanrader.

Darwin is een geweldige bestemming voor alle soorten reizigers – van bezoekers die willen relaxen, tot degenen die op zoek zijn naar een adrenaline kick. Darwin heeft het allemaal. 

Meer informatie
21 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
23 sep
Reizen van Darwin naar Amsterdam
Terug
Jetstar Asia Airways
KLM Royal Dutch Airlines
Multiple airlines Multiple airlines
05:35 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
07:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 33uur 30min 1 PC 1 tussenstop
3K
3K Jetstar Asia Airways - 3K 162
05:35 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
08:40 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  3K162
Reisklasse: Economy
16uur 0min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 836
00:40 - Singapore, Changi Intl (SIN)
07:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL836
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.601 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 13
Vlucht 2
Accommodaties 13
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes