Fly& Drive Toscane-Rome-Gardameer
o.v.v. wijzigingen 1.473 €

Fly& Drive Toscane-Rome-Gardameer

Autorondreis-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 12 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Ref ID: 1220704
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.946 €
Dit reisidee is gemaakt op: maandag 12 februari 2024 - Vertrek : zaterdag 12 oktober 2024
Bestemmingen: Pisa, Siena, Rome, Riccione, Emilia-Romagna, Gardameer, Milaan

Beschrijving

12 okt
Reizen van Amsterdam naar Pisa
Vertrek
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27825
11:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:05 - Pisa, Pisa Airport (PSA)
1uur 55min 0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27825
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
12 okt
Autoverhuur
Fiat 500L /AC/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Fiat 500L /AC/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 36,60 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
250 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Pisa luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Piazzale Mario Cobianchi, Snc, Pisa, 56121, Italië

Terugbrengen

Milan Malpensa Airport (Shuttle service to office) - Telefoonnummer

Via Europa 90, Lonate Pozzolo, 21015, Italië

12 okt
1. Pisa
Overnachten
Over de bestemming: In haar glorietijd, de middeleeuwen, lag Pisa aan zee en was het een belangrijke havenstad. Via de handel met Spanje en Noord-Afrika kwam de stad in een wetenschappelijke en culturele stroomversnelling terecht. Deze revolutie leidde bijvoorbeeld tot de bouw van de beroemde scheve toren van Pisa. In 1284 werd de stad verslagen door Genoa wat het verval van de havenstad betekende. Door de verzanding van een deel van de rivier de Arno kwam de stad meer landinwaarts te liggen. Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Pisa behoorlijk te lijden gehad, al bleven de belangrijkste gebouwen bespaard. Deze gebouwen zijn terug te vinden op het Campo dei Miracoli (het veld der wonderen). CAMPO DEI MIRACOLI De beroemde scheve toren van Pisa Het beroemdste gebouw, de grootste attractie en het grootste wonder is natuurlijk de Torre Pendente. De toren was oorspronkelijk bedoeld als campanile, klokkentoren, voor de Duomo. Er wordt gezegd dat Galileo Gallilei er zijn beroemde theorieën m.b.t. de snelheid van vallende voorwerpen testte. Tussen januari 1990 en december 2001 was de toren uit veiligheidsoverwegingen gesloten voor publiek. Met man en macht werd gedurende die tien jaar gewerkt om de sterke helling van het gebouw te verminderen. De fundamenten van de torre werden versterkt, maar het gebouw werd niet helemaal rechtgezet; dat zou het toerisme immers geen goed doen. In augustus 2004 kwam het verlossende woord; de toren was weer in veiligheid. Inmiddels is de oude toren weer helemaal stabiel en kan, volgens esperti, de komende eeuwen niet instorten. Het is leuk om door het stadje te lopen en vanuit allerlei hoeken een glimp op te vangen van dit scheve fenomeen.
Meer informatie
15 okt
Autoreis van 130 Kilometers - 1uur 53min
Pisa
Siena
15 okt
2. Siena
Overnachten
Over de bestemming: Siena is een stad in Toscane, Italië. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Siena en telt circa 52.775 inwoners.
Meer informatie
15 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
16 okt
Autoreis van 236 Kilometers - 2uur 31min
Siena
Rome
16 okt
3. Rome
Overnachten
Over de bestemming: Rome is de hoofdstad van Italië en tevens het bestuurlijk centrum van de regio Lazio en de Città Metropolitana di Roma Capitale. De stad Rome heeft circa 2,8 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Italië.
Meer informatie
19 okt
Autoreis van 334 Kilometers - 4uur 9min
Rome
Riccione, Emilia-Romagna
19 okt
4. Riccione
Overnachten
Over de bestemming: Riccione wordt ook wel liefkozend 'perla verde', oftewel 'groene parel' genoemd. De vele parken en lanen liggen er keurig verzorgd bij, evenals de stijlvolle villa's. In het centrum van Riccione vind je gezellige terrasjes, waar je kunt genieten van een heerlijk glaasje Italiaanse wijn.
Meer informatie
21 okt
Autoreis van 339 Kilometers - 3uur 31min
Riccione, Emilia-Romagna
Gardameer
21 okt
5. Gardameer
Overnachten
Over de bestemming: Wat minder mensen weten, is dat dit grootste meer van Italie, verschillende viste, gezichten, heeft. De zuidkant is relatief vlak, druk met grote campings en veel Nederlanders; de noordkant, ook wel GardaTrentino genaamd, is verrassend anders. Het trekt dan ook een heel ander type toerist dan elders aan het Gardameer. Als je houdt van de combinatie van een actieve vakantie, ontspanning, strand, watersport, outdoor en lekker eten, met vrienden of met tutta la famiglia, het hele gezin, lees dan verder. De voorzieningen aan de groene noordkant zijn vaak kleinschalig en het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat je er van maart tot ver in oktober vakantie kunt vieren. Foto © Giampaolo Calzà De veelzijdigheid van de noordkant is bijzonder knap doorgevoerd in het logo dat bovenaan de bijzonder uitgebreide en informatieve website van GardaTrentino pronkt. Bij GardaTrentino wordt het meer omsloten door prachtige bergen, groene hellingen en rotswanden waar je o.a. heerlijk kunt wandelen, biken en klettersteigen. Kortom: je vindt er alle ingrediënten voor een afwisselende, actieve vakantie; ’s ochtends actief bezig in de bergen, ’s middags lekker zwemmen en luieren aan het strand om daarna aan de rand van het water te genieten van een aperitivo of gelato in een van de sfeervolle dorpjes aan het Gardameer. DE STRANDEN AAN DE NOORDKANT VAN HET GARDAMEER De spiaggie, stranden, aan de noordkant van het Gardameer bestaan uit ghiaia, grind, dus waterschoentjes zijn wel fijn. In het zomerseizoen zorgen bagnini, badmeesters, voor sorveglianza, toezicht, en soccorso, hulp. Ook de afgebakende zwemzones zorgen voor extra sicurezza, veiligheid langs het water. Bij Riva del Garda ligt bovendien een piattaforma galleggiante, drijvend ponton met scivoli, glijbanen en meer; plezier verzekerd voor tutta la famiglia. En in de buurt zijn er genoeg barretjes, restaurants en toiletten. Je hond is ook welkom aan de noordkant; er zijn speciale stukken strand voor beschikbaar. Je moet je trouwe viervoeter wel tenere al guizaglio, aanlijnen.
Meer informatie
24 okt
Autoreis van 130 Kilometers - 1uur 59min
Gardameer
Milaan
24 okt
6. Milaan
Tussenstop
Over de bestemming: Milaan is de tweede stad van Italië en de belangrijkste stad van Noord-Italië. De stad is de hoofdstad van Lombardije, een van de meest ontwikkelde regio's van Italië. Tevens is het de hoofdstad van de provincie Milaan. De stad zelf heeft ongeveer 1,3 miljoen inwoners. Met de omliggende stedelijke gebieden erbij gerekend komt men op vier miljoen.
Meer informatie
24 okt
Reizen van Milaan naar Amsterdam
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U23859
13:40 - Milano, Malpensa (MXP)
15:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
2uur 0min 0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U23859
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.946 €
Deze reis aanpassen
Controleer prijs
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 2
Accommodaties 5
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes